Chyba
Mne sa presne toto stávalo, keď som mal svoju 8800GT príliš pretaktovanú.. až nad úroveň 8800GT OC kariet. Keď som takty vrátil na bežné OC, tak mi to prestalo robiť.
Chyba sa stávala bežne počas hrania GTA4 (iné hry nehrávam), občas mi hra sekla, čierna obrazovka.. a po chvíľke sa to naspäť vrátilo do normálu. Keď som potom hru vypol, čakala ma táto hláška.
Skús kuknúť, či sa Ti grafika (alebo niečo iné) neprehrieva.. prípadne skús iné ovládače..
Chyba sa stávala bežne počas hrania GTA4 (iné hry nehrávam), občas mi hra sekla, čierna obrazovka.. a po chvíľke sa to naspäť vrátilo do normálu. Keď som potom hru vypol, čakala ma táto hláška.
Skús kuknúť, či sa Ti grafika (alebo niečo iné) neprehrieva.. prípadne skús iné ovládače..
pretaktovanu ju nemam,teploty mam na 68C.mozno to bude robit to zajtra by mi mal prist acelero S1 uvidim co sa zmeni
//autoeditácia príspevku ( 02 Feb 2009, 17:17 )
na toto som dnes prisiel
a originalne ma byt nataktovana na 775MHz a tam je doporucena 300mhz.to 805Mhz co tam mam som len skusal ,ze ci sa to nezmeni
//autoeditácia príspevku ( 02 Feb 2009, 17:17 )
na toto som dnes prisiel
a originalne ma byt nataktovana na 775MHz a tam je doporucena 300mhz.to 805Mhz co tam mam som len skusal ,ze ci sa to nezmeni