Brigada na leto - zahranicie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ja pravdepodobne pojdem 3 tyzdne pred prazdninami do USA, k maminemu bratovi, budem robit u nich vo firme : )
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

mimochodom ako je to s pracou v Nemecku...totiz mam tam pribuznych a neviem ci by tam nebol nejaky problem - papierovacky a spol. ...resp. ci treba este pred odchodom na Slovensku este nejake dokumenty vybavovat alebo je to uz nejako osetrene celoeuropsky :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

violator napísal:mimochodom ako je to s pracou v Nemecku...totiz mam tam pribuznych a neviem ci by tam nebol nejaky problem - papierovacky a spol. ...resp. ci treba este pred odchodom na Slovensku este nejake dokumenty vybavovat alebo je to uz nejako osetrene celoeuropsky :)
Tu mas nejake info

Kód: Vybrať všetko

http://www.eures.sk/zamestnavanie-v nemecku-po-1-januari-2009-496-1.html
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

ja mám, ideme s priateľom trhať hrušky na ostrov v púšti Sahara... a že vraj nám dajú aj jednu palmu grátis
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

vzdy si riesim brigadu nedaleko v cechach... pretoze aj ked tu niesu nejake prevratne cash nieje to daleko a nieje problem s komunikaciou a pod... brigada sa da riesit aj sposobom zamestnat sa vo firme ako staly zamestnanec... pricom zmluva sa dava so skusobnou dobou 3 mesiace a do tejto lehoty mozte kedykolvek odist z prace
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

Nemam s agenturami vobec skusenosti, preto by som sa chcel opytat...
poznate niekto www.lotty.sk alebo www.slovakiarecruitment.sk ?

Alebo mi viete odporucit nejaku agenturu??
Dik
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

segenica napísal:ja mám, ideme s priateľom trhať hrušky na ostrov v púšti Sahara... a že vraj nám dajú aj jednu palmu grátis
?
Prílohy
??
??
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Chlapi ja uz piati mesiac robim na sukromnej psychiatrickej klinike nedaleko toulouse :D je to super lahke a 12 euro na hodku ... :D

Inac zhaname ludi :) len jazyk bude asi problem?
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Chlapi ja uz piati mesiac robim na sukromnej psychiatrickej klinike nedaleko toulouse :D je to super lahke a 12 euro na hodku ... :D

a co tam robis?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja si uz musim nieco najst tuna v humennom :), na ktorych strankach su najlepsie brigadne inzeraty?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Retne napísal:Inac zhaname ludi :)
Pacientov? Tak dvoch troch z fora by som vam vedel ponuknut bez najmensieho problemu :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Retne napísal:Chlapi ja uz piati mesiac robim na sukromnej psychiatrickej klinike nedaleko toulouse :D je to super lahke a 12 euro na hodku ... :D

Ak ti stačí intermediate french tak mi drž miesto a v júni som tam :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ked som nastupil tak som nebol ani B1 level :) a prezili to so mnou... kolegyne su zlate :)

A co robim, zalezi od toho kde ma sefka da... ale zvacsa sa staram o rozvoz jedla do samotiek :D a tiez idem so sestrickami ked roznasaju lieky...

Fakt v zivote som nemal taku lahku pracu a plus mi ponukli kontrakt... lebo doteraz som bol cez agenturu, aj ked budem mat len 10.5 na hodinu, uprednostnujem, lebo nemozu ma vyhodit z dna na den... a plus mam pevny pocet hodin ktore musim odpracovat...

Ono ten system je tu super, mate neskutocne vela agentur (ktore platia viacej ako stalim zamestnancom), no a do agentury zavola sefka, ze potrebuje niekoho na ten a ten den a voila poslu. A na to principe funguje komplet cela kliniky, vsetky marodky dovolenky sa s tym vykryvaju, lebo tu agentura ma v ponuke aj psychiatrov a inych doktorov...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Retne napísal:Ked som nastupil tak som nebol ani B1 level :) a prezili to so mnou... kolegyne su zlate :)

A co robim, zalezi od toho kde ma sefka da... ale zvacsa sa staram o rozvoz jedla do samotiek :D a tiez idem so sestrickami ked roznasaju lieky...

Fakt v zivote som nemal taku lahku pracu a plus mi ponukli kontrakt... lebo doteraz som bol cez agenturu, aj ked budem mat len 10.5 na hodinu, uprednostnujem, lebo nemozu ma vyhodit z dna na den... a plus mam pevny pocet hodin ktore musim odpracovat...

Ono ten system je tu super, mate neskutocne vela agentur (ktore platia viacej ako stalim zamestnancom), no a do agentury zavola sefka, ze potrebuje niekoho na ten a ten den a voila poslu. A na to principe funguje komplet cela kliniky, vsetky marodky dovolenky sa s tym vykryvaju, lebo tu agentura ma v ponuke aj psychiatrov a inych doktorov...
Hmm, tak to máš super. Takúto brigádku by som bral. Ja zarobím toľko, čo ty za hodinu, za 6 hodín :? Tiež to síce nie je žiadna makačka, ale mohli by dať aj viac.

Do zahraničia sa mi už asi nepodarí ísť, jedine ak by mi bratranec vybavil niečo v Prahe, nejakého pomocníka v IT firme. Škoda, že to je asi málo pravdepodobné :(
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Retne, to mas dost vpohode :) ...skoda ze po FR neviem ani zatat :( :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Filipito napísal:ja si uz musim nieco najst tuna v humennom :), na ktorych strankach su najlepsie brigadne inzeraty?
defaultne profesia.sk napis si tam CVcko a uvidis :wink:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

nepoznate nejake zahranicne brigady na mesiac?
konkretne casnik/barman
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Tomasko ak studujes barman/casnik skus si nieco vybavit cez skolu, pojde to lahsie. Inak by som poobiehal agentury a skusil tam, ale ponuky na leto by mali prist niekedy koncom marca.
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Tak ja odchádzam 20. júna do švajčiarska a vrátim sa okolo 14. septembra..v škole pre povinnú prax končíme 15.júna , tak mi to akurát vyšlo..a v sep. si vybavím marodku.. :) , pôjdem tam už druhýkrát..len neviem, či sa mi to až tak oplatí ,pre to euro hlavne..Minulý rok som si doniesla okolo 100.000 aj s tringeltami :) - tam sú ľudia veľmi štedrí :) Budem pracovať v reštaurácií v dobre rekreačnej oblasti...Len čo ma najviac mrzí , že budeme s priateľom opäť 3 mesiace od seba..
paso88
Novice
Novice

Príspevok od používateľa paso88 »

www.pracabezhranic.sk ... co poviete na tuto stranku, mate s tym nejake skusenosti? Presnejsie mi ide o pracu v Grecku, pricom agentura vyzaduje CV, Foto + celej postavy a nakoniec 250eur pre zaciatok.

Zarobky su od 400 eur do tych 700 + moznost ziskat bonus 200 eur pri dodrzani zmluvy a niektori zamestnavatelia preplacaju cestu.
Za zmienku stoji aj fakt, ze ubytovanie je zadarmo a strava tiez....

Tak ma niekto skusenosti s tymto?
Dakujem
Napísať odpoveď