Ahojte
potreboval by som pomoc.
Nemate nejaky navod ako by som vylepsil moju domacu siet medzi pocitacmi? Mam prepojene 2 PC
1) dlho mi nacitava pocitace v sieti.
2) je pomaly prenos medzi pocitacmi.
dik
pomala siet
Mam ST Lab 5port 10/100 Mbps N-way switch N-143
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6873392
sietove karty su 1000 Mbps na oboch PC
a co to robi naprikklad otvorim si miesta v sieti.Kliknem na druhy PC a cakam a cakam a cakam cca 3 minuty kym mi otvori zdielany obsah. Tak isto aj v total commandery.
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6873392
sietove karty su 1000 Mbps na oboch PC
a co to robi naprikklad otvorim si miesta v sieti.Kliknem na druhy PC a cakam a cakam a cakam cca 3 minuty kym mi otvori zdielany obsah. Tak isto aj v total commandery.
FEFE > Máš dobré káble? Tie skupiny si pozeral? Alebo nejaký firewall nemáš, ktorý ti čiastočne blokuje zdielanie?
pacho666 > Teoretická rýchlosť u 100Mb/s siete je 12,5MB/s. Doma mi to cez kábel ide okolo 5-6MB/s cez switch a okolo 7-8MB/s cez kábel. Takže tvoje 1,25MB/s či kolko si napísal je nezmysel.
pacho666 > Teoretická rýchlosť u 100Mb/s siete je 12,5MB/s. Doma mi to cez kábel ide okolo 5-6MB/s cez switch a okolo 7-8MB/s cez kábel. Takže tvoje 1,25MB/s či kolko si napísal je nezmysel.
Re: pomala siet
Mam NB cez wifi napojeny na router TP-Link TD-W8951NB. Do tohto routra mam pripojene NAS Zyxel NSA310 ethernetovym kablom.
Problem je v tom, ze ked kopirujem nieco z NAS do NB,alebo opacne tak v Total Commanderi mi ukazuje rychlost cca 1000kilobajtov.
No wifi na NB ma rychlost 56mBit/8=6,75mbajtov.
Sice je pravda ze pri pripojeni mi to zvykne kolisat medzi 54mBit a 48mBit, ale aj tak sa mi to zda malo.
Intenzita signalu je plna.
Problem je v tom, ze ked kopirujem nieco z NAS do NB,alebo opacne tak v Total Commanderi mi ukazuje rychlost cca 1000kilobajtov.
No wifi na NB ma rychlost 56mBit/8=6,75mbajtov.
Sice je pravda ze pri pripojeni mi to zvykne kolisat medzi 54mBit a 48mBit, ale aj tak sa mi to zda malo.
Intenzita signalu je plna.