moze mi niekto vysvetlit toto ? skusil som si to v skicari nakreslit a pootacat a zapadlo to doseba a vyslo to iste jak na obrazku
//nj nieco si spominam ale neviem to najst...
neviete,kde je taka zenska,ktora sa otaca?niektori ju vidia,ze sa otaca do jednej,druhi ju vidia,ze sa toci do druhej strany.niektori aj aj.raz som ju aj mal v compe,ale neviem kde je.nenasiel ju niekto?bol by som fakt rad.
ono to bolo tusim o tom, ze nakolko si schopny ovladat svoju mysel a donutit ju vnimat ten obrazok inak. ked sa to tu objavilo davnejsie, tak som bol schopny si "prehodit v hlave" smer otacania, ale momentalne ma blokuje australske vinko
uz je tu vela spamu...ale musim povedat...mozno som idiot alebo co...ale to neni opticky klam...to je tak nastavene..par sekund sa toci do jednej a par sekund do druhej strany..
no v tomto pripade je spamom tvoj post, lebo si predstav, ze som si otvoril to gifko v Imageready a hadaj na co som prisiel? ona sa toci iba v smere hodinovych ruciciek
Kibo napísal:no v tomto pripade je spamom tvoj post, lebo si predstav, ze som si otvoril to gifko v Imageready a hadaj na co som prisiel? ona sa toci iba v smere hodinovych ruciciek
Obaja ste uplne vedla
O tej postave sa neda povedat do ktoreho smeru sa toci kedze nevidis ci je noha prave pred postavou alebo za postavou. Tj. moze sa ti zdat ze sa pohybuje ktorymkolvek smerom.
tak som asi dement, lebo ju vnimam v smere hodin a tak mi to potvrdil aj IR, ale tak o tom je chytak
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 23:43 )
debo3000 napísal:Obaja ste uplne vedla
O tej postave sa neda povedat do ktoreho smeru sa toci kedze nevidis ci je noha prave pred postavou alebo za postavou. Tj. moze sa ti zdat ze sa pohybuje ktorymkolvek smerom.
na to si ako prisiel? ved si to schvalne otvor v dakom programe a dobre sa na to pozri...