Prepacte, kamarati, ale mam jeden velky problem, ktory ani neviem, ci tu mozem takto verejne napisat. Totiz mame aj my forum - hokejove, cize vam snad nejak nekonkurujeme...a potrebujem pomoc v administrative. jedna sa o druh fora phpBB...vedel by mi niekto pomoct? spravili sme chyby pri presuvani tem a nejde nam ju odstranit...ak tu tato tema nemoze byt, alebo ak citite, ze by vam nieco uskodilo, tak ju kludne zmazte! ale ja uz si neviem rady a o tomto vasom fore viem...viem, ze ste najlepsi a vzdy som u vas nasla pomoc...dakujem pekne...ak by bolo treba riesit nieco sukromne, tu je moje icq: 359 929 729
//GothaR: zmeneny nazov
Problem s forom
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Dakujem vam vsetkym, ked to pojde, tak vam sem napisem. ste zlati
//autoeditácia príspevku ( 12 Feb 2009, 10:16 )
Prosim vas, je tu niekto, kto by mi vedel pomoct a nastartovanim noveho fora? to stare, co som tu spominala, nam nacisto znicil technik (udajny opravar) a chceme nove...phpbb...kto by mi pomohol v zaciatkoch?
//autoeditácia príspevku ( 12 Feb 2009, 10:16 )
Prosim vas, je tu niekto, kto by mi vedel pomoct a nastartovanim noveho fora? to stare, co som tu spominala, nam nacisto znicil technik (udajny opravar) a chceme nove...phpbb...kto by mi pomohol v zaciatkoch?