Co robite pre svoj image?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Zaxman napísal:ja skorej odsudzujem ludi podla vyzoru ale nie preto že je oblečeny ako kkt,,,,,,,,,ale preto že svojim oblečenim a vyzorom popripade účesom sa zaraduje do nejakej skupiny,štýlu ktorú fakt nemusim ........príklad.........nejaky chalan hola hlava v strede červeny 20cm kohút ........cely vybijaný .........8 naušnic na uchu bombera a te ich kanady či ako sa to vola.............je mi jasne že taky človek ma od inteligencie daleko ........ciže je premna kkt.....ešte ked ma te ich našivky .........proste ked niekto da piercing naušnicu alebo tetovanie to mi nevadí osobne mam naušnicu .........a pači sa mi aj piercing aj tetovanie .........ale ked to niekto preháňa tak neni očom
ojojoooooj :shock: ani sa necudujem, ze mas taky nazor. keby takych ludi nepoznam, tak by som si to tiez mozno myslel. poznam dost ludi z takejto sceny a ver ci never, vacsina z nich (neratam ozierajuce sa trosky) je na tom lepsie ako vacsina "davu". po precitani som si spomenul na dve kamaratky, na ktore sa vztahuje tvoj opis (nie doslova, ale je na nich vidno, ze maju punk velmi v laske) a obe dievcata chodia na vysku, dari sa im, nemaju problem s komunikaciou, vychadzat s ludmi + neviem preco, ale maju ako keby nejaku prijemnu auru alebo kieho dasa. mozno to bude tym optimizmom alebo ja neviem cim... kazdopadne na zaklade vyzoru si clovek moze vytvorit prvy dojem (ktory byva zvycajne aj trvaly), ale nie sudit ludi.
k teme: slnecne okuliare (ani nie tak doplnok ako skor nevyhnutnost. neskutocne som si na to zvykol), retiazka na krku (tenka, elegantna), obcas naramok Calvin Klein. bol raz pokus o hodinky, ale nevysiel.
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ok neriešme to ...........lebo je to už fakt dosť mimo témy ...................(ako aj toto )
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

prvy dojem je naozaj dolezity a znamena vela. odbornici na personalistiku by mohli hovorit......

prvy dojem je to co mi o cloveku nastavil latku. potom to moze clovek svojim spravanim a nazormi zlepsovat alebo zhorsovat.
ked vsak dakto spravi fakt blby prvy dojem zlepsuje sa to tazko...

a ano ludia mavaju predsudky. je to velmi casty jav. ale tie predsudky su na dacom zalozene.

ked stretnem kazdy den 5 deciek oblecenych v sirokych gatoch a deklami na hlave co si pustaju v buse z mobilu FITY SENTa a kricia po sebe "fcera som sa naje*al jak ko*ot! mater ma je*e. mozem sa na nu vyje*** pi*u sprostu" tak nemam dovod si o nom mysliet nic dobre. takito robia ludom sebe podobnym zle meno. potom ked vidim dakoho podobne obleceneho tak ho mam v jednej krabici. bohuzial. je tam ta asociacia.

podobne je to napriklad s motorkarmi. vsetci vodici na nich pi*uju ze su to dementi bez mozgu a pudu sebazachovy. preco? lebo sa im parkrat stala prihoda s motorkarom debilom? presne tak.

takze zem sa toci a ludia predsudkuju (o to viac ked im da na to dotycna osoba dovod: vyzor, spravanie sa)

a to ze dakto chodi na VS neznamena ze je chytry-inteligentny a dobry clovek.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Stenky napísal:a to ze dakto chodi na VS neznamena ze je chytry-inteligentny a dobry clovek.
Vysoká škola ešte nikdy z nikoho inteligenta nespravila....... Sám sa divím koľko dementov chodí na vysoké školy....... Rozum mi nad tým niekedy zastáva......

K téme..... žiadne také špeciálne doplnky....... akurát na prostredníku ľavej ruky mám strieborný prsteň, k obleku si občas beriem švajčiarske vreckové hodiny a keď vonku svieti slnko, tak sa nepohnem bez slnečných okuliarov značky Ray-Ben (som dosť citlivý na ostré svetlo).......
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

:modlenie: o boze to je zas znoska kecov ... jasne ze si kazdy jeden spravite na cloveka nazor uz ked ho vidite, mozete sa schovavat za co chcete, ale tie predsudky mate kazdy - u niekoho je zvysena averzia voci emakom, u niekoho voci punkacom, skinheadom, hiphoperom a pod. ... keby ste nesudili ludi podla vyzoru, tak by neexistovala tema o sedlackosti v takom rozsahu v akom existuje (kde polka ludi fuzuje na nieco ako ponozky v sandaloch, biele ponozky k obleku a pod ...) ... tak sa tu prosim nehrajte na panov tolerantnych a "moralne uvedomelych" :? ... a ano, podte do mna prosim, lebo som vam stupil na odtlak ...

aby som nebol iba OT tak nieco k tomu co robim pre image ... mam dost neforemne vlasy a zostrih na 3mm mi pasoval, ked som mal 10rokov, takze pouzivam lak na vlasy ... 5 rokov som nosil nonstop tenku zlatu retiazku na krku, bez priveskov a kktin, kym som ju neroztrhol, teraz ju neni kedy zaniest do zlatnicktva :-P ... v lete samozrejme slnecne okuliare, ale tie su v mojom osobnom metri skor nevyhnutnost, ako doplnok ... inak pravidelne asi nic ... k obleceniu: obliekam sa vacsinou sportovo-elegantne ... celkom rad nosim klasika rifle plus sako, a kosele ... pocitovo to je uplne na jednotku, praktickostou to sice trosku pokulhava, ale nespravm nic :-P
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

seckeho vela skodi jak sa hovori. O jedno cislo vacsie oblecenie? Pohodlne. O desat cisel? HipHop. Jedna nausnicka v uchu? Doplnok. Desat? Demencia.

co sa mna tyka, tak nosim tenku striebornu retiazku a hruby strieborny prsten na pravom prostredniku. Nosieval som aj vacsie strieborne hodinky, ale po piatich rokoch dennodenneho pouzivania sli pa pa a este nebola moznost kupit nove. Citim sa bez nich ako bez ruky, ked zacne semester bude to este horsie...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ked mam kratsie vlasy, tak si ich obcas nagelujem. Ale vacsinou na to zabudnem a nechce sa mi s tym babrat :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Fabo napísal:seckeho vela skodi jak sa hovori. O jedno cislo vacsie oblecenie? Pohodlne. O desat cisel? HipHop. Jedna nausnicka v uchu? Doplnok. Desat? Demencia.

co sa mna tyka, tak nosim tenku striebornu retiazku a hruby strieborny prsten na pravom prostredniku. Nosieval som aj vacsie strieborne hodinky, ale po piatich rokoch dennodenneho pouzivania sli pa pa a este nebola moznost kupit nove. Citim sa bez nich ako bez ruky, ked zacne semester bude to este horsie...
fuj fabo retiazky:D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

imidz je na nic pocuvaj svoj smad

a to myslim do slova :D nemam na sebe ziadne lance a prstene uz len preto ze som elektrikar :D
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Neviem, účes tvarujem len pre zábavu/zvyk/pocit a na krku a rukách nosím akurát drevené korálky príp. náramky z kože, ktoré som väčšinou od niekoho dostal...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

:D z takych ludi ktori sudia podla vyzoru sa smejem. ja som nikdy ludi podla vyzoru neposudzoval, a neposudzujem podla vyzoru ani potencialnych zobrakov a bezdomovcov, cudovali by ste sa ako sa da prave s takymito ludmi fajn pokecat. no a ak niekto odsudi cloveka lebo ma ciro, a je to podla neho neinteligentne hovado, tka by sa mal dat vysetrit psychologovi.
a podme k teme, tak mam kolecka v oboch usiach, a pribudne v jazyku. vlasy mam vid foto (vecsinou nenosim natupirovane len trocha laku fuknem nech mi ofina neleti bokom.)no boty nosim vecsinou glady (pre neznalych take metlacke boty s ocelovou spicou :D) imho k rifliam to vyzera celkom slusne, a klasika mikina bunda.. a este retaz na nohaviciach, ale ne taky shit zo zeleziarstva co pocut na kilometer ale poctivu retaz z chovproduktu pochromovanu ktora nestrnga. :D :D :D
PS: to ze mam ciro, neznamena ze sa radim k nejakej subkulture alebo cosi podobne.. btw punk nepocuvam ani som nikdy nepocuval.
Prílohy
JA NEW
JA NEW
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mno a čo take EMO .............mysliš že podla výzoru a jaziev na zápesti z rezania žil sa neda usúdiť či je človek normalny alebo je*** ....sryy za vyraz ale pre takych iny neni ...............nepoznam inteligentného človeka čo by sa rezal
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ale prosimta, kolko emakov s dorezanymi rukami si videl? Ved velka vacsina z nich sa iba na emo hra a neublizuju si.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

No zas ignorovať "prvý dojem" nie je možné... Kto je bez predsudkov, nech hodí pohľadom :) Ale to je prirodzené, človek predsa vyhodnocuje každý vnem okolo seba, nedá sa čosi automaticky neposudzovať... Ale ak na základe tohto vyvodzujete hneď súdy, a stotožníte sa s nimi.. to už v poriadku nie je.

No a mám tie dready no...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

To Brainwirm : to čiro sa ti hodi :shock: ale myslim to bez srandy

k teme : Vsetkeho vela skodi :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

GothaR napísal:Ale prosimta, kolko emakov s dorezanymi rukami si videl? Ved velka vacsina z nich sa iba na emo hra a neublizuju si.
ano ale neda sa to kategorizovat uplne jasne, podla mna filozofia praveho ema je tak trocha ina, oni idu na smutnu hudbu ciernu farbu atd... skratka je to pre deti ktore niesu spokojne so svojim zivotom resp tymto zivotnym stylom vyjadruju istu nespokojnost alebo nieco takeho, u niektorych to prerarstlo do ublizovania si, ale s pripadom samo ublizovania som sa stretol aj v pripadoch ktore s emom nemaju nic spolocne preto si myslim ze to je ista psychycka porucha a zrejme je to sposobene prave tym ked si davaju za vinu nieco zaco priamo nemozu(napr druha strana poskodila vztah apod)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

upozornenie...........chcu aby sa všetko točiilo okolo nich a ked ich niekto odbije a vykašle sa na nich tak začnu reči :ok vypadni aj tak zomrem ........mam vpi....zabijem sa kašlem na všetko bla bla
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Zaxman napísal:upozornenie...........kcu aby sa všetko točiilo okolo nich a ked ich niekto odbije a vykašle sa na nich tak začnu reči ok vypadni aj tak zomrem ........mam vpi....zabijem sa kašlem na všetko bla bla
a najhoršie na tom je že sú to vačšinou ľudia čo si žijú ako v perinke ... :evil:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

GothaR napísal:Neda mi: ta siltovka vyzera ako pomalovany Ken Hom-ov wok :)
K teme: nic specialne nenosim, akurat sem tam taku normalnu striebornu retiazku na krku.
A ja som myslel ze sme kamarati :cry: :D . Funky Camo FTW!
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

momentalne cervene vlasy,nejaky ten prsten,hodinky,retiazka, nausnice podla oblecenia,cez leto nejake tie haluzne naramky...neprehanam to s nicim
Napísať odpoveď