odstranenie systemu
-
peterko317
Amateur
odstranenie systemu
No potreboval bi som poradit ked mam dva operacne systemi a chcem jeden odstranit tak ako to urobim ale tak aby sa mi nezobrazoval aj pri spustani PC....
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: odstranenie systemu
staci sformatovat tu cast hdd na ktorej mas inainstalovany ten system ktory chces dat prec a ak chces nechat XP tak prepises boot.ini subor a nechas am len xp a nebudes mat dual boot teda ten vyber operacneho systemu na zaciatku ak chces vistu tak to iste ale tam sa neprepisuju boot.ini ale na to sluzi zas program ktorim si to upravispeterko317 napísal:No potreboval bi som poradit ked mam dva operacne systemi a chcem jeden odstranit tak ako to urobim ale tak aby sa mi nezobrazoval aj pri spustani PC....
-
peterko317
Amateur
format uz mam pozeral som ten boot.ini a mam tam toto:
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
co mam v tom upravit???????
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
co mam v tom upravit???????
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kedze ty mas Vistu a XP, tak v boot.ini nic. Stiahni si EasyBCD http://neosmart.net/dl.php?id=1 a v tom programe odstran polozku pre XP. Ako zistis zachvilu, nie je to zlozite. Tu mas nahlad http://neosmart.net/gallery/v/neosmart/ ... s.png.html