Zmazanie original vista a nahratie xp
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Ak sa nepletiem, toto je prave nie najidealnejsie riesenie, prepisa sa tabulka a vista nepouziva uz boot.ini, takze takto nenabootujes do visty. Najprv XP a potom Vistu treba nahodit. Malo by tam byt potom automaticky v ponuke aj bootovanie XP. Ak nie je, tak sa to tam da pridat. Samozrejme, uz sa to tu riesilo, ak sa nepletiem, tak su-do sem dal aj obrazkovy navod, tak treba hladat.konyk87 napísal:skus to spravit naopak - najprv Vistu, potom XP a malo by to ist..
//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2008, 21:02 )
Toto som ti nasiel:kotlas666 napísal:pani takze som v prdeli!Xp ide ale ako ste pisali ziadny ovladac nieje...kur*a drat....
Source: URLAudio driver:
--------------
Install the Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver before installing the Audio driver.
Please download and install the Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio from the URL provided below:
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp32501-33000/sp32646.exe
NOw download and install the Realtek High-Definition Audio CODEC Driver from the link provided below:
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp38001-38500/sp38328.exe
Mobile Intel 4 Series Express Chipset:
-------------------------------------------
http://downloadmirror.intel.com/16463/a ... _14344.exe
Broadcom 4322AG 802.11a/b/g/draft-n Wi-Fi Adapter driver:
-----------------------------------------------------------------------------
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp39001-39500/sp39243.exe
Conexant HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP Driver:
---------------------------------------------------------------------------
Install the Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver before installing the modem driver.
Please download and install the Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio from the URL provided below:
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp32501-33000/sp32646.exe
NOw download and install the Conexant HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP Driver from the link provided below:
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp33001-33500/sp33050.exe
NOTE:
By default, no modem is installed and the RJ-11 port is hidden in HP Pavilion dv5 (Intel) Notebook Entertainment PC. However, a 56K V.92 MDC data and fax modem is available as a configuration option. This modem supports all worldwide certification requirements. A modem cable is not included.
But if modem is listed in Specification, we can provide this driver.
REALTEK RTL Gigabit and Fast Ethernet NIC Driver:
-----------------------------------------------------------
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp28501-29000/sp28817.exe
Graphics driver:
------------------
This Notebook is shipped with nVIDIA GeForce 9200M or nVIDIA GeForce 9200M cards and the Windows Xp compatible drivers for these cards are not released even by Nvidia.
Webcam driver:
-----------------
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp38001-38500/sp38325.exe
Quicklaunch button drivers:
-------------------------------
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp39001-39500/sp39425.exe
Installation Instructions for the drivers:
1. Download the SoftPaq .EXE file to a directory on your hard drive.
2. Execute the downloaded file and follow the on-screen instructions.
ps: Je to mozno podla nazvu troska odlisny model, no ako som tak pozeral. co to je zac, tak je to rovnake. Max mozes mat problem s ovladacom na kameru, ale to sa da pozriet po nejakom inom. Ostane by malo byt v pohode. Ved skus.
ps2: Trochu bojovnosti by nezaskodilo, niekedy je to o hubu, no kazdy sa v tejto teme len stazuje a konci to na "sr*t na to".
dik moc....nieco fungovalo a nieco nie.Nakoniec som do doinstaloval z ruskeho fora.(rusi maju vsetko
)Len jedine co nemozem naist je soft a ovladac na citacku odtlackou prstov....
//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2008, 9:35 )
nehladal nikto ten soft na odlacky prstov.Nasiel som http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... dc36edd223
presnejsie: AES2501A Fingerprint Driver.Ale nieje to original na tento notas.Nemozem sa dostat do toho skenu.
//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2008, 9:35 )
nehladal nikto ten soft na odlacky prstov.Nasiel som http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... dc36edd223
presnejsie: AES2501A Fingerprint Driver.Ale nieje to original na tento notas.Nemozem sa dostat do toho skenu.
no tak ja by som to chcel tiez spravit lebo vista ma nenormalne vytaca
to je otrasne nieco nekedy mam chut nieco rozbit casto pada a ked robim neco dolezite abo sa ponahlam a zacne sa tam padat explorer a tak tak to je uplne na prd no mam toshibu satellite a210-19J no a ako to je s tymi ovladacmi? ked nainstalujem xp tak mam cd od toshiby na vsetko mozne aj ked nwm ci to vsetko mozne bude stacit:D
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vraj tieto by mali ist: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... 52&lang=enMishan napísal:halo halo... prosim pomoc... hodil som si xp na laptop a drivery neviem vobec najst lebo to nejde nejako.. prosim pomozte mi s tym niekto... je to hp pavillion 6910... ani grafika ani net ani zvuk(( nichst...
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ak chceš oba, musíš si vytvoriť 2 partície a mať každý systém na vlstnej ... nemôžu byť oba na jednej inak to bude ako 2 psy v klietke, ktoré sa ta pobijú na život na smrť a ostane iba jeden živý a aj to už úplne na sr*čky ... nahoď si čo ja viem XP-čko na C, Vistu na D a určite to pôjde ...Ing.Zoidberg napísal:zdravim nechcem zakladat novu temu no mam jednu otazocku . instalacia obidvoch OS mi nerobi problem no chcem sa spytat ako a co mam spravit ked chcem obidva OS . mal som XP a chcel som doinstalovat vistu nainstaloval som a nejde xpniekto tu pisal ze mu to ide ze ma dva windowsi ako na to prosim vas ?