Prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wewka
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wewka »

tusim mesiac pred 16 a bohuzial si na to pamatam..z lasky to nebolo a celkovo sa mi to nepacilo
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

---Aaron--- napísal:čiže keď som chalan tak uprednostňujem nech to začne dievča :oops: ... ale len v tom pripade keď sa mi pači..inak by asi mohlo isť o určitý typ znásilnenia :lol:
ja tiez som nemal.... ale ten čas sa blíži :lol:
no tak taketo znasilnenie som zazil asi medzi prvymi bozkami.. ale celkom haluz to bola :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Maki napísal:no co asi? nejaka burina a zem :D myslis,ze ma v tu chvilu trapila burina podo mnou alebo holka na mne s jazykom v mojich ustach?....
neviem asi ta burina :D .... no ale nie kazdopadne zaujimavy zazitok :D normal ze romantika .. keby si chcel niekommu rozpravat tak mozes povedat ze a ten kvetinááč bol plný ruží :D krásne zapadalo slnko :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

necital som cele (dosiel osm po 4 stranu ale zaujimave)Ja si na svoj boztek/fracuzacik dost dobre pamatam...Bolo to u brata na byte a bolo to s svagrinou sesternicou :))),spali sme vedla seba....podisiel som blizsie...pohladil ju..a zrazu sa to stalo :oops: :) bolo to velmi pekne...na take veci sa nezabuda :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

finta 90/10 vám niečo vraví :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

finta? Som myslel ze to je pravidlo :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Kinder diskoteka na zakladke, jedine :D Ale to uz je davno, to bol este Slota abstinent.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Tak sa niečo zmenilo.Prvý francuzák som dostal v 13 alebo 14.Myslím že tesne po 14tich narodeninách a prvú pusu som dostal teraz v 17tich, 2 mesiace pred narodeninami :D.Ale môžem povedať že tá pusa bola fakt niečo geniálne čo som v živote nezažil a predčilo to o 300% toho francúza čo som dostla v 14tich :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

prvy ?...mal som 14r. bolo to v letnom tabore so spoluziackou zo zakladky,.....doteraz sme fajn kamosi

// Drago, pochval sa aj ty pls ako to bolo :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

akurát som minule o tom hovoril a nedokazem si spomenut na môj prvý bozk !!! :?
napada ma kopec veci ale niesom si isty :D
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

triple napísal:finta 90/10 vám niečo vraví :)
nie :shock: co je to?

moj prvy francuzak bol neviemkedy. Asi 16.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Ja si pamätám svoj celkom dobre... Viem, že som mal zatvorené oči a že to bol pre mňa taký šok, až sa mi prebleslo pred očami doslova ako blesk proste také biele čosi :D fakt taká.. proste šupa... ale čo sa týka emocionálnej energie okolo toho, neumieral som zase od lásky... nepripadalo mi to ako nič výnimočné... možno to nebola skutočná láska.
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

uha no aj sa hanbim napisat sem kedy to bolo (ak neratam take detske bozky na lice a podobne, co si ani poriadne nepamatam) no mal som podstatne viac ako ludia co tu spominaju, no mrzi ma ze som ho dostal doteraz, bo nebolo to pre mna velmi romanticke, holka bola dost opita a pamatam si ze som to vobec necakal doslova mi jazyk napchala do ust a par minut nato som ju drzal v krikoch ked od tolkeho alkoholu musela vracat, skratka romantika nenormalna :?

//edit for RoQa :ked som ju stretol nasledovny den, tvarila sa akoby sa nic nestalo a akoby som bol cudzi
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

heh tak dockal som sa predsa :lol: asi 30 min dozadu, hh
zvrtlo sa to na francuzak... potom sme to zopakovali este par krat ...
ja aj priatelka sme mali, ehm, vypite :D
no ale valentin tak aky by to bol valentin bez bozkavania:))
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Moj prvy v 14tich, predsalen prva skutocna laska... stalo sa to v parku v stave plnej triezvivosti... je pravda ze ja som musel zacat ale potom to uz islo samo :oops: ruka sem-ruka tam.. na co vsetko dosiahla :)
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Eritrea napísal:prvy? v 13 bolo to take prirodzene...
ale od vtedy jeden v 15 nic moc .:D po poziti alkoholu a velmo na to nechcem spominat...
no ehm mozno divne ale odvtedy nic, teda nitko .:D ale neberiem to ako tragediu, lebo ked vidim nejakych 15 rocnych olizujucich sa pred diskou je mi zle...ked uz to ma byt tak s niekym na kom mi bude zalezat
a kolko mas rokov (viem ze sa nepatri pytat sa na vek no nedlao mi to prepac :roll: ) ked pises ze neberiem to ako tragediu? to znie akoby si 15 mala uz davnejsie :P no nechcem sa ta mojou otazkou nijako dotknut, vo vsetkej pocestnosti sa pytam :oops:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

draco napísal:a kolko mas rokov (viem ze sa nepatri pytat sa na vek no nedlao mi to prepac :roll: ) ked pises ze neberiem to ako tragediu? to znie akoby si 15 mala uz davnejsie :P no nechcem sa ta mojou otazkou nijako dotknut, vo vsetkej pocestnosti sa pytam :oops:
20 :aasmile11:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Prvy bozk? Heh... nesmely, nervozny, rozpacity, ztuhnuty, nedockavy, zamatovy, povabny, neopakovatelny, elektrizujuci a vesmirne-neopisatelny. :)
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

Takze moj prvy bozk sa uskutocnil dneska vecer vo vchode s mojou prvou frajerkou zaroven to bol aj jej prvy bozk opisem to takto. po 2,7 hodine prechadzania sme sli do jej vchodu, tam asi hodinu sa odvazovala mi dat obycajnu pusu stale ze uz som skoro bola pripravena a taak, no potom po tej hodine mi dala pusu ale ja som ju zacal iba tak peramy jej tlacit do ust a ona zacala taka proste nvm ci sa snazila mi dat pusu alebo jazyk do ust tomu som nechapal asi nevedela ze chcem len pery tak ocucovat . potom nas niekdo vyrusil pri tej puse hned a sme sli vyssie a sme si sadli a uz sa na mna hned prisala potom si lahla na schody a mna stiahla a sme sa bozkavali tak a bolo to take zvlastne , amaterske ja som jej nedaval jazyk hlboko len proste tak trosku som jej ho daval dnu a inac som jej bozkaval pery a taak , ona mi vravela ze to uz nejak dobre poznam , ale nvm preco a mala male usta ale co uz , no niekedy odvratila hlavu po dlhsej chvili na chvilu nvm preco a potom povedala ze "co na tom vidia, ved to je stale to iste" tak som si pomyslel ze asi ju to nudi ale tak ked ma potom zasa a zasa zacala bozkavat tak neviem a potom jej v tom zavolala mama a to ma skoro drblo, bo bola 2 hodiny po limite von :D tak sme sa ani poriadne nerozlucili ja som povedal ahoj a ona nic a tak som este raz zakrical a az potom sa odzdravila tak neviem co si mam o tom mysliet, ci ma schizofreniu alebo nvm ?! je to velmi cudne a neviem ako sa teraz bude tvarit ked ma stretne ... nemal som ju bozkavat abo co ? Inac moj vek je 17. a jej 16.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

skazatoN napísal:Takze moj prvy bozk sa uskutocnil dneska vecer vo vchode s mojou prvou frajerkou zaroven to bol aj jej prvy bozk opisem to takto. po 2,7 hodine prechadzania sme sli do jej vchodu, tam asi hodinu sa odvazovala mi dat obycajnu pusu stale ze uz som skoro bola pripravena a taak, no potom po tej hodine mi dala pusu ale ja som ju zacal iba tak peramy jej tlacit do ust a ona zacala taka proste nvm ci sa snazila mi dat pusu alebo jazyk do ust tomu som nechapal asi nevedela ze chcem len pery tak ocucovat . potom nas niekdo vyrusil pri tej puse hned a sme sli vyssie a sme si sadli a uz sa na mna hned prisala potom si lahla na schody a mna stiahla a sme sa bozkavali tak a bolo to take zvlastne , amaterske ja som jej nedaval jazyk hlboko len proste tak trosku som jej ho daval dnu a inac som jej bozkaval pery a taak , ona mi vravela ze to uz nejak dobre poznam , ale nvm preco a mala male usta ale co uz , no niekedy odvratila hlavu po dlhsej chvili na chvilu nvm preco a potom povedala ze "co na tom vidia, ved to je stale to iste" tak som si pomyslel ze asi ju to nudi ale tak ked ma potom zasa a zasa zacala bozkavat tak neviem a potom jej v tom zavolala mama a to ma skoro drblo, bo bola 2 hodiny po limite von :D tak sme sa ani poriadne nerozlucili ja som povedal ahoj a ona nic a tak som este raz zakrical a az potom sa odzdravila tak neviem co si mam o tom mysliet, ci ma schizofreniu alebo nvm ?! je to velmi cudne a neviem ako sa teraz bude tvarit ked ma stretne ... nemal som ju bozkavat abo co ? Inac moj vek je 17. a jej 16.
kriste ty si z toho riadne vedla ... :D ved aj ona to chcela .. tak co riesis ? :D
Napísať odpoveď