Medzinárodná futbalová scéna

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Medzinárodná futbalová scéna

Príspevok od používateľa Innocence »

Som nenašiel tému, kde sa rozoberajú medzištátne zápasy, výsledky slovenskej reprezentácie a podobne, tak som sa jednu rozhodol založiť.. Pozeráte zápasy slovenskej reprezentácie? Myslíte si, že postúpime na MS 2010 v Juhoafrickej republike? Sledujete turnaj 4 krajín na Cypre, ktorý práve prebieha? Momentálne SVK - UKR 2:2 v 81. minúte..
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Tak ten zápas sme nakoniec prehrali 3:2. Posledný gól nám dali z penalty takže sme mali trochu smolu.
Čo sa týka postupu na MS tak máme teraz dobrú pozíciu. Aj keď nás na jar čakajú ťažké zápasy, myslím že postúpime. Máme dosť perspektívne, mladé mužstvo v ktorom máme aj zopár svetových hráčov. Takže dúfam že sa im to podarí.
Sagittarius
Guru
Guru

Re: Medzinárodná futbalová scéna

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Setton napísal:Som nenašiel tému, kde sa rozoberajú medzištátne zápasy, výsledky slovenskej reprezentácie a podobne, tak som sa jednu rozhodol založiť.. Pozeráte zápasy slovenskej reprezentácie? Myslíte si, že postúpime na MS 2010 v Juhoafrickej republike?
Takých tém je tu náhodou dosť :) Napr. téma o MS 2006, o kvalifikácii na EURO 2008, o EURE 2008, o kvalifikácii na MS 2010, tak tam by sa asi aj toto hodilo: Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
LKT-18
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LKT-18 »

myslim si ze nepostupime to by sme museli mat viac ako dvoch dobrych hracov :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Po poslednom zápase na Cypre.. čo ja viem no? A to máme vyhrať nad Českom, znova nad Poľskom? Káder na to síce možno máme, Česi odkedy sú bez Brucknera, ide to s nimi taktiež trochu dolu vodou.. Ale myslím, že na viac ako 3. miesto v skupine sa nezmôžeme..

Zaujímavé bolo sledovať Brazília vs. Taliansko a Španielsko vs. Anglicko.. pekné zápasy, pekné góly (Robinho, Elano, Villa) - ako novinári poznamenali - po turnaji na Cypre nikto ani neštekol, všetci ospevoval tieto zápasy..
burko541
Amateur
Amateur

MS 2010 vo futbale

Príspevok od používateľa burko541 »

Slovensko to vyhra a budeme najslavnejsi medzinarodny klub na svete :D :D

Ale este maju aj na postum Francuzi alebo Anglicania!!!
:) :) :) :D :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

burko: neodpustim si....tebe je*e?
Napísať odpoveď