nejde bootovat win xp

Informácie o software, ankety...
hetrick
Novice
Novice

nejde bootovat win xp

Príspevok od používateľa hetrick »

cavte...kupoval som notebook bez os, potom som don hodil xp, vsetko islo v poho...neskor som chcel vyskusat vistu, tak som tam hodil vistu..neskor ma to omrzelo a chcel som naistalovat spat xp, lenze mi nenabootovalo setup xp-cka...vypisalo akurat ze po stlaceni klavesy pokracujte v instalaci ci co...ved viete... vsetko bolo nastavene tak aby najskor bootovalo z cd rom , no lenze potom len zostane cierna obrazovka anic nerobi...tak neviem co robit...uz som to skusal aj po formate windowsu a nic...aj s originalkou cd aj neoriginalkou, aj kopiou cd....ale stale nic...ual pc ju nechcem...a napriklad vistu a dokonca aj windows 7 mi bere.....akurat windows 7 este nema taku podporu s drivermi a tak...takze prosim vas ako si normalne naistalujem xp?prosim napiste mi vdaka....
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

musis dat, aby ako z druheho bootovalo z HDD
miko_15
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miko_15 »

no podla mna si musis este v biose prestavit jednu vecicku. nieco s hardiskom.to zalezi od toho aky mas ten notas.lebo vista uz tam ma nieco upravene.ja som si tymto pomohol a aj viaceri s tym mali taki problem a tiez to pomohlo.
Preetro
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Preetro »

Napísať odpoveď