Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

okrem inych hovadin sa mi snivalo dnes, ze som nastupil do autobusu u nas v TN ( c.28 ), potom co som si kupil listok na cip.karticku, tak z toho stroja vyliezla okrem listku aj tisickorunacka :D no a potom do mna neustale dobiedzal taky dochodca, nech mu ju dam, ale odmietal som, a vsimol som si, ze bus sa nejako pomaly vlecie, tak som vystupil o tri zastavky skor, ze radsej pojdem peso, nez sa tam dohadovat s tym pomatencom... a vtedy mal uz autobus c. 1 :lol:
ked som vystupil, este som si skontroloval, ci mi tie prachy nikto neukradol, a vtedy som si vsimol, ze ta tisicka ma seriove cislo iba a jednoducho "2" :lol: a to je the end (happy end) :P
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Poslednu dobu (tyzden, dva) sa mi vzdy sniva o vrtulnikoch a lietadlach ako havaruju na roznych miestach nasho mesta, vacsinou na Sibaku (kopec). Dnes presne tak isto, pozeram sa oblohu, vidim vrtulnik a o nejakych 5sec klesa k zemi a berie vsetko so sebou ... :) Este v sne sa pamatam ako som kamaratovi povedal "Podme to odfotit, dam to na failblog, toto je krasny fail" :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

dnes som mal nocnu moru........snivalo sa mi nieco podobne ako je film ALPHA DOG.......proste ma uveznili SKINHEADI stale ma bili a potom som sa musel pozerat ako mi biju a znaslnuju moju babu vtedy som sa nasral a zacal som zurit ze ich dobijem aj ked nemam snacu......utiekli sme spolu ale aj tak nas chytili obydvoch nas dobili zo steelami dokopali a potom mi na hlavu namieril pistol a vtedy som sa zobudil.......normalne som mal slzy v ociach ked som sa zobudil :cry:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

V jednom sne som sa pomiloval s hnusnou škaredou škratou bha som sa rano skoro zbil

V ďalšom som sa stretol s bývalou a teraz mi po rozume behá, tiež by som sa najradšej zbil

V jednom sne ma pokusalo sto osem osi a som plakal v sne :D

V jednom ma zastretlili a potom mi utekali sekundi vo vrchnej časti obrazovky (mojich očí) od 10 k nule až kým som nič nevidel a potom som sa ocitol v šatni telocvične mojej základnej školy, kde bola moja profka telocviku a povedala: Už aj Ty? Kto vie, kedy nás svätý Peter zavolá (jeden ch*j na škole bývalej)

V jednom keď som zaspával počas pesničky od system of a down všade také čierne a biele čiary a také frustrujúce to bolo že fuj...

V jednom mi umreli rodičia. Som sa zobudil na plač. Také sny mám najneradšej.

A čo bolo najnechutnejšie... fuj ne to radšej nepíšem to je brutal...
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mne sa snival kruto živy sen. dnes mam byť v noci sam a to som bol aj v tom sne. pozval som si kamaratku, niečo sme začali riešiť a booom prišiel oco s roboty že ma naradne voľno. ma skoro trafilo ale keď som sa zobudil tak som sa začal smiať a keď sa to dnes stane ta ma prisam bohu urvekoň
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

miso03 napísal:Poslednu dobu (tyzden, dva) sa mi vzdy sniva o vrtulnikoch a lietadlach ako havaruju na roznych miestach nasho mesta, vacsinou na Sibaku (kopec). Dnes presne tak isto, pozeram sa oblohu, vidim vrtulnik a o nejakych 5sec klesa k zemi a berie vsetko so sebou ... :) Este v sne sa pamatam ako som kamaratovi povedal "Podme to odfotit, dam to na failblog, toto je krasny fail" :D
mne sa tiez nedavno (asi 4 noci dozadu) snivalo ze som videl padajuce lietadla. zaujimave. pamatam si padnut asi 3 aeroplany. okrem toho sa mi nesnivalo nic, ale bolo to dost desive. den predtym sa mi snivalo nieco v prostredi vlakovej stanice. vystupoval tam aj moj byvaly triedny zo zakladnej. na konci snu som sa presunul na nejake vyvysene miesto. bolo to oproti stanicnej budove. mal som vyhlad na nejak cudne "postavene" kolajnice. boli postavene na strmom spade. tiez zaujimave je, ze z tych kolajnic (boli to asi 4 rady, ako na vacsine stanic) z vrchu padali, resp. skakali rusne. konkretnejsie si pamatam len taky "naftiak". bolo to tiez desive, napriek tomu, ze som bol na bezpecnom mieste. cize suma sumarum, dva razy po sebe sa mi snivalo o padajucich objektoch.
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

aj mne sa nieco asi pred tyzdnom snivalo,ze spadli 2 lietadla(do kezmarku)bol som tam aj s kamosmi.hned ako "spadli"tak som zacal behat prec,ani neviem preco,lebo to bolo aj tak dost daleko.a este si z toho sna pametam,ze som tam videl nasho byvaleho kaplana,ku ktoremu som aj neviem preco utekal.ale to bol len jeden sen v najblizsej dobe,ktory sa mi snival.
poviem vam.ze ked som ten prispevok hore zacal citat,tak mi neviem preco naskocila po celom tele husia koza.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dnes sa mi zas jeden z nepochopených zabijákov sníval..
Začalo to snívaním o mojej novej práci,kde zrazu sa zjavil Ježiš a tak sme šli do voľákej telocvične..Lenže predtým si jeden z nás čo sme tam boli vypil..Ježiš nám nakázal aby sme urobili také kolečko okolo všetkých cvičiacich ľudí..tak sme šli všetci normal a prišiel na toho čo si vypil..Ten najprv stál na mieste a tak sme sa všetci šúľali(i keď to nebolo moc vtipné) ale nakoniec to zmákol..Ježiš nám dal prestávku hodinu a tak sme šli sa najesť do "Divokej Kačky"..Tam som prišiel s kamarát a boli samé kraviny navýber na jedenie..On si vybral voľáke šunky a ešte si k tomu dal extra syr..Ktorý potom dal radšej dole lebo, že by to vraj neziedol asi :P A ja som si vopred nabral zemiaky a potom som si chcel dať chlieb medzi ktorým bol syr..Ten mi však zakázal,lebo vraj k tomu zemiaky niesú..Tak som si dal voľáke mäso a hneď zahryzol doňho..A potom som mu ho vrátil že predsa si dám ten chlieb aj bez zemiakov :D Nakoniec sa tam zjavili všetci možný kamaráti..Potom zrazu prestrih na Brezno kde idem po ceste.. A zrazu namňa vyletelo auto v ktorom bol démon :D Zabilo ma a ako vo filmoch bol taký záber že moja duša odchádza do nebies..No zrazu som sa ako duch zjavil na chodníku a oproti mňa sa rútil opäť ten démon..Tento raz som ho voľáko zastavil a on sa prevrátil na strechu a ostal pod autom..Zavolal som teda 112..A vysvetlil že som našiel vraha,ktorý zabíjal na Starom Mazorníku..Policajt mi povedal do telefónu že: Tak si vypítajte technický a vodičský..Nechápal som a zrazu človek s pod auta začal silnieť..A auto sa začalo hýbať..zakričal som do mobilu príďte a ľahol si na auto aby ho nezdvihol..Vtedy som sa ho opýtal že ako sa sem dostal a on mi vravel že opäť bol použitý kód (nejaký php kód)..A vtedy zdvihol auto a mne sa zjavil vedľa neho brat (cca 5ročný)..Toho som chytil a ten démon ušiel..Vtedy sa tam zjavili Anarchistky a niečo kričali..Lenže ja som bol z nebies tak ich zabila moja sila :D A ešte jedna žena čo tam bola tak omladla lebo bola katolíčka..The End (potom mi zazvonil telefón kua)

ten začiatok bol dlhší ale tak podrobne si ho už nepamätám..Som rád že som si to vôbec zapamätal :D
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Co sa vam snivalo?

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

mne sa snivaju sny na ktore si nepametam :? nemam rad sny v ktorych ma niekto nahana, bije,nejake problemy v skole a ked sa zobudim mam to v hlave a potom si len vydychnem ze to tak nieje. :o
neviem ci sa cloveku kazdu noc nieco sniva ale ja si nikdy nepamenam :?
nebudem uvadzat pekne a skarede sny z pred pol roka :D
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

mne sa uz parkrat snival podobny sen ze som zaspal do roboty, a potom som sa uz dlho zdrzal ze uz kaslem nato ze zavolam sefovi ze dnes nedojdem a som si hned vymyslel nejake paradny program ze co budem robit ked uz mam volny den....no a potom sa zabudim a ze kua do robotyyy :lol:

a ked som bol maly sa mi snivalo ze som dostal nejaku super kalkulacku z ktorej som sa strasne tesil..a rano ako som sa zobudil som dosiel za mamou do kuchyne a pytal som sa ze kde mam tu super kalkulacku a ona na mna cumela jak puk :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Isiel som s bacikom,srnkym,flexom(kamarati) na chamarovu aj s nejakou dievcinou opekat si. Po case sme dorazili
k chalupe mojho uja, kde bol pes, ktoreho som sa bal.Avsak potom ma ujo ukludnil ze je v pohode..
Oni ovsem sli prec, tak som siel za nimi a ked som dorazil k nim tak drzali pod krk s nozom to dievca.
Ja som ich upozornil, nech ho nerezu tam hore ale nech idu nizsie k lesu,kde to nik nenajde.
Tak sme tam sli a oni jej odrezali hlavu a dali do takeho vyoraneho miesta.Ja som siel hned nato za ujom a
oni sli hore do hory. Stratili sa mi tak som isiel od uja ich hladat, avsak vzdy ma otravoval pes tak som sa
vracal naspat, az potom som predsa len nakoniec siel za nimi..Prisiel som do hory a zakrical Matooo (srnky)
a hned vedla mna sedeli flex s bacikom a po chvili dorazil aj srnky.tak sme sa debatovali a pozerali dole,
kde z nicoho nic boli dva byky (take hovada) a nanich zacali utocit traja ludia.Avsak byky ich ponapichovali
na svoje rohy a dali na kopu.Vtom jeden byk zbadal oznam o silnej parte (akoze my), na ktoru razom isiel zautocit.
Hned sme to zbadali a dal som vsetkym pokyny, ze pri rampe sa zosuladime.Ked sme tam dorazili, tak znas boli byky.
A zgrupili sme sa vedla seba..Prisli oba byky a zacali do nas hustit. Po case sme jedneho zabili a ostal uz len
jeden. Ten bol vsak strasne silny a po case zabil srnkyho krompacom, ktory vyhodil do vzduchu.
Hned nato byk pozadoval mensiu pauzu a zapisal si do bloka nejake informacie. Hned po pauze sme zrazu boli ludia
s vidlami, avsak byk ostal bykom. Ja som hned zobral krompac a vyskocil do vzduchu a hodil do byka, lenze som
minul, ale ako som letel tak som sa zachytil konceka stromov a vratil sa. Potom som vsak nemohol najst svoje vidli
a tak som nadaval tomu bykovi.Medzi tym stale bojovali bacik s flexom.Nasiel som potom daku zelenu tyc ostru,
ktorou som na byka zautocil a napichol ho. Asi vsak neumrel, no ja som sa uz potom zobudil.

Ako vacsia kravina sa mi este nesnivala..Ale inak celkom pekny akcny sen :)
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

sen fuj

Príspevok od používateľa Bobrik »

Moje sny sú veľmi divne raz padám do tmy a je to nekonečný pád, potom sa mi snivá ako niekto zomrie a také ani nechcem aby sa mi dačo snívalo radšej.
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

Mne sa asi pred dvoma dnami snivalo ze som mal vlastnu dedinku a boli tam vsetci moji znamy a robili sme nejaku party a boli tam aj ty co nechcel som aby tam boli tak som zavolal kamaratovi adminovi a on ich surovo kickol s tej dedinky...

Potom sa mi raz snivalo ze som si tak kychol ze ma to vyhodilo zo zemegule a ostal som vo vesmire

A potom sa mi snivalo nieco s mojim bratom , lenze problem je vtom ze ja nemam brata ale vyzeral tak ako ja len mal cierne vlasy

si pametam asi s pred tyzdna ze sa mi snivalo ako som prisiel do skoly normalne som tam bol do konca vyucovania potom som prisiel domov , no a zrazu som sa zobudil ze treba ist do skoly ma skoro porazilo

BTW : Keby ste chceli vediet co znamenaju tie sny tak : www.snar.sk (sorry ak to tu uz je)

// nepoznate nejake stranky kde pise o tych snoch ? co ovplyvnuje tie sny / preco sa nam niekedy nieco sniva a niekedy nie alebo kolko trvaju sny alebo vseobecne ...
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

min01 napísal:Mne sa asi pred dvoma dnami snivalo ze som mal vlastnu dedinku a boli tam vsetci moji znamy a robili sme nejaku party a boli tam aj ty co nechcel som aby tam boli tak som zavolal kamaratovi adminovi a on ich surovo kickol s tej dedinky...
nepreháňaš to s tým Travianom? :lol:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

min01 napísal: // nepoznate nejake stranky kde pise o tych snoch ? co ovplyvnuje tie sny / preco sa nam niekedy nieco sniva a niekedy nie alebo kolko trvaju sny alebo vseobecne ...
je vedecky dokazane ze cloveku sa za noc sniva sedem snov ale z toho si zapamata iba jeden neviem co je na tom pravdy ale tak som to niekde cital

mne sa nedavno snivalo ze profesorka v skole skusala a nahodne vyberala kto pojde odpovedat akymsi zaujimavym vzorcom prisla na cislo 15 a ja som sa spytal ze kto je 15 v triednej knihe a profesorka na mna zacala kricat ze za tie 4 roky si nepoznam spoluziakov

cely den som mal od nej odstup bo som sa jej bal :D

je ich vela ale pamatam si z nich iba utrzky
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

Pantinela napísal:nepreháňaš to s tým Travianom? :lol:
Travian som v zivote nehral :)

aughostino : odkial mas to info o tych 7 snov ?
sigma
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sigma »

Ako som zrazil niekho na asute...
sola
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sola »

ludia snivaju pocas urcitej fazy spanku co sa vola REM (rapid eye movement), u malych deti trva tato faza hodinu, u dospelych dve hodiny a aj ked snivame rocne okolo 700 hodin, 95% snov zabudneme pricom tie sny ktore zabudame su viac obycajne alebo zvycajne, tie divne si zapamatame vdaka emociam ktore prezivame pocas toho sna (preto si niekedy pamatame ze sme snivali, pamatame si nejaky pocit, ale nie o com bol sen)
a co sny znamenaju a naco su o tom je dost vela teorii a na vyklady snov na najcastejsie pouziva freudov snar (cast jeho teorie) :)

ja som si po tolkych rokoch uz zvykla na tie nocne mory natolko, ze ked uz pridu tak sa z nich rano aj tesim :lol:
napriklad ma nahanal tarzan na schodisku a chcel ma znasilnit
alebo ma zjedol vlk schovany doma pod vanou a ako som cestovala potrubim skoncila som v bruchu hrocha, to sa mi casto snivalo ked som bola mala
a este si pamaetam ze ma mama poslala kupit hamburger na mars, ale bola tam taka rada, ze som musela cakat az na venusi :roll:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Mne sa tiez dost casto snivaju take otrepane sny typu:
1.Som v nejakej miestnosti kde je plno hadov a neviem sa dostat prec. (inak z hadov mam strasne velky strach)
2.Som na streche budovy a odrazu skocim dole a ked padam tak mi je tak prijemne a potom ked dopadnem na zem tak sa aj ja preberiem a potom znova zaspim.
3.Ked idem v bytovke dole do pivnice po zemiaky, tak ma tam vzdy zabije nejaky chlap s krompacom.
4.Tento sen je dost cudny a sniva sa mi pravidelne od kedy som bol v Prahe na Karlovom moste.Idem po moste a pridem k muru na kraji, pozriem sa dole a okamzite spadnem do vody.
Tieto 4 sny sa mi snivaju pravidelne uz par rokov.Nie je to najlepsi pocit :?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

sola napísal:ludia snivaju pocas urcitej fazy spanku co sa vola REM (rapid eye movement), u malych deti trva tato faza hodinu, u dospelych dve hodiny a aj ked snivame rocne okolo 700 hodin, 95% snov zabudneme pricom tie sny ktore zabudame su viac obycajne alebo zvycajne, tie divne si zapamatame vdaka emociam ktore prezivame pocas toho sna (preto si niekedy pamatame ze sme snivali, pamatame si nejaky pocit, ale nie o com bol sen)
a co sny znamenaju a naco su o tom je dost vela teorii a na vyklady snov na najcastejsie pouziva freudov snar (cast jeho teorie) :)

ja som si po tolkych rokoch uz zvykla na tie nocne mory natolko, ze ked uz pridu tak sa z nich rano aj tesim :lol:
napriklad ma nahanal tarzan na schodisku a chcel ma znasilnit
alebo ma zjedol vlk schovany doma pod vanou a ako som cestovala potrubim skoncila som v bruchu hrocha, to sa mi casto snivalo ked som bola mala
a este si pamaetam ze ma mama poslala kupit hamburger na mars, ale bola tam taka rada, ze som musela cakat az na venusi :roll:
Ja som naopak cital, ze sen je len preblesk niekde v hlave, a trva to asi ako zmrknutie okom....neviem co je na tom pravdy.
Napísať odpoveď