Koľko poldecákov ste najviac vypili za jeden večer ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Koľko poldecákov ste najviac vypili za jeden večer ?

Nepijem :(
35
16%
1 až 5
11
5%
5 až 10
52
24%
10 až 20
84
39%
Bol som taký opitý/á že nepamätám
34
16%

Celkom hlasov: 216

cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tak ja sa vyjadrim no nejaky pravidelny pijan niesom ale ked sa to zvrtne tak amen tma :lol: , naposledy to bolo s kafiatkom na rozlucke z rokom tych 11 silver tequil heh a potom som exol cca tri flase huberta ale toho som uz necitil ani ako chuti a tie huberty maly za nasledok moje strasne komaticke stavy :) kebyze som tam vtedy sam uz sem asi nepisem, no a pred tym to bol asi hodokvas 2006 vtedy to bol vrchol vrcholov myslim ze tam som dal asi tak tych 17 vodiek na supu no pred tym som asi den nejedol nic kto na kvas chodi pozna :-D ,a to ma teda pekne odflesovalo ludia ja si nepamatam skoro tri dni existencie :shock:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

to je tazko povedat...ked ich je viac tak ani nepocitam...ale okolo tych 10 uz padlo :D
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Raz na strednej som vypila 5 tequíl. Asi 4 roky pijem úplne výnimočne (tj 2x do roka a aj to minimálne množstvo), takže tento "rekord" sa už ani nechystám prekonať :)
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

stanulik napísal:no ja si nepamatam kolko, ja len viem jedno, ze som pil vodku a brzdil to fernetom :lol: :lol: tak mi povedali kamarati. som si pomylil fernet s colou :D
no to sme nedavno (zaciatkom februara) v skusobke, a nazvali sme ten to drink ch*j :-), poldeci vodky a poldeci fernetu v decovom pohari....musim povedat ze je to lahoda, pretoze ten fernet nie je taky sladky a ta vodka nie je taky silna.

co sa tyka rekordov, tak pollitra rumu je vpohode, no ja som skor ze miesam aby to malo nejaky efekt, a asi najhorsie to bolo ked sa v jeden vecer dostali ku slovu rum, absint, vodka, pivo, a volajake sockarske cervene
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

som slaby pijak z vychodu :) 14 co si pametam :roll:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hojko napísal:Kedze nepijem, tak sa prilis k teme vyjadrovat nemozem, ale obcas na najde vynimka a to bola napriklad oslava menin ci kamaratovych narodenin, tam to bolo par deci, tusim tak okolo 6-7 a stacilo mi. Ale zalezi od toho co clovek pije, napriklad t0m4s3ho 16 puschkiniek v lete s nim nic nespravilo, ale je pravda, ze zlata puschkinka je dost slaba. Mohol by tu kobalt napisat svoj rekord, to bude pekne cislo.
Hmm, pametam sa na stare casy ked sme mali s mojimi troma kamosmi zo strednej uz pracu, a kazdy z nas niekde robil... Vtedy zacali chodit prve vyplaty a hadajte co sme robili ako mlady fagani,.. ano sli sme do baru v piatok... No a k tym pushinkam... Ked sme sedeli traja, padli dve flase + este nejake trojite v poharoch... Rekord, asi 22 frtanov + 3 piva za vecer, ale teraz uz len naozaj sporadicky, mozno raz mesacne aj aj to par fernetov alebo malin a nejake to pivo...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

no tak nikdy som to nepocital kolko zvladnem ale tak urcite som sa uz viackrat dostal nad 10-15, ale to boli myslim vacsinou aj take celodenne chlastacky niekde na "opekacke" alebo na chate a tak...mam suseda co vypil od rana dve pollitrovky rumu a poobede utekal pre dalsiu, a ked s nou prisiel tak mu padla na zem a rozbila sa :lol:
Loky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Loky »

No ono to velmi zavisi od toho co sa pije .....btw nejaky puschkin toho sa da vypit strasne vela (sracky nepijem :) ). Ale tak bezneho chlastu (38-48%-neho) asik 15. Take hustejsie ako absinth alebo moj oblubeny Tatransky caj tak rekord mam 8 ....a bolo toho dost... Ale inak radsej pijavam z flasky takze s tade sa da vypit viac :P
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

najviac 10 teraz na velku noc. to bolo len jediny raz. inak vypijem za cely rok tych 10 poldecakov lebo nepijem skoro vobec. skor si potrpim na kvalite ako kvantite.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

10 , cel som vypit presne pol litra , tak som dal desat a brzdil som kolou
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mamo4ever »

nepamatam presne, ale nieco okolo 16-17 .... :D
Vodka Nicolaus, ta stara receptura.. :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

posledne pocitanie prinieslo 12 zdravych (0,005, nie tych barovych 0,004) plnych domacej rakije - cca 48%.....
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tema v uplnom kontraste s temou o "sedlackosti" :D .. Ja pijem zasadne dvojdecaky - to je totiz normalny objem salky - a je jedno ci pijem vodu, alebo caj. Obvykle viac ako 3 dvojdecaky nevypijem, tak smadny nebyvam.
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Môj rekord je 10 ale viac už som fakt nechcel :wink:
Pila sa tuším vodka vtedy, ale po 10tom už ma začalo napínať z tej chute ale vydržal som to ale nešiel som dalej.

Ale nechápem ľudí ktorí dokáu dať aj 20fernetov, poprípade 27 vodiek a podobné čísla... :shock:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

...zevraj 12 :D ( fernet citrus)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

chata- 0,5l vodky na slnku, neskor som vravel ze uz nepijem a na druhy den mi kamosi vraveli ze som este s jednym kamosom stiahol 0,7l fernet cez noc... no ja velmi nepamatam, takze nevim, ale viem, ze ta vodka ma zlozila :smt078 :smt022
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

nepamatam prestne (lebo to nepocitam) ale moje max bolo urcite nad 15 lebo sme 5ti pili a padlo 5 flias (7dcl) ale jeden kamos odpadol uz po 4tej flaske takze sme zbytok davali len 4ria..... ale to som bol na stracku
ale normalne davam len okolo 8-10... na chut :lol:
ale najnechutnejsie je exovat 2dcl zlej vodky......
tiez neodporucam palene brzdit fernetom alebo podobnou malinovkou....
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

hmm, 5. Ale coskoro som to olutoval :?
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

lyziarsky zajazd pocas celej noci to bolo asi 16 ( niesom si isty ale na druhy den to tak vychadzalo pocitanim, kedze sme chodili z izby do izby a v kazdej sme vypili)
Vacsi rekord nemam resp. nepocitam to .... :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Dudas50 napísal:nepamatam prestne (lebo to nepocitam) ale moje max bolo urcite nad 15 lebo sme 5ti pili a padlo 5 flias (7dcl) ale jeden kamos odpadol uz po 4tej flaske takze sme zbytok davali len 4ria..... ale to som bol na stracku
ale normalne davam len okolo 8-10... na chut :lol:
ale najnechutnejsie je exovat 2dcl zlej vodky......
tiez neodporucam palene brzdit fernetom alebo podobnou malinovkou....
lol tak toto je fakt pecka :D
Napísať odpoveď