Koľko poldecákov ste najviac vypili za jeden večer ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak ja sa vyjadrim no nejaky pravidelny pijan niesom ale ked sa to zvrtne tak amen tma
, naposledy to bolo s kafiatkom na rozlucke z rokom tych 11 silver tequil heh a potom som exol cca tri flase huberta ale toho som uz necitil ani ako chuti a tie huberty maly za nasledok moje strasne komaticke stavy
kebyze som tam vtedy sam uz sem asi nepisem, no a pred tym to bol asi hodokvas 2006 vtedy to bol vrchol vrcholov myslim ze tam som dal asi tak tych 17 vodiek na supu no pred tym som asi den nejedol nic kto na kvas chodi pozna
,a to ma teda pekne odflesovalo ludia ja si nepamatam skoro tri dni existencie 
no to sme nedavno (zaciatkom februara) v skusobke, a nazvali sme ten to drink ch*jstanulik napísal:no ja si nepamatam kolko, ja len viem jedno, ze som pil vodku a brzdil to fernetom![]()
tak mi povedali kamarati. som si pomylil fernet s colou
co sa tyka rekordov, tak pollitra rumu je vpohode, no ja som skor ze miesam aby to malo nejaky efekt, a asi najhorsie to bolo ked sa v jeden vecer dostali ku slovu rum, absint, vodka, pivo, a volajake sockarske cervene
Hmm, pametam sa na stare casy ked sme mali s mojimi troma kamosmi zo strednej uz pracu, a kazdy z nas niekde robil... Vtedy zacali chodit prve vyplaty a hadajte co sme robili ako mlady fagani,.. ano sli sme do baru v piatok... No a k tym pushinkam... Ked sme sedeli traja, padli dve flase + este nejake trojite v poharoch... Rekord, asi 22 frtanov + 3 piva za vecer, ale teraz uz len naozaj sporadicky, mozno raz mesacne aj aj to par fernetov alebo malin a nejake to pivo...hojko napísal:Kedze nepijem, tak sa prilis k teme vyjadrovat nemozem, ale obcas na najde vynimka a to bola napriklad oslava menin ci kamaratovych narodenin, tam to bolo par deci, tusim tak okolo 6-7 a stacilo mi. Ale zalezi od toho co clovek pije, napriklad t0m4s3ho 16 puschkiniek v lete s nim nic nespravilo, ale je pravda, ze zlata puschkinka je dost slaba. Mohol by tu kobalt napisat svoj rekord, to bude pekne cislo.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
no tak nikdy som to nepocital kolko zvladnem ale tak urcite som sa uz viackrat dostal nad 10-15, ale to boli myslim vacsinou aj take celodenne chlastacky niekde na "opekacke" alebo na chate a tak...mam suseda co vypil od rana dve pollitrovky rumu a poobede utekal pre dalsiu, a ked s nou prisiel tak mu padla na zem a rozbila sa 
No ono to velmi zavisi od toho co sa pije .....btw nejaky puschkin toho sa da vypit strasne vela (sracky nepijem
). Ale tak bezneho chlastu (38-48%-neho) asik 15. Take hustejsie ako absinth alebo moj oblubeny Tatransky caj tak rekord mam 8 ....a bolo toho dost... Ale inak radsej pijavam z flasky takze s tade sa da vypit viac 
nepamatam prestne (lebo to nepocitam) ale moje max bolo urcite nad 15 lebo sme 5ti pili a padlo 5 flias (7dcl) ale jeden kamos odpadol uz po 4tej flaske takze sme zbytok davali len 4ria..... ale to som bol na stracku
ale normalne davam len okolo 8-10... na chut
ale najnechutnejsie je exovat 2dcl zlej vodky......
tiez neodporucam palene brzdit fernetom alebo podobnou malinovkou....
ale normalne davam len okolo 8-10... na chut
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
lol tak toto je fakt peckaDudas50 napísal:nepamatam prestne (lebo to nepocitam) ale moje max bolo urcite nad 15 lebo sme 5ti pili a padlo 5 flias (7dcl) ale jeden kamos odpadol uz po 4tej flaske takze sme zbytok davali len 4ria..... ale to som bol na stracku
ale normalne davam len okolo 8-10... na chut![]()