pomoc z delphi 7 z Ikonov

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
pcgangsta
Novice
Novice

pomoc z delphi 7 z Ikonov

Príspevok od používateľa pcgangsta »

prosimvas robim program v delphi 7 a chcel by som mu dat inu ikonu ako tu sedmicku moze dakto poradit jak?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Think!
Project > Options > Application > Load Icon
pcgangsta
Novice
Novice

a este ako spravim to ze pri zapnuti programu je jedno tlacidlo skryte a pri stlaceni ineho tlacidla sa to skryte tlacidlo objavy ...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

pcgangsta napísal:a este ako spravim to ze pri zapnuti programu je jedno tlacidlo skryte a pri stlaceni ineho tlacidla sa to skryte tlacidlo objavy ... a este by som chcel vediet ako zakazem maximalizovanie okna
Uprimne, mal by si sa pozriet po dakom tutorialy, kupit knizku a podobne. Co sa tyka problemu, tak treba pre jeden button nastavit v action vieweri onclick a druhemu buttonu nastavit hodnotu pre visible na false. Potom dopisat do tej funkcie Button2.Visible: true / je to skratka nejak takto, som delphi nevidel uz par rokov/. A zakazat maximalizovanie nie je tiez problem, treba sa pozriet na moznosti pre form. Skratka, si myslim, ze tvoj problem je hlavne v tom, ze chces vsetko hned, treba postupne a hlavne si vziat do ruky knihu, pozriet tutorial a tak podobne.
pcgangsta
Novice
Novice

pato83 napísal:Uprimne, mal by si sa pozriet po dakom tutorialy, kupit knizku a podobne. Co sa tyka problemu, tak treba pre jeden button nastavit v action vieweri onclick a druhemu buttonu nastavit hodnotu pre visible na false. Potom dopisat do tej funkcie Button2.Visible: true / je to skratka nejak takto, som delphi nevidel uz par rokov/. A zakazat maximalizovanie nie je tiez problem, treba sa pozriet na moznosti pre form. Skratka, si myslim, ze tvoj problem je hlavne v tom, ze chces vsetko hned, treba postupne a hlavne si vziat do ruky knihu, pozriet tutorial a tak podobne.
Viem to len teraz som sa ponahlal nestiham ani tutorial kuknut zacinam z delphi tak mi to nejde najlepsie...
Napísať odpoveď