mal som staru verziu firefoxu 2 neviem uz kolko, to je jedno a vobec mi ku stastiu nechybala nova
DAKUJEM
Pravdepodobne si už niekedy v tom profile skúšal aj Firefox 3. Vtedy sa vytvorili súbory, ktoré FF3 potrebuje a prebehla aj konverzia záložiek a iných nastavení. Keď si teraz zase dal FF3, tak sa už konverzia nerobila (potrebné súbory tam už boli). Takže jedno z riešení je zase nainštalovať FF2.Kibo napísal:...
Pre FF2 už žiadna aktualizácia nebude, takže kľudne môžeš vypnúť kontrolu nových aktualizácii.Kibo napísal:ale ja nechcem zakazat hladat aktualizacie vsetky, to mozem ist rovno na IE... mne sa jedna len o tu trafenutabulku co ma spamuje, ze nech idem na 3.0.5
Ktorý webmail nefunguje vo FF3 (a zároveň funguje vo FF2)? Ktorý OSCommerce vo FF3 nefunguje (a zároveň funguje vo FF2)? Pred pár dňami som s OSCommerce robil a nevšimol som si žiadny problém s FF3.whisper napísal:mozilla firefox 3 sucks... plno webmailov na ff3 nefunguje, takisto oscommerce atď atď...
(ja používam operu, ale už som toto 100x musel riešiť u zákazníkov a známych a musím poznamenať, že to vie človeku pekne otráviť život)
osobne by som skúsil regedit a nájsť tam nejaký kľúč, čo by s tým mohol mať niečo spoločné...
Neviem ci aktualizacie na nejake tie addony taktiez este na 2ku vychadzaju, ale nemyslim si.Kibo napísal:ale ja nechcem zakazat hladat aktualizacie vsetky, to mozem ist rovno na IE... mne sa jedna len o tu trafenutabulku co ma spamuje, ze nech idem na 3.0.5
Občas sa ešte objaví nová verzia rozšírenia pre FF2 (prípadne téma), ale to je úplne jedno, keďže sa hľadanie aktualizácií FF2 a rozšírení nastavuje nezávisle (takže aj po vypnutí hľadania aktualizácií FF2 bude to hľadanie aktualizácii rozšírení fungovať ďalej).Soviet napísal:Neviem ci aktualizacie na nejake tie addony taktiez este na 2ku vychadzaju, ale nemyslim si.
Veď vypni to hľadanie aktualizácii FF a už ti to písať nebude.Kibo napísal:nedosudzoval by som ju, keby mi ju nasilu netlacili ako drbnuti... a raz za cas este daka aktualizacia vyjde, aj ked uz minimalne, ale to mi je sest. nebranim sa trojke, ale proste na nu chcem prejst dobrovolne, nie ze daj si trojku inac ti bloknem net
chrono napísal:Veď vypni to hľadanie aktualizácii FF a už ti to písať nebude.
Pred tým, ako vyšiel Firefox3 upozorňovali, že pre Firefox2 budú bezpečnostné aktualizácie dostupné ešte pol roka. Firefox 2.0.0.20 je úplne posledná verzia Firefox2 a žiadna ďalšia už nebude (ak neveríš, kľudne sa pozri ich stránky; keď sa budeš snažiť nájdeš tam také upozornenie niekoľko krát).
Na Firefox3 môžeš prejsť dobrovoľne (oni ti proti tvojej vôli nenainštalovali Firefox3; používanie nepodporovaného programu je len tvoje rozhodnutie).