Mam Win Vista a nechce mi naistalovat NET 2.0 Framework.Potrebujem to,aby som mohol spustit RapGet.RS,na stahovanie s RapidShare AG.Poradi mi prosim,kde moze byt chyba??
Dakujem
diky za radu .. ale ja som konkretne na ten, ten potrebujem surne ... no ved ak nebude niaka ina moznost skusim ho ... a nevie niekto co s tym frameworkom ?
Cav ohladne toho problemu ak to chces spravit musis si nastavit kompatibilitu na xp a spustit ako spravce a to dosiahnes vtedy a kliknes na ten subor pravou stranou mysky a das vlastnosti dalej vyberes kompatibilita a tam nastavis xp a spustit ako spravce
demon3night3 napísal:Cav ohladne toho problemu ak to chces spravit musis si nastavit kompatibilitu na xp a spustit ako spravce a to dosiahnes vtedy a kliknes na ten subor pravou stranou mysky a das vlastnosti dalej vyberes kompatibilita a tam nastavis xp a spustit ako spravce
demon3night3 napísal:sak to vyskusaj mne to tak islo, ani ja nechapem co to on napisal
akoze co to ma s kompatibilitou? ty asi nechapes ze Vista ma v sebe predinstalovany framework tusim 2.0....a ked som mu tam hodil najnovsi 3.5 tak mu to proste neslo takze chyba je niekde v jeho Viste nie v kompatibilite
Pokiaľ viem tak net framework na viste predinstalovany nie je. Môžeš si ho nainštalovať cez win update, mal by ti ponúknuť vsetky 3, alebo to čo ti chýba. Frameworky 1, 2 a 3 sú samostatne balíčky a tie s vyšším číslom neobsahujú tie s nižším. Čiže sa aj zvlášť instaluju updaty pre vsetky verzie. Windows update ti to všetko stiahne a nainstaluje.