Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

T3RM1X napísal:Creatin,gainer atd... no tak malo cital:D necital nic iba cviky podla planu robim
Vies ty a tvoji kamosi vobec co je to gainer a kreatin?
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

dair napísal:na to musis mat celu pyramidu.
Zaklad je kvalitna vyvazena strava ktora obsahuje vsetko co mas mat, dalej je potrebny mat dostatocny prisun tekutin. Mat kvalitny spanok na regeneraciu. AK :!: mas to vsetko tak potom riesis trening a ten v tvojom pripade by mal byt zamerany na zakladne cviky (musi ti to niekto ukazat aby si sa vyhol chybam) a AZ ked mas trening a celu pyramidu pod sebou (vsetko co som spomenul) AZ POTOM riesis doplnky...
pisal som ze som cvicil zhruba rok a len teraz mal pauzu takze cviky a stravu mam dobre vyriesenu..niesom zaciatocnik ale chcem skusit nejaky doplnok co to spravi :wink:
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

kali520 napísal:Vies ty a tvoji kamosi vobec co je to gainer a kreatin?
myslia si ze vedia
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

T3RM1X napísal:U nas sa sypanie chape vsetko okrem proteinov no ale tak to je jedno mysli ze jem len proteiny a ostatne nie
:censored1: tak velmi silno neznasam ked niekto nieco take povie
sypanie, chap pod tym ANABOLICKE STEROIDY :pravidla:

oh este ked niekto povie ze gainer... :smt064 stavim sa, ze 10 z 10tich (expertov na doplnky a sypacky) nevedia o doplnkoch ani ň
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

DeFeAt napísal::censored1: tak velmi silno neznasam ked niekto nieco take povie
sypanie, chap pod tym ANABOLICKE STEROIDY :pravidla:

oh este ked niekto povie ze gainer... :smt064 stavim sa, ze 10 z 10tich (expertov na doplnky a sypacky) nevedia o doplnkoch ani ň
No je to tak ze to nevedia
starápáka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa starápáka »

T3RM1X napísal:myslia si ze vedia
vedia hovno !!!
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ydeno »

Minule som kdesi cital ze nie je dobre cvicit az do vycerpania, takze staci spravit nejaku tu seriu?
tak ako dlho vlastne cvicite jednu partiu :?
a toto tu urcite uz bolo len to nemozem najst: aka dlha je odporucana prestavka medzi seriami
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Zalezi to od vela veci, ako dlho cvicis, aky si telesny typ, aky trening mas a ktoru partiu cvicis.

Vseobecne, ak mas splity, na velke partie (chrbat, prsia, nohy) si davaj 3-4 cviky, na male 2-3. Uplne do vycerpania by si cvicit nemal (nazory sa vsak lisia), vdy tak 1-2 opakovanie pred vycerpanim.

Prestavky sa snaz mat co najkratsie, aby si zintenzivnil trenig, ale zase nie na ukor techniky :)
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

3-4 cviky, nie je to malo?
nemali by byt aspon 10-15?
Rammer
Light Professional
Light Professional

:lol: 15 cvikov na jednu partiu ani nepoznam, ale keby si napisal 10-15 serii, tak s tebou suhlasim
:)
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

sorry som ta zle pochopil, ja som myslel ze vravis opakovania cviku
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Rammer napísal:ale keby si napisal 10-15 serii, tak s tebou suhlasim
keby si napisal 10-15 opakovanie, tak s tebou suhlasim

10-15 serii? to mi tiez pride trocha dost, mozno tak v specialnych treningovych planoch (10s x 10op)

tusim, ze spalenie vsetkeho glykogenu vo svaloch velmi neprospieva

// beriem spat, Rammer, pochopil som to ako 10-15s / cvik ;)
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

najvacsia chyba 60kilovych zaciatocnikov je, ze si myslia ze cim viac cvikov spravia, tym viac svalov im narastie..opak je pravda, pri cviceni casto MENEJ JE VIAC..
2 cviky na velku partiu po 4-5 serii, 1 cvik na malu 2x tyzdenne, do toho poriadne zrat a nemozu nevyrast :)
Rammer
Light Professional
Light Professional

smejo napísal:keby si napisal 10-15 opakovanie, tak s tebou suhlasim

10-15 serii? to mi tiez pride trocha dost, mozno tak v specialnych treningovych planoch (10s x 10op)
10-15 serii moc na partiu :?: Len ked mas 3 cviky po 4 serie uz mas 12 serii...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ydeno napísal:Minule som kdesi cital ze nie je dobre cvicit az do vycerpania, takze staci spravit nejaku tu seriu?
tak ako dlho vlastne cvicite jednu partiu :?
a toto tu urcite uz bolo len to nemozem najst: aka dlha je odporucana prestavka medzi seriami
V objemovm treningu ist do vycerpania neni efektivne.

Pocet serii by v objemomv treningu mal byt vacsi, ale zase mal by sa minimalizovat pocet zbytocnych izolovanych cvikov a robit hlavne viacklbove cviky.
Rammer napísal:Prestavky sa snaz mat co najkratsie, aby si zintenzivnil trenig, ale zase nie na ukor techniky
Toto je realtivne, pri silovych cvikoch su tie prestavky dlhsie, niekedy aj 3-5 minut. Pri objeme je ideal 1-2 minuty maximalne 3 minuty
marcus-16 napísal: 2x tyzdenne
3x tyzdenne je este efektivnejsie. Ono naberanie objemov je viac o vysokej frekvencii ako o uplnom vycerpani svalov. Existuju treningy napr Chada Waterburyho ktore zahrnaju az trening "partie" (ide tam hlavne o viacklbove cviky ako su drepy benche mrtvoly atd) dokonca 6x tyzdenne (ak by bol zaujem skopirujem to sem neskor ale je to dost dlhe)

Vysoka frekvencia s rozumnym trening je najvacsi kluc k uspechu. Staci sa pozret napr na takych drevorubacov alebo masiarov, cely den robia a makaju a co myslis aku stravu maju behom dna? Pivo slanina a chleba, ziadne vysokkvlaitne protieny a sacharidy a jake maju silne chrbty a ruky.

Dufam ze tneto prispevok niekto nepochopil teraz tak ze treba zrat slaninu a pit pivo a cvicit cely den, ide len o to ze efektivnejsie je cvicit casto ako sa znicit v jednom treningu.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

objednal som si tento gainer ma s nim niekto nejake skusenosti? BioTech Mega Gainer 3100 4500g http://shop.4muscles.sk/index.php?main_ ... cts_id=318
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som sa tiez chcel opytat na pripravky....civicim uz nejaky ten mesiac, snazim sa kazdy druhy den, cez vykend si davam nejaku inu aktivitu, ci uz plavanie, alebo badminton.....planujem zacta uzivat nejake pripravky.....niekde som sa vsak dozvedel, ze ked som este nic nebral a z som teoreticky zaciatocnik tak proteiny by som este brat nemal, ze tam je nejaka postupnost, na zaciatok je nejaky sojovo vajickovy napoj ci co....a postupne sa mam dopracovat az k proteinom.....poculi ste uz o tom?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

lubos, vies ty vobec, co je to ten protein? (synonymum)

polozil si dost hlupu otazku.. to, co si sa dozvedel bolo asi nieco v tom zmysle, ze ak si zaciatocnik, tak pojdes "hore"aj zo sucheho chleba" (samozrejme, obrazne)
za predpokladu kvalitnej stravy by som siel do doplnkov asi az po istom case, napr. ked uz pocitis istu stagnaciu a potom vyberal doplnok na zaklade toho, coho mas v jedalnicku deficit (sacharidy, proteiny - ci uz nejaky gainer, aminokyseliny, proteinovy izolat)

moj nazor neber ako smerodajny, su tu ini odbornici...
Rammer
Light Professional
Light Professional

Lub0$ napísal:...
Ak mas v poriadku stravu, kludne si kup protein alebo gainer. Ale iba ak mas dobru stravu (tzn. kvanta sacharidov a bielkovin), inak to nema zmysel.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Smejo, tak mi to bolo povedane....len som napisal co mi povedali.....

No a s tou stravou.....co ja viem..neviem preco ale oblubujem bielkoviny....chlastam vela mlieka :oops: , jem kadeco, snazim sa vyhybat mastnym jedlam a aj prazenym, aj ked raz za cas....dost casto sa napchavam ovseynmi vlockami a podobne....
no musim sa priznat ze ovocie a zeleninka....hm....radsej ani nehovorim :?
Napísať odpoveď