FAJCENIE V BYTE
Viete jak predavaju tie dymovnicky tie take male farebne ... ja som sa raz nasral tak som si ich asi 10 zapalil v izbe (zatvorene okno, dvere) no poviem vam to bolo nieco hrozne tak ma stipali oci + som nic nevidel .... ale nic mi to nepomohlo len sam zo sebou som vydrbal ked som to 4 dni musel vetrat ........ pomaly som si zvykol na ten smrad v kuchyni
nechapem zmysel ...............alebo teda pointu ..........min01 napísal:Viete jak predavaju tie dymovnicky tie take male farebne ... ja som sa raz nasral tak som si ich asi 10 zapalil v izbe (zatvorene okno, dvere) no poviem vam to bolo nieco hrozne tak ma stipali oci + som nic nevidel .... ale nic mi to nepomohlo len sam zo sebou som vydrbal ked som to 4 dni musel vetrat ........ pomaly som si zvykol na ten smrad v kuchyni
no ja by som pri každej priležitosti im daval na oči že ti to vadi a ked niečo povie tak povec no keby si tu nefajčila atd. uplne pri každej
Zaobstaraj si malu propan-butanovu bombu a vzdy, ked si pojdu zapalit, otvor kohutik a rychlo utekaj...alebo by mozno celkom stacilo pustit plynovy sporak (ak teda nemate elektricky).
Ma to ale jeden maly hacik...
Inak ale netusim, co by som s tym robil... Mozno ak by som mal nejakeho drsneho suseda, tak by som sa s nim dohodol na nejakom postupe - ale to asi len za predpokladu, ze ma sancu zacitit ten smrad.
Ma to ale jeden maly hacik...
Inak ale netusim, co by som s tym robil... Mozno ak by som mal nejakeho drsneho suseda, tak by som sa s nim dohodol na nejakom postupe - ale to asi len za predpokladu, ze ma sancu zacitit ten smrad.