Boli ste uz niekedy v televizii ??
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na markize ked som bol v prvom ročniku sme boli v tom čo chodievalo rano to "kakao":D potom ešte ked som bol na jarmoku tu v nitre tak robili semnu rozhovor ale naštastie to do tv nedali _D
Alebo ešte minule bol v spravach moj spolužiak ktoreho "Brutalne" zmlatil dalši spolužiak
..inač aj video mam z tej bitky (ja som netočil,nhodou som to našiel v pc!).,..a tak :Dinač ZŠ Benková (Nitra) 
Alebo ešte minule bol v spravach moj spolužiak ktoreho "Brutalne" zmlatil dalši spolužiak
ja ked dom mal cca 12 tak som bol v regionalnej tv a dostalo sa to do madarskej tv (duna ci jako sa vola)
nas zastavili (mna a mamku) v meste ze ci sa nam v poslednej dobe nestalo nieco neprijemne a asi 2 dni predtim sme mali konflikt so soferom autobusu...... toho t-pka (sofera) nakoniec vyhodili z prace
nas zastavili (mna a mamku) v meste ze ci sa nam v poslednej dobe nestalo nieco neprijemne a asi 2 dni predtim sme mali konflikt so soferom autobusu...... toho t-pka (sofera) nakoniec vyhodili z prace
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
smejo napísal:predchvilou (ak sa mi to nezdalo) som na markize zahliadol miraka![]()
mirak sorry, musel som : D
guilty as chargemoosha napísal:Mirak, ja som ta videl! Vy ste bola ale slusna partia
.
policajt: mate vsetci osemnast?
my zborovo takmer: aanoooooo
policajt: kto z vas pil?
my: vsetciiii
policajt: a tie flase dookola?
my: to tu uz boli
//edit: ja som bol v tej partii u ktorej sa alkohol nenasiel v televiznych novinach