//t0m4s3 - upraveny nazov temy
Strata rychlosti pri zdielani internetu cez Wifi
Strata rychlosti pri zdielani internetu cez Wifi
Zdravim mam internet rychlost 12000 Kbps tento internet zdielam cca 3km cez WIFI. Problem je ze ja doma mam rychlost 12000 Kbps a tam kde to zdielam nieje vecsia rychlost ako 3000 Kbps signal mam cca 60 percent. Dik za rady. Newiem uz co mam robyt skusal som aj ine AP a client. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mal som na mysli ping z pocitaca, ktory je vzdialeny 3km, konkretne ping z toho pocitaca na AP na ktore sa pripaja, resp. na router. Ak je to tych 16ms, tak by tam problem nemal byt. Nemas tam vypadky???
Skus napisat do prikazoveho riadku: ping 192.168.1.1 -t (192.168.1.1 nahrad IP adresou AP/routru), pripadne skus ping sme.sk -t. Ten ping nechaj bezat par minut, ze ci nebudu vypadky, rozne kolisanie atd... Ake tam mas pouzite zariadenia a kolko PC sa pripaja na ten vysielac (AP/router)??? Este by sa mozno zisiel obrazok s popisom siete, kde je ake zariadenie, kde je kolko PC atd...
Skus napisat do prikazoveho riadku: ping 192.168.1.1 -t (192.168.1.1 nahrad IP adresou AP/routru), pripadne skus ping sme.sk -t. Ten ping nechaj bezat par minut, ze ci nebudu vypadky, rozne kolisanie atd... Ake tam mas pouzite zariadenia a kolko PC sa pripaja na ten vysielac (AP/router)??? Este by sa mozno zisiel obrazok s popisom siete, kde je ake zariadenie, kde je kolko PC atd...
No ping na koncovy router je 7 az 15ms a ping sme.sk bol 30 az 50ms pekny ziadne velke kolisanie...Ale skusal som posielat nejaky vecsi subor cez ICQ a slo to maximalne 200kb.hojko napísal:Mal som na mysli ping z pocitaca, ktory je vzdialeny 3km, konkretne ping z toho pocitaca na AP na ktore sa pripaja, resp. na router. Ak je to tych 16ms, tak by tam problem nemal byt. Nemas tam vypadky???