FAJCENIE V BYTE

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Neznasam cigaretovy dym tak mi extra vadi fajcenie vsade a nie to veste v byte, nezniesol by som to.Ale nastasie v nasej rodine nikto nefajci.
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

Viete jak predavaju tie dymovnicky tie take male farebne ... ja som sa raz nasral tak som si ich asi 10 zapalil v izbe (zatvorene okno, dvere) no poviem vam to bolo nieco hrozne tak ma stipali oci + som nic nevidel .... ale nic mi to nepomohlo len sam zo sebou som vydrbal ked som to 4 dni musel vetrat ........ pomaly som si zvykol na ten smrad v kuchyni
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

min01 napísal:Viete jak predavaju tie dymovnicky tie take male farebne ... ja som sa raz nasral tak som si ich asi 10 zapalil v izbe (zatvorene okno, dvere) no poviem vam to bolo nieco hrozne tak ma stipali oci + som nic nevidel .... ale nic mi to nepomohlo len sam zo sebou som vydrbal ked som to 4 dni musel vetrat ........ pomaly som si zvykol na ten smrad v kuchyni
nechapem zmysel ...............alebo teda pointu ..........

no ja by som pri každej priležitosti im daval na oči že ti to vadi a ked niečo povie tak povec no keby si tu nefajčila atd. uplne pri každej
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Zaobstaraj si malu propan-butanovu bombu a vzdy, ked si pojdu zapalit, otvor kohutik a rychlo utekaj...alebo by mozno celkom stacilo pustit plynovy sporak (ak teda nemate elektricky).

Ma to ale jeden maly hacik...

Inak ale netusim, co by som s tym robil... Mozno ak by som mal nejakeho drsneho suseda, tak by som sa s nim dohodol na nejakom postupe - ale to asi len za predpokladu, ze ma sancu zacitit ten smrad.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

OMG.. rada roka! :lol:

By bola iná šupa.. cvak & tresk! On nechce vyhodiť barák do vzduchu, ale zamedziť fajčenie.. :lol:
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

No, ved preco cely zivot trpiet na nasledky fajcenia, ked to mozno ukoncit okamzite? :samovrazda:

:lol:
Napísať odpoveď