Ake mate auto?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hojko, ratzi -> mne pride ze pri beznej urovni nasich dopravakov by sa nie prilis tmave folie vpredu (o nieco tmavsie ako klasicke tonovanie) v kombinacii s tmavymi vzadu mohli stratit ... ked uvidis ze to je len nejaky pobehaj tak budes tvrdit ze mas skla tonovane a dozadu si z dovodu ze tam vozievas bordel alebo pre neivem co dal folie ...
-
hojko
Site Admin
Juicy: Nerobi sa pri kupe auta a prepise prehliadka autom policajtom??? A keby si aj tou prehliadkou presiel a chytia ta policajti a mas tam folie, tak si nemyslim, ze by si to dokazal vyhadat, pretoze ich argument by bol ten, ze si nemoho prejst obhliadkou atd...
Juicy, RATZINGER666: V prvom pripade ked brali technicak, tak policajt chcel stiahnut okno vodica, ze sa na to pozrie. Kedze tam bol zlomeny mechanizmus na stahovanie okna, tak chcel stiahnut okno spolujazdca, ktore mu aj bolo stiahnute. Zacal tam drbat nechtom a kedze je to citit, tak nebolo o com. Vyhovorky, ze tam folie nie su a su tam len tonovane skla neuspeli.
RATZINGER666: Ked prvykrat zabavili technicak, tak to bolo v Bratislave za mostom Lafranconi (vari OMV), vybehli z benzinky, bolo nieco okolo polnoci. Hoci tam boli svetle folie, videl to aj v tme, skusil nechtom a viac sa ani nebavil.
nordkapp_pb: Predsa ich nema zaujimat preco mas vzadu folie, staci ti licencia o odbronej montazi folii..., trebars povies, ze vozis brata, syna, synovca a ten nema rad slnko...
Juicy, RATZINGER666: V prvom pripade ked brali technicak, tak policajt chcel stiahnut okno vodica, ze sa na to pozrie. Kedze tam bol zlomeny mechanizmus na stahovanie okna, tak chcel stiahnut okno spolujazdca, ktore mu aj bolo stiahnute. Zacal tam drbat nechtom a kedze je to citit, tak nebolo o com. Vyhovorky, ze tam folie nie su a su tam len tonovane skla neuspeli.
RATZINGER666: Ked prvykrat zabavili technicak, tak to bolo v Bratislave za mostom Lafranconi (vari OMV), vybehli z benzinky, bolo nieco okolo polnoci. Hoci tam boli svetle folie, videl to aj v tme, skusil nechtom a viac sa ani nebavil.
nordkapp_pb: Predsa ich nema zaujimat preco mas vzadu folie, staci ti licencia o odbronej montazi folii..., trebars povies, ze vozis brata, syna, synovca a ten nema rad slnko...
-
Kibo
Hardcore addict
ak mas auto z dovozu, policajt ho nemusi ani vidiethojko napísal:Juicy: Nerobi sa pri kupe auta a prepise prehliadka autom policajtom??? A keby si aj tou prehliadkou presiel a chytia ta policajti a mas tam folie, tak si nemyslim, ze by si to dokazal vyhadat, pretoze ich argument by bol ten, ze si nemoho prejst obhliadkou atd...
-
RATZINGER666
Darca
hojko: hmm tak to je uz potom smola ja som s tymto este problem nemal a ani som od nikoho nic take nepocul... v tom pripade je asi naozaj lepsie okna stahovat dopredu ked to nechces riesit prihlasovanim auta mimo SR... este mozno pokusit sa to zahrat na debila ze ja som nevedel to auto je dovezene ja som myslel ze je v poriadku... ale to je tiez take poloriesenie... kazdopadne ta mozno pustia len s napomenutim...
kibo: noo ja mam tiez dovezene a mne ho policajt pozeral pri prihlasovani ale nie nejak dokladne... presiel dookola pozrel VIN a kukol do interieru... dokladnejsie ho pozerali az pri poistovani... tam sa ma pytal aj take kktiny ze ako je mozne ze mi chybaju zaslepky na mieste hmloviek
kibo: noo ja mam tiez dovezene a mne ho policajt pozeral pri prihlasovani ale nie nejak dokladne... presiel dookola pozrel VIN a kukol do interieru... dokladnejsie ho pozerali az pri poistovani... tam sa ma pytal aj take kktiny ze ako je mozne ze mi chybaju zaslepky na mieste hmloviek
-
RATZINGER666
Darca
-
RATZINGER666
Darca
-
RATZINGER666
Darca
moje stalo nove 610 tusim podla toho co mam napisane v papieroch od poistky... ale agent mi nespominal nic o nejakych vynimkach... proste som tam len sedel on cosi pocital potom povedal ze jak to chcem tak ma to vyjde 15 litrov rocne ja som len vyplestil oci ze to je nejako malo a so slovami "no hadat sa s vami nebudem" som to podpisal 
jj, kamarat mi uz vravel o oboch alternativach.Juicy napísal:jatmz: viem ze Audiny maju v zamku dveri spinac ktory je zatlaceny ak su dvere zatvorene a je uvolneni ak su dvere otvorene, vecsinou ma tvar maleho cervika a casto sa opotrebenim zosucha alebo zlomi...v servise ti to poriesia tak ze ti vymenia cely mechanizmus zamku co stoji niekolko desiatok € ale je riesenie ze si kupis iba ten spinac aod nejakej ceskej firmy myslim a vymenis si stareho cervika za novehoJe to vec tak do 5€ a ked si malinko technicky zdatny tak si to spravis aj sam v pohode...
Chces manual na Audinu?
nevies nahodou presne ako sa vola ten cervik? resp link? ... bohuzial nie som automechanik tak musim takto tahat rozumy
jj, zisiel by sa manual. teda v podstate staci dvojstrana na ktorej je rozpis poistiek. zhanal som uz na nete nieco co sa da stiahnut, ale marne. ako som uz spominal, cely manual mam v nemcine (takze mozem pouzit maximalne ako papier na sulanie cigarier) ... stacila by anglictina, cestina, slovencina, proste nieco zrozumitelne
-
chlapec10
Addict
Nehovorim ze to je vzdy tak, ale mne tiez na inspektorate(Bratislavskom) nerobili obhliadku auta, kedze som si dovazal auto a malo KO,hojko napísal:Kibo: Auto preslo KO a aj tak islo na obhliadku. Prave pozeram na stranke ohladom kontroly originality a tam tiez pisu, ze nemusi ist na obhliadku, divne...
nasiel som:
Zdroj:http://www.ko.sk/Skracuje sa proces vybavovania na dopravných inšpektorátoch - pretože vozidlá s platným Odborným posudkom o kontrole originality nemusia absolvovať povinnú obhliadku a údaje o kontrolách sú zaznamenávané priamo do evidencie vozidiel.
teraz nieco z vlasnej skusenosti:
- u nas v meste pri prihlasovani auta v podstate policajt ani nevie co podpisuje ... kazde auto videl cca 5 sekund. neviem ako u ostatnych na parkovisku, u mna dokonca ani neskontroloval ci uz cislo motora, resp karoserie. nebolo to len v ten den, viacery uz maju s tym skusenosti
- postahovat vsetky okna. len taka mala otazocka, ako stiahnete to male okienko na zadnych dverach, ktore sa stiahnut neda. pokial viem drviva vacsina aut ich ma
- policajt ked ta chce doje***, tak to aj spravi, uz si najde nieco
- mam certifikat na folie. 3-krat mi ho uz kontrolovali a ani raz nebol problem
Juicy, nezabudni na ten manual ak mas moznost
- u nas v meste pri prihlasovani auta v podstate policajt ani nevie co podpisuje ... kazde auto videl cca 5 sekund. neviem ako u ostatnych na parkovisku, u mna dokonca ani neskontroloval ci uz cislo motora, resp karoserie. nebolo to len v ten den, viacery uz maju s tym skusenosti
- postahovat vsetky okna. len taka mala otazocka, ako stiahnete to male okienko na zadnych dverach, ktore sa stiahnut neda. pokial viem drviva vacsina aut ich ma
- policajt ked ta chce doje***, tak to aj spravi, uz si najde nieco
- mam certifikat na folie. 3-krat mi ho uz kontrolovali a ani raz nebol problem
Juicy, nezabudni na ten manual ak mas moznost
-
hojko
Site Admin
jatmz: No vidis, pri prihlasovani auta som mal tiez stiahnute predne skla, ved bolo este relativne teplo. A prva otazka policajta bola na folie, ale kedze to slo po znamosti, tak to nastastie preslo. Certifikat ci licenciu o odbornej montazi folii mam v aute tiez, ale co mi to je platne, ked sa to tyka len zadnych skiel???