Photoshop-ako spravim-ani neviem ako sa to vola

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
diRt
Amateur
Amateur

Photoshop-ako spravim-ani neviem ako sa to vola

Príspevok od používateľa diRt »

Zdravim all. Chcel som sa spytat ako spravim tu haluz co som prilozil ako prilohu. Sprava sa to ako priesvitne a "Opacity" ma 100%. Alebo ja neviem co to je. Ucim sa zatial este len robit s Photoshopom a neviem ako na to. Ani neviem ako sa to vola...

Vie mi s tym niekto poradit pls ?
Prílohy
hmmm.JPG
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Photoshop-ako spravim-ani neviem ako sa to vola

Príspevok od používateľa Dunlop »

Sú to brushe, pohladaj v google nejake tutorialy, dozvieš sa viac :wink:
diRt
Amateur
Amateur

no ja som uz tolko googlil a hladal ze preto som nasiel nejake kvlaitne forum ako je toto a tu sa spytal. Nasiel som si asi 3 brushe. Hodil som to PhotoshopCS3/Presets/Brushes a ked to spustil neviem to tam najst. Tak preto som napisal ze neviem co to je lebo som myslel ze mi trochu blizsie poradite :wink:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

bruse sa do ps davaju inak..

klikni na stetec v lavom panely, potom v tom okne kde si nastavujes diameter a hardness klikni na tu sipku do prava ( taku malu v kruzku) a tam si najdi load brushes

a z toho obrazku ak chces ten lucovy efekt napr. da sa to spravit aj tak ze si zduplikujes vrstvu, tej novej zmenis satruraciu/lightnes atd. (je to na tebe a potom len oznacis a pomazes tie pasiky ktore budu svetlejsie (cize ich bude vidno zo spodnej vrstvy)
diRt
Amateur
Amateur

awtt napísal:bruse sa do ps davaju inak..

klikni na stetec v lavom panely, potom v tom okne kde si nastavujes diameter a hardness klikni na tu sipku do prava ( taku malu v kruzku) a tam si najdi load brushes

a z toho obrazku ak chces ten lucovy efekt napr. da sa to spravit aj tak ze si zduplikujes vrstvu, tej novej zmenis satruraciu/lightnes atd. (je to na tebe a potom len oznacis a pomazes tie pasiky ktore budu svetlejsie (cize ich bude vidno zo spodnej vrstvy)
JJ diki. Nevedel som to s tym "Load". Diki moc ...
Napísať odpoveď