Notebook HP Pavilion dv6680

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Notebook HP Pavilion dv6680

Príspevok od používateľa stanulik »

Takze chcem si kupit o mesiac tento laptop http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;11890
co na neho poviete ? vybral som si dobre ? videli ste niekde tento notebook lacnejsie ?

Myslim si, ze cena zodpoveda vybave, a ze patri medzi tie lepsie notebooky. Co myslite?
Mate s nim niekto nejake skusenosti ? hodili by sa pred kupou :)
dik
gamo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa gamo »

pekny a cena na to ze je to hp sa da
stanulik
Light Professional
Light Professional

gamo, ty si jednemu chalanovi, ktory chcel hrat WoW na notebooku tento http://www.alza.sk/notebook-fujitsu-sie ... d82359.htm

co si myslis, ktory z nich je lepsi ?? normalne si mi dal dilemu, tym notebookom, lebo ten Siemens, ma vykonejsi procesor, a do buducnosti sa mi zda, ze je lepsi, lebo sa da u neho rozsirit RAMka az na 4GB co pri HP nie... tak teraz vazne neviem, ale ten siemens, sa mi zapacil.
Ma vsetko to co HP + nieco naviac a je lacnejsi este...
gamo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa gamo »

stanulik napísal:gamo, ty si jednemu chalanovi, ktory chcel hrat WoW na notebooku tento http://www.alza.sk/notebook-fujitsu-sie ... d82359.htm

co si myslis, ktory z nich je lepsi ?? normalne si mi dal dilemu, tym notebookom, lebo ten Siemens, ma vykonejsi procesor, a do buducnosti sa mi zda, ze je lepsi, lebo sa da u neho rozsirit RAMka az na 4GB co pri HP nie... tak teraz vazne neviem, ale ten siemens, sa mi zapacil.
Ma vsetko to co HP + nieco naviac a je lacnejsi este...
-------------------------------------------------------------------------------------
Takze najprv ti chcem oznamit ze www.alza.sk je lacnejsia ako shark aspon podla mna :)je to takto:

F-simens
Plusy
VykonnyIntel Core 2 Duo 2 GHz 4M L2cache
Ram 2GB 677Mhz
Velky HDD 160GB
Bluetooth
Kvalitna Grafika
Minusy
Vydrz 2.5h lepsie maju 3 <

HP
Plusy
VykonnyIntel Core 2 Duo 1.5 GHz 4M L2cache
Ram 2GB 677Mhz
Velky HDD 160GB
Bluetooth
vydrz
Kvalitna Grafika
Minusy
Drahsie lebo je to HP
Slabsy CPU
-------------------------------------------------------------------------------------
Takze zaver: Ja by som este dal 5 tisic a kupil by som si take dobre hp ako F-simens ! Pozri HP ma lepsie bataerky lepsie plasty ! atd...
Hlavne nekupuj UMAX A ACER !!! To HP by som bral ale ak chces hrat sa na nb tak ber f-s a ak ches robit office viac typu net atd tak zober FP
Dodatok: Vsetko je moj nazor. A co som nasiel na nete !

Ahoj
stanulik
Light Professional
Light Professional

neviete mi odporucit autoadapter na hp pavilion dv 6680 ? samozrejme nechcem original za 3 litre, ale staci nejaky lacnejsi co splni tiez svoj ucel. a moze mat koncovky aj pre ine znacky notebookov, ale nemusi.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Celkom fajn notebook som bol dnes v Madarsku a tam maju notebooky podstatne lacnejsie normalne v hypermarketoch a hp,dell a tak,,,
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

No ja ti neviem, V NAY maju aj lepsiu konfiguraciu ako ten tvoj uvedeny HP, a ten z NAY si kupil aj moj spoluziak a dostal k tomu aj HP tlaciaren, ale vtedy ho mali za 25 000

http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =707051130

Teraz ho maju za 759 EUR.

Za tu istu cenu maju tento, ma vacsi disk [320 GB]

http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =707051160
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

chlapce ,robim v servise hp asi tristvrte roka ,no 11 servisakov z 10 by ti povedalo ze ten co si kupi hp pavilion spravil najvacsiu blbost aku mohol ,oblukom sa vyhni modelom hp pavilion dv5 ,dv 6000,hp compaq presario, toto vsetko je len lacny smejd s logom hp ,naozaj, radsej zober fs alebo nejaky asus ktory ti urcite vydrzi dlhsie ,ak si myslis ze klamem tak chod na www.datalan.sk a najdi si servis v raci pri novootvorenom kauflande , to len pre kontrolu hh ,ak ti naozaj mam uz odporucit notebook od hp tak ber jednoznacne modeli ako compaq 6720,6735,6730 ,ale aj lacne verzie ako volakedy hp550 boli kvalitnejsie ako paviliony ,najvacsi problem je na nich ten ze su lacnejsie preto lebo maju vykonne komponenty no spracovanie vnutra vratane dosky je zalostne ,98% opravovanych notebookov je prave hp pavilion ,a to k nam chodia lenovo ,ibm a hp komplet ,tym som ta nechcel zdrbat co si si vybral len upozornit na to aby si sa neokaslal ,paviliony sa zacinaju priemerne kazit rok po kupeni
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcello »

ja mam tento pavillion a dalsi 5 moji znami ho maju a nemaju s nim najmensi problem... je spolahlivy a ked s nim vies narabat,tak sa ti urcite nepokazi... v servisoch sa objavuje len preto,lebo ludia na slovensku s notebookmi este nevedia narabat. ja ho mam uz rok a zatial som s nim nemal najmensi problem a kupoval som ho za cca 22tisic... hpcka maju naopak dobre laptopy co som ja pocul a konkretne tento je fajn,odporucam!
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

chlapi ta tema bola zalozena 20oktobra 2007 asi tolko..
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

marcello napísal:ja mam tento pavillion a dalsi 5 moji znami ho maju a nemaju s nim najmensi problem... je spolahlivy a ked s nim vies narabat,tak sa ti urcite nepokazi... v servisoch sa objavuje len preto,lebo ludia na slovensku s notebookmi este nevedia narabat. ja ho mam uz rok a zatial som s nim nemal najmensi problem a kupoval som ho za cca 22tisic... hpcka maju naopak dobre laptopy co som ja pocul a konkretne tento je fajn,odporucam!
neviem sice co ma spolocne zle navrhnuta doska s narabanim ale okej ,ved spokojny su ,no ak sa spytas polky ludstva stav sa ze vacsina povie ze svoj pavilion uz v servise mali
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Aj ked je tato tema stara a je to OT, musim zareagovat ze marcello nema pravdu, sam mam teraz na mesiac novy pavilion a ma ho aj spoluziak, jemu uz nejde mechanika a tri zo styroch usbciek a mne na novom nb hapruje dotykovy panel. Celkovo su tie nb velmi pomale, neviem ci to je hdd abo cim, pritom napr ja mam vymakanu zostavu na notebook. Ked to porovnam s mojim dellom s podobnou konfiguraciou, je to dve a jedno. Ten dell je sviznejsi.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jj pavilion je taky nervo cvicic :-D a to je blbost ze zacne sa kazit po roku :-D spoluziakovi sa odobral do vecnych lovist po 2hodinach :-D nateseny kupil zapol chvilku s nim robil zrazu blik a za 2 dni mu zavolali ze kurier nesie kus za kus :-D dalsi spoluziak vravel ze jeho brat tiez kupil a po3 mesiacoch fest prestali fungovat dotykove tlacice :-) taktiez touchpad (obaja kupili DV5 1199, ja som mal tiez myslienku kupit to ale nelutujem ze som tak nespravil ) BTW dalsiemu spoluziakovi sa pokazil FS a kedze byva na intraku a v petrzke sa nevyzna siel som s nim do SWISSu a pytal som sa a na prijme mi tez povedala teta ze pavilion nech nekupujem ze to je kazove.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:jj pavilion je taky nervo cvicic :-D a to je blbost ze zacne sa kazit po roku :-D spoluziakovi sa odobral do vecnych lovist po 2hodinach :-D nateseny kupil zapol chvilku s nim robil zrazu blik a za 2 dni mu zavolali ze kurier nesie kus za kus :-D dalsi spoluziak vravel ze jeho brat tiez kupil a po3 mesiacoch fest prestali fungovat dotykove tlacice :-) taktiez touchpad (obaja kupili DV5 1199, ja som mal tiez myslienku kupit to ale nelutujem ze som tak nespravil ) BTW dalsiemu spoluziakovi sa pokazil FS a kedze byva na intraku a v petrzke sa nevyzna siel som s nim do SWISSu a pytal som sa a na prijme mi tez povedala teta ze pavilion nech nekupujem ze to je kazove.
zle som sa vyjadril ,mal som na myslis ze vacsina modelov odide do roka od kupy ak nie skorej , :)
Napísať odpoveď