novy monitor - prasknuty

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

novy monitor - prasknuty

Príspevok od používateľa webmasterr »

vcera som si kupil novy monitor LG w2252te-pf, vsetko bolo super len som zistil ze sa monitoru nejako nechce naklapat, proste nesiel sklopit ani dopredu ani dozadu, aj pri vynalozeni vacsej sily

nedalo mi to a napadlo ma strieknut na klb trosku wd40 ze sa to mozno uvolni a pojde

asi po hodinke som to isiel vyskusat znova,a aha funguje, pekne sa uz sklapal dopredu aj dozadu, tak som si ho nastavil ako mi vyhovuje a nechal som ho tak...

avsak rano sa zobudim a pozeram, ze monitor je znova nahnuty dopredu, tak som sa pozrel co sa stalo, a pozeram klb je zlomeny :? ....resp. prasknuty on drzi ale monitor nechce ostat v ziadnej polohe stale sa naklana dopredu

myslite ze sa to da reklamovat? viem ze sa reklamacia asi nevstahuje na fyzicke poskodenie, ale viem na 100% ze vecer ked to povolilo a som si ho nastavil ten klb bol ok...

resp. co by sa s tym dalo robit? dal by sa niekde zohnat novy stojan?? diky :(
Prílohy
monitor2.jpg
monitor1.jpg
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

pochybujem ze by ti to vyreklamovali, predsa len je to zlemene a same od seba sa to tazko mohlo zlomit, takze ako si s tym mykal (ked to neslo,pred nastriekanim wd40) si to musel nejak nalomit a v noci uz len tlakom monitora to uplne prasklo...takze neviem ale tak skus sa ich opytat(u predajcu)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

nj, tak spytat sa skusim, ale asi si velmi nepomozem :/

ono monitor zatial drzi v poho, som ho spredu trosku podlozil papierikom takze je rovno

nj mal som to nechat tak a odniest im do spat ze s tym nejde hybat..ale ked som bol rad ze mam novy monitor a myslel som ze to treba len trosku rozbehat, necakal som ze ten klb je az taky krehky, lebo vazne som sa snim snazil len jemne hybat aby som ho neposkodil, a aj tak :(

a myslite ze sa daju na monitory zohnat aj take dieli ako stojan atd? asi velmi nie co?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Vieš, skús sa na to pozrieť z pohľadu predajcu. Predáš monitor zákazníkovi a on sa ti s ním vráti, že je prasknutý. Vezmeš mu ho ? Asi nie :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

webmasterr napísal:aj pri vynalozeni vacsej sily
webmasterr napísal:lebo vazne som sa snim snazil len jemne hybat aby som ho neposkodil, a aj tak :(
:)
sry, ale na toto sa reklamacia nevztahuje.. :(
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ak ti balenie v obchode nekontrolovali pripadne ak ti prisla krabica kurierom domov este by som skusil cestu toho ze to bolo prasknute uz ked si to vybalil...ale starostlivo musis stojan osetrit od toho WD, ak ti to neuznaju tak naozaj uz to stava jedine kupit si nahradny drziak...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

podla mna by to vzat mali , ak ho tam nemali rozbaleny , tak prides ze si rozbalil a aha prasknuty dajte novy :D podla mna problem nebude :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no prave, ze monitor bol rozbaleny aj na predajni, lebo som chcel aby ho zapojili ci nema dead pixely, ale na stojan sa nedaval iba ho predavac drzal v rukach resp mal oprety o skatulu...

su-do: jj viem blbo som to popisal, ale chcel som tym povedat to ze proste ten klb aj pri vynalozeni vacsej sily ako by malo byt bezne (ale zase nie takej aby som ho nasilu netlacil az niekam dokelu) nechodil ani dopredu ani dozadu, naschval som sa snazil aby sa nieco neposkodilo...

kebyze viem ze som to spravil ja ked ho ho ohybal tak nic nepoviem, ale prave to ma stve ze on bol vecer este ok...a rano uz prasknuty, a viem ze pri monitore dovtedy nikto nebol ... a co som hovoril kamosovy tak vraj unich vo firme sa to uz tiez niekomu stalo
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

kamratovi sa stalo nieco podobne na HP tiez mu to prasklo na notebooku na oboch stranach...
vyreklamoval to bez problemov....
To ze to prasklo tomu klubne byt vyrobna chyba ja by som nevahal a isiel sa hadat...
Napísať odpoveď