programy pri zapnuti PC
programy pri zapnuti PC
Prosim vas ako zrusim vsetky tie hlasky, programy co mi pri zapnuti PC hlasia, nod mi nevadi, ale napr z GTA4 nejaka registracia a take veci neviete ako sa daju vypnut? Dakujem
-
Marcos Corvin
Expert
Re: programy pri zapnuti PC
Skús sa pozrieť do ŠTART-u ---> Všetky programy (Programs) ---> Pri spustení (Start Up)Marcelooo napísal:Prosim vas ako zrusim vsetky tie hlasky, programy co mi pri zapnuti PC hlasia, nod mi nevadi, ale napr z GTA4 nejaka registracia a take veci neviete ako sa daju vypnut? Dakujem
tam môžu byť odkazy napr. na GTA-čko stačí to len dať odstrániť...
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Alebo: Start - Spustit - napis: "msconfig" - Po spustení - a odklikaj si programy, ktore nepotrebujes (takto sa ti nebudu zapninat pri starte). Ale musis si byt isty, ci ich naozaj nepotrebujes, lebo niektore z nich mozu byt antivirus, alebo program pre klavesnicu/mysku/tlacitka na notebooku atd.
Neboj sa vypnut ich zapinanie pri starte, pretoze ak vznikne nejaky problem, mozes ich neskor povolit takym istym sposobom.
Neboj sa vypnut ich zapinanie pri starte, pretoze ak vznikne nejaky problem, mozes ich neskor povolit takym istym sposobom.
Da sa to zistit este aj cez program TuneUp Utilities 2009, tam si zvolis Manazer po spusteni (startup manager) a tam si vyskrtas co chces a co nechces aby sa spustilo po sputeni pocitaca. 
Alebo sa to este da aj cez program CCleaner.
Alebo sa to este da aj cez program CCleaner.