programy pri zapnuti PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Marcelooo
Expert
Expert

programy pri zapnuti PC

Príspevok od používateľa Marcelooo »

Prosim vas ako zrusim vsetky tie hlasky, programy co mi pri zapnuti PC hlasia, nod mi nevadi, ale napr z GTA4 nejaka registracia a take veci neviete ako sa daju vypnut? Dakujem
Marcos Corvin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: programy pri zapnuti PC

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

Marcelooo napísal:Prosim vas ako zrusim vsetky tie hlasky, programy co mi pri zapnuti PC hlasia, nod mi nevadi, ale napr z GTA4 nejaka registracia a take veci neviete ako sa daju vypnut? Dakujem
Skús sa pozrieť do ŠTART-u ---> Všetky programy (Programs) ---> Pri spustení (Start Up)
tam môžu byť odkazy napr. na GTA-čko stačí to len dať odstrániť...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Alebo: Start - Spustit - napis: "msconfig" - Po spustení - a odklikaj si programy, ktore nepotrebujes (takto sa ti nebudu zapninat pri starte). Ale musis si byt isty, ci ich naozaj nepotrebujes, lebo niektore z nich mozu byt antivirus, alebo program pre klavesnicu/mysku/tlacitka na notebooku atd.

Neboj sa vypnut ich zapinanie pri starte, pretoze ak vznikne nejaky problem, mozes ich neskor povolit takym istym sposobom.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Da sa to zistit este aj cez program TuneUp Utilities 2009, tam si zvolis Manazer po spusteni (startup manager) a tam si vyskrtas co chces a co nechces aby sa spustilo po sputeni pocitaca. :)
Alebo sa to este da aj cez program CCleaner.
Napísať odpoveď