Georgeo88: Tak to je riadna sportova uprava co vidiet, nejake elektrony a vari ten podbeh ci ako sa to vola. Myslim, ze sportovejsi je ten pes na fotke ako to auto.
tak si nemal povedat ze je v sportovej uprave... to nebudem moct tvrdit ani ja, ked na svoje nahadzem vsetko co som kupil a vykon pojde hore a nebude toho malo...
jatmz: zial na Audi A6 nemam manual
co sa tyka toho mikrospinaca: je to Švajčiarsky typ Saia-Burgess V4NCT7. Predáva ho obchod www.tme.cz. Cena cca 2€.
Opravis to asi tak ze ked rozoberies zamok dveri vyberies z neho ten mikrospinac...Mikrospinac sa sklada z 2 casti, vrchnej a spodnej, spodna cast ta nezaujima len ta vrchna na ktorej je cervik, toho zo stareho spinaca vyberies a nasadis si tam vrchnu cast z noveho mikrospinaca, a malo by to fungovat. Vsetko co budes potrebovat je vercajch na odmontovanie zamku a pajkovacku. Robil som to na Octavke a dodnes to funguje
darebak napísal:Georgeo88 v pohodicke polo lajt decent tuning zadny honda tuzing!
jo jo light neviem co sa tak vzrušujete ostatní ten tuning tam je aj keď light a okrem toho nedával som tam tie fotky aby som som zamachroval,moje polo sa mi pači hlavne preto že má nizku spotrebu je šikovné,všade sním zaparkujem a má fajné zrýchlenie a nie preto že má tuning.
Georgeo88 napísal:jo jo light neviem co sa tak vzrušujete ostatní ten tuning tam je aj keď light a okrem toho nedával som tam tie fotky aby som som zamachroval,moje polo sa mi pači hlavne preto že má nizku spotrebu je šikovné,všade sním zaparkujem a má fajné zrýchlenie a nie preto že má tuning.
tu len par ludom zdvihla mandle hlaska, ze ho mas v sportovej uprave elektrony na aute a sportova uprava je nebe a dudy, tak len tolko k tomu este auticko vyzera pekne, o tom pokoj
Ma niekto skusenost s elektronmi znacky MAK (alebo Maki)? Malo by ist o talianske elektrony (model neviem, rozmer je 5x108), ktore by som chcel hodit na auto + gumy GoodYear (225,R17,50).
Auto ma 2 tony, takze treba nieco pevnejsie, aby nepraskli, ale zase aby sa ani neohli. V servise mi dororucili znacku Mak, ale rad by som vedel referencie ci skusenosti na tuto znacku a ci budu vhodne na take tazke auto. Cena jedneho elektronu sa pohybuje okolo 130 eur).
to co si napisal je roztec, nie rozmer disku. skus napisat o ake auto sa jedna a napis sirku a priemer dosku. podla rozmeru gum vidim, ze tam budu 17"ky
raz som nasiel dakde na nete konfigurator a bolo tam popisane nieco obdobne ako je zatazovy index pneumatik, len ho teraz neviem najst...