co na neho poviete ? vybral som si dobre ? videli ste niekde tento notebook lacnejsie ?
Myslim si, ze cena zodpoveda vybave, a ze patri medzi tie lepsie notebooky. Co myslite?
Mate s nim niekto nejake skusenosti ? hodili by sa pred kupou
dik
-------------------------------------------------------------------------------------stanulik napísal:gamo, ty si jednemu chalanovi, ktory chcel hrat WoW na notebooku tento http://www.alza.sk/notebook-fujitsu-sie ... d82359.htm
co si myslis, ktory z nich je lepsi ?? normalne si mi dal dilemu, tym notebookom, lebo ten Siemens, ma vykonejsi procesor, a do buducnosti sa mi zda, ze je lepsi, lebo sa da u neho rozsirit RAMka az na 4GB co pri HP nie... tak teraz vazne neviem, ale ten siemens, sa mi zapacil.
Ma vsetko to co HP + nieco naviac a je lacnejsi este...
neviem sice co ma spolocne zle navrhnuta doska s narabanim ale okej ,ved spokojny su ,no ak sa spytas polky ludstva stav sa ze vacsina povie ze svoj pavilion uz v servise malimarcello napísal:ja mam tento pavillion a dalsi 5 moji znami ho maju a nemaju s nim najmensi problem... je spolahlivy a ked s nim vies narabat,tak sa ti urcite nepokazi... v servisoch sa objavuje len preto,lebo ludia na slovensku s notebookmi este nevedia narabat. ja ho mam uz rok a zatial som s nim nemal najmensi problem a kupoval som ho za cca 22tisic... hpcka maju naopak dobre laptopy co som ja pocul a konkretne tento je fajn,odporucam!
zle som sa vyjadril ,mal som na myslis ze vacsina modelov odide do roka od kupy ak nie skorej ,Runes napísal:jj pavilion je taky nervo cvicica to je blbost ze zacne sa kazit po roku
spoluziakovi sa odobral do vecnych lovist po 2hodinach
nateseny kupil zapol chvilku s nim robil zrazu blik a za 2 dni mu zavolali ze kurier nesie kus za kus
dalsi spoluziak vravel ze jeho brat tiez kupil a po3 mesiacoch fest prestali fungovat dotykove tlacice
taktiez touchpad (obaja kupili DV5 1199, ja som mal tiez myslienku kupit to ale nelutujem ze som tak nespravil ) BTW dalsiemu spoluziakovi sa pokazil FS a kedze byva na intraku a v petrzke sa nevyzna siel som s nim do SWISSu a pytal som sa a na prijme mi tez povedala teta ze pavilion nech nekupujem ze to je kazove.