ked vytvorim klip..v gta..a dam f6 ze save..potom som vypol gtacko..dokumenty/rockstargames/gta4/videos/clips/...a tam dake hovadiny...ziadny avi ani mpg....ani nic..bo to cem dat na youtube....poradte...de sa mi potom ulozil clip???
kutlo napísal:ked vytvorim klip..v gta..a dam f6 ze save..potom som vypol gtacko..dokumenty/rockstargames/gta4/videos/clips/...a tam dake hovadiny...ziadny avi ani mpg....ani nic..bo to cem dat na youtube....poradte...de sa mi potom ulozil clip???
Skús si stiahnuť namiesto nahrávania videa priamo cez hru program Fraps - cez ten sa veľmi jednoducho dajú nahrávať videá z hier
Ludia potrebujem pomoc. Rozhodol som sa pre POMSTU a teraz ako mam poslednu misiu, vyskocim so Sanchezom na mostik kde je zlta sipka a chytim sa vrtulnika. Pise mi, ze mam stlacit SPACE na vylezenie hore, ale ked stlacim space tak len sa mi ako keby natoci kamera a Niko nelezie. Viete mi niekto poradit ? Vam to islo s medzernikom ? Dakujem...
Cawte mozno tu mi budete vediet poradit nvm ci to robí aj niekomu inemu takze mam taky problem ze hram hru cca tak hodinku priblizne a mi to sekne a musim resetnut komp skusal som low detaily vtedy mi to urobi cca pri 10 minutach na medium okolo tej hodinky nvm prist na to preco to robí mam GEFORCE 8800GTS 320MB 2 GIGA RAM PROCAK 2JADROVY INTEL CORE 2 2,4 rku atd ... zostavou by to byt nemalo... proste hoidna hrania a sekne to ... skusal som ze nainstalujem patch ale vtedy som mal menej fps ako bez patchu takze som to vymazal ... robi to este niekomu? vie niekto helf? dík
Duke47 napísal:mam taku istu zostavu a mne to nesekne takze zostavou to asi fakt nebude... ale kamosovi toto robilo so starým gta a nakoniec sa stalo to ze mu zhorela maticna:) nechcem ta strasit:) asi uz mal na nej nieco nedobre
je nejaky sposob ako hrat multiplayer bez toho aby som si kupoval orig alebo cd key??? diki moc....
Duke47 napísal:Cawte mozno tu mi budete vediet poradit nvm ci to robí aj niekomu inemu takze mam taky problem ze hram hru cca tak hodinku priblizne a mi to sekne a musim resetnut komp skusal som low detaily vtedy mi to urobi cca pri 10 minutach na medium okolo tej hodinky nvm prist na to preco to robí mam GEFORCE 8800GTS 320MB 2 GIGA RAM PROCAK 2JADROVY INTEL CORE 2 2,4 rku atd ... zostavou by to byt nemalo... proste hoidna hrania a sekne to ... skusal som ze nainstalujem patch ale vtedy som mal menej fps ako bez patchu takze som to vymazal ... robi to este niekomu? vie niekto helf? dík
Seklo Ti to aj pri tom patchi? Inštaloval si najnovší patch 1.0.2.0? Lebo ten by mal hru skôr optimalizovať a nie ešte viac "znáročniť" na hardware...