Policajti nemôžu dať fúkať ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Gangy napísal:A toto ty ako vies? Nevies, tak neviem ako to mozes tak nonsalantne napisat. Ja konkretne v ZH mam kopu znamych u policie, to ti staci?
Moje tvrdenie sa zakladá na tvojich reakciách v tejto téme. Zjavne som sa mýlil. Na druhú stranu, nejde mi do hlavy, ako niekto, kto má medzi nimi známymi a tým pádom vie ako to v zbore chodí, môže písať také ... ako tu píšeš ty - malo ti byť od začiatku jasné, aká je realita a že prázdne fantazírovanie na nejakom fóre ju nezmení a nezmení ju ani oháňanie sa nejakými právami... :cookies:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Prave naopak, teraz by ti malo dojst ze keby mi chcel mestsky zobrat moju flasu tak ho naozaj poslem do p*ce.
Viko6 napísal: jak keby mal ist za rodicmi a pod....:DDD
ROFL :lol:
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

Gangy napísal:Prave naopak, teraz by ti malo dojst ze keby mi chcel mestsky zobrat moju flasu tak ho naozaj poslem do p*ce.
nemyslim si ze by si mal nato odvahu poslat mestskeho do pi_e by si dostal :? :o :( radsej nech zobere flasu a on ju vychlasta s kolegami jak keby mal ist za rodicmi a pod....:DDD
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Jj ten vyssi prispevok je zabijak :DDD No inac mi nikto nevie odpovedat na moje otazky? Mna by to teda dost zaujimalo.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Stoporko napísal:- chlapec sa asi udrel na schodoch... možno mal konflikt s minoritou... ja som bol predsa vtedy na strážnici, však kolegovia? - sa uvedom, policajti, lekári... všetci držia pri sebe... nejakú šancu máš len ak máš známych čo Dieg0 ani Gangy (jediní, čo tu vehementne presadzujú túto myšlienku) evidentne nemajú.
Ver tomu , že by som mu to dokázal , nadriadení suú na SR na takéto veci hákliví takže by mal pri najlepšom pekný prúser :) btw. keby na mňa siahol neoprávnene nieje ťažké to vyriešiť aj inou cestou a svedkov budem mať ja ... a ešte keď má niekto policajta známeho , alebo doktora .... videl by si , ani svätená voda by mu nepomohla ...

Stoporko : mám pocit ako by si bol generácia ktorá v prevažnej miere zažila časy keď štát mohol všetko a ty nič :)

erytrocyt: nežijeme v tých debilných kriminálkach čo letia na JOJke kde s tebou policajt vyzametá celú stanicu a priloží ti pištoľ ku hlave... týto mestskí sú iba malé rybky a keď ťa vidia chlastať z auta častokrát sa im ani nechce vystupovať lebo vonku je zima ...
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Ked si odplujes na chodniku (co myslim, ze je tiez priestupok) tak ti zoberu zlazy na tvorbu slin ? :D Je mozne, ze monocajti to tak robia ale nemaju na to pravo, to je jasne.
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

372/1990 Zb.ZÁKON Slovenskej národnej radyz 28.augusta 1990 o priestupkoch

Sankcie
§ 11
(1) Za priestupok možno uložiť tieto sankcie:
a) pokarhanie,
b) pokutu,
c) zákaz činnosti,
d) prepadnutie veci.

§ 15
(1) Prepadnutie veci možno uložiť, ak vec patrí páchateľovi a
a) bola použitá na spáchanie priestupku alebo bola na to určená, alebo
b) bola priestupkom získaná alebo nadobudnutá za vec získanú priestupkom.
(2) Prepadnutie veci nemožno uložiť, ak je jej hodnota v nápadnom nepomere k povahe priestupku.
(3) Vlastníkom prepadnutej veci sa stáva Slovenská republika.

:arrow: Myslim že neni o čom!

zaujmave su aj § 16 až 19 ....
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

martiner napísal: (3) Vlastníkom prepadnutej veci sa stáva Slovenská republika.
A to znamena ze ti ju pandel moze vyliat? Potom, ked nejaky politik dostane od ineho dar (Dzurina dostal Kiu Prius napr.), tak je majetkom statu a ma pravo sa na nom vyvazat kazdy takyto trotel?
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

toyotu ? :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Dpc, Opirus! Prepacte :oops: . Podobne nazvy, je to vlajkova lod KIA...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

martiner: Dik to je super. Takze, idem si ulicou nesiem si lacnu nicolausku a policajt mi ju moze vyliat (fakt pochybujem, ze sa take nieco fakt aj stane). Pravdepodobnejsie mi ju vyleje, ak ju chlastam na gotku napriklad.

Ak si tam ale zoberiem Remy Martin XO, tak uz mi ho asi ze vyliat nemoze. Co je vlastne good.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

martiner napísal:372/1990 Zb.ZÁKON Slovenskej národnej radyz 28.augusta 1990 o priestupkoch

Sankcie
§ 11
(1) Za priestupok možno uložiť tieto sankcie:
a) pokarhanie,
b) pokutu,
c) zákaz činnosti,
d) prepadnutie veci.

§ 15
(1) Prepadnutie veci možno uložiť, ak vec patrí páchateľovi a
a) bola použitá na spáchanie priestupku alebo bola na to určená, alebo
b) bola priestupkom získaná alebo nadobudnutá za vec získanú priestupkom.
(2) Prepadnutie veci nemožno uložiť, ak je jej hodnota v nápadnom nepomere k povahe priestupku.
(3) Vlastníkom prepadnutej veci sa stáva Slovenská republika.

:arrow: Myslim že neni o čom!

zaujmave su aj § 16 až 19 ....
Konecne niekdo kto si dal tu pracu a nasiel to v zakonniku.

A kto urcuje ten napadny nepomer? Podla mna je nepomer napriklad ten daniels, takze ten mi vyliat nemozu ale napriklad cuco ano? Kto ma pravo urcit co ano a co uz nie?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Gangy: Ja myslim, ze ak si spachal priestupok za 500 korun, tak ti asi tazko vezmu auto ci bicykel v cene 200 tisic. Ale nejak flaska za 500 korun sa rovna tak tomu priestupku za 500 korun, cize by som to videl tak, ze je to v normalnom pomere.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

ale ani cuco ti nemozu vyliat lebo je to v napadadnom nepomere :D
inak ono je aj priestupok, ked si nesies flasu po ulici? nie len konzumacia?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

konyk: Podla mojich info to uz tak niekolko rokov je, ze nesmies ani nosit na verejnosti alkohol. Teda nesmie byt zjavne, ze sa jedna o alkohol. Ak strhnes etiketu, prelejes do plastu, mas to v sacku tak je to ok.

hojko: Skor narazal na jemne rozdiely. Ak berieme v potaz, ze by takyto priestupol bol spoplatneny 10 eur (napriklad).

Nicoaluska za 5 eur je ok.
Stolichnaya za 15 eur je ok?
Henessy za 40 eur je ok?

Toto skor myslel Gangy, kto vie presne urcit "nepomer". Jasne, ze ti nezoberu auto, ale ide skor o tu hranicu kedy sa jedna o "v ramci normy" a kedy uz zacina "nepomer".
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

RoQa napísal:A policajt leti zo zboru ako spinave pradlo , na druhy den predava na pesej zone hod-dogy ... :)
Ha ha ha, dobre dosť srandy...Kde žiješ? Toto sú tie z tých jemnejších praktík výchovy tých čo sa nevedia zmestiť do kože.
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

Gangy napísal: ROFL :lol:
newem co ti je natom smiesne asi nevies jak to chodi sa smejes na svojej sprostosti?
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Indigo napísal:konyk: Podla mojich info to uz tak niekolko rokov je, ze nesmies ani nosit na verejnosti alkohol. Teda nesmie byt zjavne, ze sa jedna o alkohol. Ak strhnes etiketu, prelejes do plastu, mas to v sacku tak je to ok.
To ked pojdem z obchodu domov, v jednej ruke maslo, v druhej slivovica, tak mi akoze daju este aj pokutu? :shock:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Viko6 napísal:newem co ti je natom smiesne asi nevies jak to chodi sa smejes na svojej sprostosti?
Smeje sa ze iba deti trapi ze co ked pridu cajti za rodicmi ;-).Niekto z nas tu ma 15 niekto 18 niekto vyse 20 ;-).Myslim ez si prvy pripad

//Mimochodom dalsi priestupok za mnou.Boli sme v krcme o 10tej rano odjebali sme as zo skoly a kamaratka nam zobrala obom pivo ako vzdy.Prisli cajti a povedali ze dostava pokutu za podavanie alkoholu osobam mladsim ako 18 rokov a ja mam len slovne upozornenie ci co to mam za pitie alkoholu vo veku n izsom ako 18 rokov.Pokutu som poslusne vyplatil za dievcinu lebo pivo som samozrejme chcel a bol klud :).Tak 6ty pripsevok do registra(?) priestupkov
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kybelvody napísal:To ked pojdem z obchodu domov, v jednej ruke maslo, v druhej slivovica, tak mi akoze daju este aj pokutu? :shock:
Pozri sa, minule som si zabudol tašku, kúpil som sebe a otcovi po jednom pive, tie som držal v jednej ruke, v druhej nejaké drobnosti, šla okolo mňa hliadka a absolútne sa o mňa nezaujímali. Zasa až taká buzerácia zo strany polície by sa vyskytnúť nemala.
Napísať odpoveď