Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
smejo, smejo... co cakas, ze ti to da?
Inak chlopi, co nakupujete (alebo planujete nakupovat) v bodyworld.sk, kazdy den tam budu mat akciu na jeden produkt zo svojho shopu, zakazdym iny. Takze to sledujte. Teraz je tam akcia na protak od SmartLabs. Keby si prednedavnom neberiem Whey Better, tak hned beriem tento bananovy
taaaa chut a cena... 
presne ten od smartlabs som zobral... CFM whey protein za tych 48EUR, ale prichut som zobral cokoladu, tak som zvedavyGrosay napísal:smejo, smejo... co cakas, ze ti to da?Inak chlopi, co nakupujete (alebo planujete nakupovat) v bodyworld.sk, kazdy den tam budu mat akciu na jeden produkt zo svojho shopu, zakazdym iny. Takze to sledujte. Teraz je tam akcia na protak od SmartLabs. Keby si prednedavnom neberiem Whey Better, tak hned beriem tento bananovy
taaaa chut a cena...
-
Grosay
Star
pepan90: z pociatku som aj ja bral cokoladovu prichut. Mal som aj vanilku, no najviac mi chutila bananova prichut. Bananovy protacik + malta... mnamka
Obcas som si robil aj taky mliecny sejk do prace - liter mlieka+ 3 banany+ jemny tvaroh + 2 vajcia+ 6 odmeriek ban. protaciku + riadne rozmixovanie mixerom = fajnovucka pochutka na pracovne dopoludnie 
ja som raz skusil rozmixovat tvaroh v mlieku (tvaroh v kelimku od raja, s modrym vrchom), robil som to rucnym mixerom (ako napr. na slahanie snehu) a bolo to aj poslednykrat - vobec sa to nerozslahalo, chutilo to ako skysnute mlieko (mal som tam aj granko a vanilkovy cukor
) a boli tam hrudky... proste nikdy viac, jedine cisty tvaroh s medom
Ja si davam Milko Tvaroh Odtucneny 250g Jemny. Ziadne hrudky, dostatok bielkovin...
K tomu si v tanieri vidličkou rozštuchám/prepasírujem banán-dva a spolu s tvarohom a nizkotucnym mliekom (mlieko : tvaroh 1:1) hodim do shakeru od Tupperwaru (matka v tom robi zasmazku/zahustenie do polievok
) Poriadne pretrepem, pridam trosku kakaa, nie granko ale to bez cukru co sa dava do pecenia pre aromu...
Mne to chuti, ten banan tam spravi vela, cukor nieje potrebny
K tomu si v tanieri vidličkou rozštuchám/prepasírujem banán-dva a spolu s tvarohom a nizkotucnym mliekom (mlieko : tvaroh 1:1) hodim do shakeru od Tupperwaru (matka v tom robi zasmazku/zahustenie do polievok
Mne to chuti, ten banan tam spravi vela, cukor nieje potrebny
-
tomasito13
Star
chcem sa opytat... cvicim po, str, pia a asi ako vacsina v pondelok mam tlaky (+na sikmej s jc), no v utorky zvyknem mat na cickach svalovku - nie je to taka extra svalovka, ako keby som cvicil prvykrat, ale predsa je
idem tento trening uz piaty ci siesty tyzden a opakuje sa to stale, na inych partiach nie... what´s wrong? stava sa to aj niekomu inemu, resp. je ten tyzden dlha doba, alebo je to ok? pripadne bolo by lepsie zmenit trening na 1+1, alebo uplne inak?
idem tento trening uz piaty ci siesty tyzden a opakuje sa to stale, na inych partiach nie... what´s wrong? stava sa to aj niekomu inemu, resp. je ten tyzden dlha doba, alebo je to ok? pripadne bolo by lepsie zmenit trening na 1+1, alebo uplne inak?
neviem ci som to spravne pochopil (skus pouzivat aj bodky a ciarky) - chcel si povedat, ze svalovka = poskodene svalove vlakna?un_know napísal:tak normalne to urcite neni svalovka naznacuje len ze mas poskodene svalove vlakna.
tak potom asi slabo cvicim ostatne partie