Ako si vytvorit stranku ?
-
->slavo<-
Addict
Ako si vytvorit stranku ?
Cav chcel by som si vytvorit stranku cisto informacneho charakteru .
+ v buducnosti nejake upravy>|chat,youtube,a pod.|
stranka bude zatial na 1rok.
potrebujem vysvetlit nejake veci ohladom stranky
takze samotnu stranku si mozem vytvorit bez pripojenia do internetu?
Aky je najlepsi hosting momentalne cenovo vyhodny ?
|nech to zvladne aj 500ludi na stranke.|
dostal som vcera program nPOwer ,a Fusion , malo by to byt na tvorbu stranky. je to vpohode?
|popripade odporucte nejaky program |
vopred dakujem za rady.
+ v buducnosti nejake upravy>|chat,youtube,a pod.|
stranka bude zatial na 1rok.
potrebujem vysvetlit nejake veci ohladom stranky
takze samotnu stranku si mozem vytvorit bez pripojenia do internetu?
Aky je najlepsi hosting momentalne cenovo vyhodny ?
|nech to zvladne aj 500ludi na stranke.|
dostal som vcera program nPOwer ,a Fusion , malo by to byt na tvorbu stranky. je to vpohode?
|popripade odporucte nejaky program |
vopred dakujem za rady.
Re: Ako si vytvorit stranku ?
áno.. môžeš tiež použiť virtuálny hosting (napr. wamp - pohľadaj na hojku) a dokonca si svoj web budeš môcť aj prezerať, akoby už bol na webe..->slavo<- napísal:takze samotnu stranku si mozem vytvorit bez pripojenia do internetu?
Skús pohľadať na hojku, už sa hostingy dosť riešili. Každopádne 500ľudí na webe.. ehm.. len pre obraz, hojko mal najviac 453 ľudí v novembri 2007, aj to myslím bolo zorganizované za účelom dosiahnutia rekordu. Inak doporučenie pre hosting: websupport.sk (unlimited alebo customhosting)->slavo<- napísal:Aky je najlepsi hosting momentalne cenovo vyhodny ?
|nech to zvladne aj 500ludi na stranke.
Aj toto už bolo rozoberané na hojku. Skús pohľadať. Podľa mňa najlepší soft je Adobe Dreamweaver + na grafiku Adobe Photoshop + Adobe Fireworks.->slavo<- napísal:dostal som vcera program nPOwer ,a Fusion , malo by to byt na tvorbu stranky. je to vpohode?
Malý tip.. pokiaľ nie si zbehlý v tvorbe web stránok, použi už hotový redakčný systém.. WordPress, Joomla, Drupal, phpFusion.. atď. Výber konkrétneho RS závisí od použitia. Skús pohľadať na hojku, tiež už to bolo riešené.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
brm: aj pri tom wordprese musí niečo málo vedieť aby ho vôbec dokázal nakonfigurovať a upraviť podla potreby. Ak s tým nikdy nerobil, asi by som radšej odporučil nejaký online creator, napríklad http://www.webnode.cz/ ktorý tu nedávno fikotek spomínal. Alebo iný, je ich na nete celkom dosť
a neni nejaka slovenska stranka podobna tej ceskej???audiotrack napísal:brm: aj pri tom wordprese musí niečo málo vedieť aby ho vôbec dokázal nakonfigurovať a upraviť podla potreby. Ak s tým nikdy nerobil, asi by som radšej odporučil nejaký online creator, napríklad http://www.webnode.cz/ ktorý tu nedávno fikotek spomínal. Alebo iný, je ich na nete celkom dosť
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak, nahodil som si na stranku phpFusion a som z toho uplny penis. Neviem čo mam robiť.
kliknem na stranku a vyhodí mi
"You don't have permission to access /mhorak/ on this server."
ked dám za stránku zase /setup.php tak mi tam vyhodí nejaké extrémne dlhé texty
. A to je asi najdalej kam som sa dostal
Predpokladám, že problém bude v tomto čomu som nepochopil v návode:
Poradíte niekto?
"You don't have permission to access /mhorak/ on this server."
ked dám za stránku zase /setup.php tak mi tam vyhodí nejaké extrémne dlhé texty
Predpokladám, že problém bude v tomto čomu som nepochopil v návode:
Aj som si stiahol to phpMyAdmin ale tiež neviem čo s tym mam robiť.""Ešte pred inštaláciou systému PHP-Fusion musíte vytvoriť MySQL databázu. Urobiť to môžete cez webhostingový panel alebo phpMyAdmin. Uistite sa, že máte správne údaje na prístup k databáze: hostiteľské meno, užívateľské meno, heslo a názov databázy, pretože ich budete potrebovať k inštalácii. ""
Poradíte niekto?