Poradte medzi STU BA a TU KE
-
nejakymarko
Addict
Zdravim vas.
Prosim vas skuste mi pomoct pri rozhodovani, resp. nejake klady a zapor spominanych vysok. Ide o stavebne fakulty, na STU-cke je to odbor pozemne stavitelstvo a architektura a na TU KE je to stavitelstvo.
Byvam vo Svite (par km od Popradu), cize do KE to mam blizsie, ale o to sa mi tak nejedna.
Chcel by som postrehy nejakych studetov z prislousnych fakult alebo niekoho kto sa rozohdoval rovnako a ako sa rozhodol a ci je s rozhodnutim spokojny + nejake porovnania urovni jednotlivych skol atd.
Viem ze tema ohladom VŠ tu uz je, ale chcel by som konkretne porovnanie tychto skol bez zbytocneho spamu.
Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 03 Mar 2009, 20:05 )
nikto nechodi na jednu z tychto fakult?
Prosim vas skuste mi pomoct pri rozhodovani, resp. nejake klady a zapor spominanych vysok. Ide o stavebne fakulty, na STU-cke je to odbor pozemne stavitelstvo a architektura a na TU KE je to stavitelstvo.
Byvam vo Svite (par km od Popradu), cize do KE to mam blizsie, ale o to sa mi tak nejedna.
Chcel by som postrehy nejakych studetov z prislousnych fakult alebo niekoho kto sa rozohdoval rovnako a ako sa rozhodol a ci je s rozhodnutim spokojny + nejake porovnania urovni jednotlivych skol atd.
Viem ze tema ohladom VŠ tu uz je, ale chcel by som konkretne porovnanie tychto skol bez zbytocneho spamu.
Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 03 Mar 2009, 20:05 )
nikto nechodi na jednu z tychto fakult?
Svagor skoncil stavebne inzinierstvo v KE a buduci svagor je v stvrtaku na STU v Blave, mozem sa ich popytat ale sanca ze ich stretnem naraz aby porovnali rozdiely to bude asi nemozne 
Skus este checknut tento clanok
http://www.tuzvo.sk/files/aktuality/arra_index_2008.pdf
Skus este checknut tento clanok
http://www.tuzvo.sk/files/aktuality/arra_index_2008.pdf
-
nejakymarko
Addict
Ja tiež chodím na SvF TUKE odbor PS. Rovnako nemôžem porovnávať TUKE a STUBA. Jediné, čo môžem povedať, boli poznámky mojich učiteľov na strednej, že v košiciach je ťažšia matika
Ale čo sa týka fakulty tak všeobecne, môžem potvrdiť slová SchYza, že škola celkom ujde. Teda, až na to neskutočné množstvo zadaní. Priprav sa, že toho budeš mať oveľa viac než nejaké iné fakulty, či školy...
No a čo sa týka toho pomáhania
záleží od skúšajúceho
Ale zväčša zaujímajú neutrálny postoj, teda ani nejak nepomáhajú ale ani nepodrážajú nohy... (teda aspoň mne
)
Ale čo sa týka fakulty tak všeobecne, môžem potvrdiť slová SchYza, že škola celkom ujde. Teda, až na to neskutočné množstvo zadaní. Priprav sa, že toho budeš mať oveľa viac než nejaké iné fakulty, či školy...
No a čo sa týka toho pomáhania
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kolkatak si? ja som druhak a mam take skusenosti ze z dolezitych predmetov ti kludne pridaju aj body ak ti chybaju apod. to skor z tych malych bezvyznamnych predmetov sa dakedy hraju na neviem co...ale aj z nich ti prirataju ak ti chyba malo, ale na skuske nepomozu hehefoboss napísal:Ale zväčša zaujímajú neutrálny postoj, teda ani nejak nepomáhajú ale ani nepodrážajú nohy... (teda aspoň mne)
SchYzo napísal:kolkatak si? ja som druhak a mam take skusenosti ze z dolezitych predmetov ti kludne pridaju aj body ak ti chybaju apod. to skor z tych malych bezvyznamnych predmetov sa dakedy hraju na neviem co...ale aj z nich ti prirataju ak ti chyba malo, ale na skuske nepomozu hehe
jj, s tým súhlasím, na tých malých predmetoch robia veľké haló
Tak mne len raz pridali body, a to na deske v prvom. Mal som 80, no a na vyhodnotení povedala, že to už dáme na to B 81....
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem co mame spolu ja som tento semester este na ziadnom cviku nebol bo som bol choryfoboss napísal:aj ja som druhák. A aký odbor máš? Ako tak pozerám, tak aspoň betón máme spolu
![]()
jj, s tým súhlasím, na tých malých predmetoch robia veľké haló
Tak mne len raz pridali body, a to na deske v prvom. Mal som 80, no a na vyhodnotení povedala, že to už dáme na to B 81....
minuly rok nechavali prejst vpohode aj z matiky a mechaniky napr
-
nejakymarko
Addict