Vystizna charakteristika muzov

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
quancej
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

"pri chlapoch treba pocitat s ich troma zakladnymi potrebami - aby mal "do seba" (jedlo), "na seba" (ciste oblecenie) a "pod seba" (zenu)."
tieto potreby sa vztahuju na kazdeho cloveka bez ohladu na pohlavie.
frajeri, co nehladaju vztah maju zvacsa neodolatelne vabnicky a baby, ktore chcu mat "pronto plne konto" sa nechaju chytit...rovny rovneho si hlada :)

eidos a spol: tak potom nechapem kde robite chybu, ked ste odhalili o chlapoch tuto skutocnost.
PEACE :D
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Pre upresnenie

Chlap je to prvé...to druhé je len ženská predstava o dokonalom chlapovi (psych. stránka)
Prílohy
Toto je paródia na chlapa a už vobec nie chlap
Toto je paródia na chlapa a už vobec nie chlap
Toto je chlap
Toto je chlap
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

.:M4jco:. napísal:Pre upresnenie

Chlap je to prvé...to druhé je len ženská predstava o dokonalom chlapovi (psych. stránka)
:shock: no mne sa nepáči ani jeden... :cookies:
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

vies ze ani mne :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

majco, to ze tvoja predstava chlapa je rambo postava... to neznamena nic

kazdy ma svoju predstavu, idealy chlapa :)
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

toto su uz extremy...ako sa niekomu moze pacit paviel je mimo mojho chapania...a uz vobec nie po dusevnej stranke. namysleny primitivo so sklonmi k narcizmu, ktory od nich nebude pytat sex kazdych 10 minut...co viac si mozu zenske priat :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pantinela, ale tamta tema je jasne vedena s cielom zabavnym... tuto mi pripada ze sa slecna nechala nachytat a teraz je nastvana na cely svet a mysli tuto temu uplne vazne..
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Vystizna charakteristika muzov

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

[quote="Nikus"]"pri chlapoch treba pocitat s ich troma zakladnymi potrebami - aby mal "do seba" (jedlo), "na seba" (ciste oblecenie) a "pod seba" (zenu).
Alebo inac povedane - ocakavaju, ze vo vztahu najdu: milenku, matku a starostlivu osetrovatelku.
Ked toto das chlapovi, tak mu das vsetko to co od vztahu ocakava.
Oni su velmi jednoduchi a nenarocni."

Ak to bol vtip ha ha ha....
Ak to nebol vtip a bolo to myslene vazne
Poprosil by som nezneuzivat slovo chlap a nestotoznovat ho s bytostami podobnými ludom, s muzkym vyzorom a potrebamy ake si napisala.
Fakt akoze ked som precital tuto temu napisal by som tu roman co si o tom, tebe a takomto nazore myslim /kedze nejsom jeden z tych co si napisala a berem to ako velku urazku totiz nenavidim ked niekto kvoli uboziakom hadze vsetkych do jedneho vreca /ale kedze sa k tomu uz nevyjadrujes tak by to bolo asi zbytocne.
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

ešteže Boh stvoril muža a ženu a nie chlapa a ... radsej to nenapisem :roll:
ked isty uzivatel napisal to,co napisal,tak sa pozrime trosku blizsie na synonymum chlap...
Kedy zeny pouziju slovo chlap?
Priklad c.1: "Chlapi su svine!" - t.j. 2 dni po rozchode
Priklad c.2: "(zvysena intonacia hlasu a zdvihnutie dlaní do urovne pliec) Potrebujem chlapa! " - t.j. som taka nadrzana, ze sa vzrusim pri umyvani zubov behanim kefkov dnu a von... :new18:
Priklad c.3: "Preco som sa nenarodila ako chlap?" - t.j. chlapi su pekny hned ked sa rano zobudia...to len ja sa musim malovat,aby ma pustili do autobusu...

takze zeny..rozlisujte ... CHLAP - CHALAN - MUZ :wink:
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Jerry napísal:ešteže Boh stvoril muža a ženu a nie chlapa a ... radsej to nenapisem :roll:
ked isty uzivatel napisal to,co napisal,tak sa pozrime trosku blizsie na synonymum chlap...
Kedy zeny pouziju slovo chlap?
Priklad c.1: "Chlapi su svine!" - t.j. 2 dni po rozchode
Priklad c.2: "(zvysena intonacia hlasu a zdvihnutie dlaní do urovne pliec) Potrebujem chlapa! " - t.j. som taka nadrzana, ze sa vzrusim pri umyvani zubov behanim kefkov dnu a von... :new18:
Priklad c.3: "Preco som sa nenarodila ako chlap?" - t.j. chlapi su pekny hned ked sa rano zobudia...to len ja sa musim malovat,aby ma pustili do autobusu...

takze zeny..rozlisujte ... CHLAP - CHALAN - MUZ :wink:
Príklad č. 4: "Chlap ako hora." - pekný mladý urastený muž (a nemá to nič spoločné s akýmkoľvek pokusom ponížiť mužov :wink: )

//autoeditácia príspevku ( 06 Mar 2009, 13:12 )
Fabo napísal:Pantinela, ale tamta tema je jasne vedena s cielom zabavnym... tuto mi pripada ze sa slecna nechala nachytat a teraz je nastvana na cely svet a mysli tuto temu uplne vazne..
Obávam sa, že máš pravdu, ale teraz hádam nezačneme upaľovať všetkým mužov ako keď bol kedysi hon na čarodenice... takže, treba krotiť hormóny :wink:
emma
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emma »

axXis napísal:rozmyslam odkial sa vlastne berie ten fakt, ze sex chcu vzdy len muzi.
dokonca som si minule pisal na IRC s jednou nemenovanou ucastnickou fora, ktora ma problem drzat nohy pokope ked si vypije, ale aj tak tvrdila, ze ked ma ona sex opita je to chyba muza. akoze baby WTF?
ked mam pocit, ze mojmu partnerovi ide vo vztahu iba o to aby si nemusel honit tak mu proste nedam a pozriem sa ako zareaguje. a nie, ze sa necham je*at od pondelka do piatka 25 hodin denne a potom nariekam ake su muzi svine a ide im len o jedno. Vztah je zalezitost dvoch ludi a vsetko na com sa pricinim nesiem rovnaku zodpovednost ako druha strana.

a za to, ze si nejaka dievcina zacne s neanderzalom, ktoreho IQ neumoznuje viac ako potrebu reprodukcie a zachovania ludskeho rodu tak to nieje problem celeho muzskeho pokolenia ale cisto danej dotycnej. takze ziadne generalizacie...
a ak uz chcete generalizovat a pridelovat pohlaviam ich charakerove znaky z doby kamennej tak padajte do kuchyne varit a prad detom plienky a nerobte stretnutia modernych emancipovanych zien.
som baba,ale v tomto mas pravdu a podla mna si to vystihol..takisto si myslim,ze na vsetkom,na com sa zucastnim alebo comu sa aj ja pricinim nesiem zodpovednost spolu s partnerom a jednoducho sa to neda pripisat len jednej strane,v tomto pripade muzom..K+
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

Moj priatel je dokazom toho,ze muzi nie su len svine...ale dokazu byt aj zlati a mili...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Dal som to do vtipov, ale patri to aj tu .....
V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého muže.
Má šest pater a kvalita mužů roste s každým patrem.
Je v tom ale jeden háček: jakmile již žena vejde na vyšší patro, nemůže už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu.

A tak vchází první žena s vážným zájmem o koupi muže.

V prvním patře vidí ceduli:
"Tito muži mají práci".
No, to už je něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslela si žena, ale podívám se, co je víš.
Ve druhém patře byl nápis:
"Muži zde mají práci a mají rádi děti"
Pěkné, ale podíváme se, co je výš.
Ve třetím patře byla tabulka:
"Muži zde mají práci, mají rádi děti a jsou neskutečně pěkní."
No čím dál tím lépe - pomyslela si - ale výš to už musí být....
Ve čtvrtém patře si mohla přečíst:
"Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích.
" Sladké, jak sladké...Ale zkusím ještě o patro výš.
V pátém patře stálo:
"Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky dobří v posteli".
No to je neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si žena – ale když to je tak skvělé tady, co musí být o patro výš!?!
A v šestém patře si velice překvapená žena přečetla:
"Na tomto patře již nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženským prostě nejde vyhovět."

//zas gothar pindal tak no.....vy zeny ste proste nevyspitatelne...tie nazory, ze muzi su svine neznasam....jeden u vas zliha...tak vsetci sme kkti......ale neuvedomujete si, ze to s kym ste mali vztah a ze vas pekne osral je chyba vasa...ze sa s takymi blbcami zdrziavate vobec.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Raz darmo, temy na vyjadrovanie zenskeho nazoru je zbytocne zakladat :D aj tak je ich tu pomenej. A globalnu myslienku, ze muzi su svine a zeny nevedia co chcu aj tak nezvratime :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ten vtip stal zato a myslim ze to je kruta pravda :) to aby clovek resp muz bol naprogramovany :)
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

ja si myslím, že niektorí chlapi sú fakt takí ako ich niektoré ženy opisujú (jendoducho svine), ale tak isto ako sa nújdu dobré, ale aj zlé baby, sa nájdu nielen (svine) chlapi, ale aj chlapi, ktorí sú super a stojí za to ich spoznať.... a s tým, že muži potrebujú opatrovateľku nesúhlasím, skôr si myslím, že muži vo vzťahu hľadajú v žene priateľku (ochotnú vypočuť, prípadne poradiť) a milenku..... ja sama som už veľakrát našla v mužoch oporu takže prečo ich zatracovať? veď my ženy by sme bez vás aj tak neprežili a vy bez nás no nie je tak? :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Nika777 napísal:ale tak isto ako sa nújdu dobré, ale aj zlé baby,
Prefíkane, vypočítavé, pokrytecké, ... všetci poznáme "tie svoje" vo svojom okolí.

Kým ostaneme pri neurčitku, konkrétne "niektorí muži sú svine" a "niektoré ženy sú svine", tak si dovoľujem súhlasiť, lebo dá sa to s určitosťou považovať za pravdu :) .
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nika777 napísal:ja si myslím, že niektorí chlapi sú fakt takí ako ich niektoré ženy opisujú (jendoducho svine), ale tak isto ako sa nújdu dobré, ale aj zlé baby, sa nájdu nielen (svine) chlapi, ale aj chlapi, ktorí sú super a stojí za to ich spoznať.... a s tým, že muži potrebujú opatrovateľku nesúhlasím, skôr si myslím, že muži vo vzťahu hľadajú v žene priateľku (ochotnú vypočuť, prípadne poradiť) a milenku..... ja sama som už veľakrát našla v mužoch oporu takže prečo ich zatracovať? veď my ženy by sme bez vás aj tak neprežili a vy bez nás no nie je tak? :D
Jednoducho svine? Hm..Najlepsie je natom to, ze ked s dakych chodite a je k vam dobry atd, tak si ho nechcete dat a vsade o nom len to naj. Ale ked pochopi, ze zo zenskej strany to uz nieje ono a odkopne vas..tak je on ta svina i ked dovtedy bol milacik :D Logika ako podme sa hrat tato zenska..
K tej poslednej vete..Myslim si, ze my by sme bez zien prezili, no u vas to nejde.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Soviet napísal:Jednoducho svine? Hm..Najlepsie je natom to, ze ked s dakych chodite a je k vam dobry atd, tak si ho nechcete dat a vsade o nom len to naj. Ale ked pochopi, ze zo zenskej strany to uz nieje ono a odkopne vas..tak je on ta svina i ked dovtedy bol milacik :D Logika ako podme sa hrat tato zenska..
K tej poslednej vete..Myslim si, ze my by sme bez zien prezili, no u vas to nejde.
bacha bo budu hovorit ze aj ty si jeden z tych.... :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Precital som si celu temu a svojou troskou prispejem aj ja.
Slovne spojenie "pod seba" vychadza z prirodzenej povahy muza - lovca. :)
Bez toho aby mal nieco "do seba" , "na sebe" a podotykm ze aj "v sebe" to proste nide. "V sebe" nechap ako urcite promile ale urcite nemoze mat v hlave nas*ane.

Niektore prispevky o rozdielnosti povah oboch pohlavi mi pripomenuli jeden vtip: ,,Existoval jeden muz ktory pochopil zenske zmyslanie, ale od smiechu zomrel skôr nez by to dokazal povedat ostatnym."
Nikus napísal:...Alebo inac povedane - ocakavaju, ze vo vztahu najdu: milenku, matku a starostlivu osetrovatelku.
Ked toto das chlapovi, tak mu das vsetko to co od vztahu ocakava...
Dobre som sa pobavil na tomto vyroku. Niekto sa jednoznacne sklamal v laske a svoje pesimisticke pocity premietol do tejto temy.
V niektorych vztahoch robi chlapec pre dievca ovela viac ako ona pre neho.

Je pravda ze obcas prestaneme hladat nejaky vzacny a cenny vztah a riesime len nieco na rozptylenie. Ak autorka tohto vyroku bola zriesena prave tymto typom chlapa, tak aj ona by sa mala zamysliet ako svojim spravanim alebo postojom prispela prave k tomuto. Urcite nie je iba ON na vine. :wink:
Napísať odpoveď