zdielanie internetu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
bollech
Expert
Expert

zdielanie internetu

Príspevok od používateľa bollech »

Dobrý den, potreboval by som jednu radu. na Pc mam pripojený wifi router (EDIMAX ADSL2+) a mam taky problem, net mi ide v pohode, len kepride známi s Notebukom chytí moju siet ale vypyta heslo .. lenže to heslo mi robili v nejakej pc firme ked mi tam aj instalovi net a mi to hned aj zaheslovali aby sa na moj net nemohol nikto iný dostat a to heslo mi nedali.. preto sa chcem spytat ci sa neda niekde v PC to heslo zrusit aby mal na net kazdy pristup, proste aby nepytalo povolenie ked sem pride niekto s notbukom a chce sa cez neho pripojit na net..DAKUJEM VELMI PEKNE
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

Takze do internetoveho prehliadaca napise http://192.168.2.1 Ak ti nezmenili ani toto heslo tak by si tam mal mat prihlasovacie meno admin a heslo 1234 ak ti to nepojde tak bohuzial skus reset routra niekolko krat zasebou mal by sa dat do tovarenskych nastaveni ... Ak ti heslo zobere zobrazi sa ti stranka Klikni na Interface Setup a potom na Wirelles a tam bude niekde heslovanie WPA tak ho proste vypni... inac viacej by poohlo keby si dal presny typ routra ked tak jak sa dostanes na tu "stranku" a nebudev vediet co dalej tak sprav screanshot a daj ho sem na forum :)
bollech
Expert
Expert

aha dakujem pekne za radu a zatial tam mam ze Authentication Type: WEP-128bits a mam to zmenit na disabled?.. a potom už nebudem mat zabezpecenu siet??
Shano
Darca
Darca

Ano potom nebudes mat zabezpecenu ale odporucam ti ju zabezpecit nejakym tvojim heslom + zahesluj si aj router lebo to ze prihlasovacie meno je admin a heslo 1234 vie skoro kazdy ... :)
bollech
Expert
Expert

aha..vyskusam to ..avelmi pekne ti dakujem za rady.. a možeš mi este povedat kde si to mam zaheslovat?? staci tam v tom wireless moznostiach??..
Shano
Darca
Darca

wifinu ano ale heslo routra neviem ale urcite najdes knemu manual na EDIMAX.com :) tam bude vsetko potrebne :)
bollech
Expert
Expert

tak dakujem velmi pekne.. moc si mi pomoho... keby si nieco hocikedy potreboval tak sa ozvy ak budem moct tak ti pomozem.. dik.caff
Napísať odpoveď