chlape takze je veliky rozdiel medzi stacionarnym bicyklom a rotopedom pochybujem ze si kupil novy bicykel stacionarny za 2000 Sk. a tiez je rozdiel aj v stacionarnom bicykli: deli sa na indor bike a spining bike
rotoped: myslim ze netreba predstavovat najtazsia zataz je slaba zataz je vhodny na trening frekvencie a hlavne pre pomerne nizku cenu.
spining bike: ak chodite na spining tak by ste mohli poznat najtazsia zataz je ze nepohnem pedalom

vhodny na imitaciu kopcov a prevyseni(tie lepsie dokazu imitovat celu trat aj pretek, ale to je vhodne len pre tucnych bohacov

) vlastne jeho cena sa pohybuje okolo 10 tis. je vhodny aj na trening aj na relax a pri takom malom vyuziti je vhodny aj do bytovych podmienok.
indoor bike v podstate je to to iste co sining bike ale ma omnoho vyssiu odolnost je schopny aby sa na nom striedalo viacej vahovych kategorii a mozes na nom slapat od rana do vecera.(preto sa vyuziva v posilovniach...)
co sa tyka znaciek tak som vystriedal uz osobne niekolko stacionarov:
1 rotoped to som nechcel predal som
2 spining bike od olphran za 8 tis za mesiac prestal ist pedal lebo som ho akoze odvaril(slapal som denne asi 30 min

)
3 mal som pozicany pre sutazou indoor bike tak to bola masinka tazka mrcha ale ked som slapal tak to ani nebolo pocut fajnovucko(pozicana z fitnes a stala 26 tis

takze asi nic)
4 kupil som si svoj spining bike TUNTURI a s nim som zatial spokojny mam ho uz 2 mesiace a nestazujem sa. hlucny je asi tak ze kludne mozem pri slaanie pozerat telku...
tak snazil som sa to popisat dufam ze som pomohol...