Kúpa stacionárneho bicykla

O športe...
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Kúpa stacionárneho bicykla

Príspevok od používateľa pepito25 »

Ahojte.

Chcem kupit stacionarny bicykel. Som z Nitry.

1, Neviete mi poradit vhodnu predajnu? Je kopec e-shopov, ale rad by som si vyberal priamo v kamennom obchode.

2, Neviete mi poradit konkretny bicykel? Akych znaciek sa vyvarovat, co pri vybere zohladnit, samozrejme okrem ceny? :)

Uvitam kazdu radu. Nemam prehlad a zostava mi par dni na zabalenie vhodneho darceka. :)
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fildinko »

My sme si kupili taky za 2 000,- a bol teda je fajny foter na nom chodil skoro kazdy den jedn hodinu..ale pohoda chod do Baumaxu a tam mavaju velky vyber ;)
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

za 2000 by som si netrufol kupit stacionarny, kamenny obchod je v ba pod kramarmi
feromakovi
Expert
Expert

odpoved

Príspevok od používateľa feromakovi »

chlape takze je veliky rozdiel medzi stacionarnym bicyklom a rotopedom pochybujem ze si kupil novy bicykel stacionarny za 2000 Sk. a tiez je rozdiel aj v stacionarnom bicykli: deli sa na indor bike a spining bike

rotoped: myslim ze netreba predstavovat najtazsia zataz je slaba zataz je vhodny na trening frekvencie a hlavne pre pomerne nizku cenu.

spining bike: ak chodite na spining tak by ste mohli poznat najtazsia zataz je ze nepohnem pedalom :D vhodny na imitaciu kopcov a prevyseni(tie lepsie dokazu imitovat celu trat aj pretek, ale to je vhodne len pre tucnych bohacov :D ) vlastne jeho cena sa pohybuje okolo 10 tis. je vhodny aj na trening aj na relax a pri takom malom vyuziti je vhodny aj do bytovych podmienok.

indoor bike v podstate je to to iste co sining bike ale ma omnoho vyssiu odolnost je schopny aby sa na nom striedalo viacej vahovych kategorii a mozes na nom slapat od rana do vecera.(preto sa vyuziva v posilovniach...)

co sa tyka znaciek tak som vystriedal uz osobne niekolko stacionarov:
1 rotoped to som nechcel predal som
2 spining bike od olphran za 8 tis za mesiac prestal ist pedal lebo som ho akoze odvaril(slapal som denne asi 30 min :D )
3 mal som pozicany pre sutazou indoor bike tak to bola masinka tazka mrcha ale ked som slapal tak to ani nebolo pocut fajnovucko(pozicana z fitnes a stala 26 tis :D takze asi nic)
4 kupil som si svoj spining bike TUNTURI a s nim som zatial spokojny mam ho uz 2 mesiace a nestazujem sa. hlucny je asi tak ze kludne mozem pri slaanie pozerat telku...

tak snazil som sa to popisat dufam ze som pomohol... :D :D
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepito25 »

Ahoj, feromakovi.

Takto nejako som si predstavoval odpoved na moju otazku. Vazne som nemal absolutne ziadne info, ale teraz sa ako tak orientujem.
Ten tvoj TUNTURI, co to presne je? Posli nejaky link, please.
feromakovi
Expert
Expert

odpoved

Príspevok od používateľa feromakovi »

uf akosi ho neviem najst na nete moj bike...ale ak sa trochu vyznas v BA ja som ho kupoval tam taky obchod po lavej strane ulicou ako ides na kramare.

je to akysi fitness obchod mali tam toho haba dej zo vsetkeho prislusentva aj napojov a pokrmov

inak co sa tyka kupi tak staci do googla napisat cyklisticky trenazer a vyhodi ti tolko druhov...ak by si to nechcel kupovat cez internet(ja som sa raz popalil tak som si isiel pren do BA) tak si tam najdi sklad z ktoreho dana stranka poskytuje tovar pripadne nejaku predajnu...alebo postupujako ja: nasiel som si to co chcem kupit a nasiel som na ich stranke kontakty. Tak som napisal na icq cislo a dohodol som si celu kupu ze kedy pridem aby ho mali a aby som si mohol pozret vsetky sucasti balenia. (lebo to kupujes inak macku vo vreci)
mozno sa ti podari najst aj nejakeho predajcu z nitry.

davaj si hlavne pozor nato aby ta nikto neosudil... :(
rodgers
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rodgers »

už si niečo kupil, alebo ešte stále hľadáš? Ak si už investoval podeľ sa s nami so skusenostami, ak nie, mozem ti poradit napr. aj indoor bicykle slovenskej vyroby www.indoor.sk . Cena je uz trochu inde, ale je to dlhodoba investicia, a vela komerčných centier je vybavených práve týmyto trenažérmi. Mal som tu čest a myslím že sa nemajú za čo hanbiť, a hlavne tech support je prakticky za rohom :-). Ja som sa napr. obzeral aj po značke Tomahawk. Vyhodou domaceho trenažera je že si možeš naplanovat skvely, individualny trening, ale na druhej strane poprehanat šunky medzi tolkymi dievčatami v spinning centre tiež nieje zla volba ;-)
Napísať odpoveď