Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Podla toho co mi povedal instruktor, tak ta zadavaju do databazy podla podkladov zo skusky a potom podla tych podkladov vyrobia vodicak.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmm je to tak.... policajt ti uz dava po konstrukcii podpisat zvladnutu cast testov a konstrukcie (ak si spravil/a) a potom sa ide na cvicisko... to spravis... a potom jazda ked jazdu skoncis da ti zase podpisat kolonku cvicisko a jazda...(zase ak si spravil/a)... a hned ti povie... "Pocas strankovych dni treba ist na mestsky urad mat 200 sk kolok" (da sa kupit aj tam) prides k okienku...poviies ze si chces dat ziadost o vydanie vodicskeho preukazu... das jej obciansky, kolok... das jej svoje telefonne cislo, sadnes si odfoti, da ti podpisat... (mne aj ukazala ci moze byt aj podpis a aj fotka ze si mozem opravit ak chcem- no viem ze nie vsade to urobia) a povie ti ze do 14 dni bude vodicak hotovy a ked bude ze ti poslu sms a da ti papier ktory ti tam vyplnala..... sms mi prisla za 10 dni... zobral som papier a isiel... v okienku odomna chcela obciansky podpis... a bolo vodicak som mal v ruke

takyto postup je aspon v Martine.... viem ze v Michalovciach hned povedia ze pridte si po vodicak za 10 dni sa mi vidi.. a tym to hasne....
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ja ked som si bol pre vodicak tak som si ten papier zabudol doma a nevadilo to, prekvapujuco mi ho vydali aj bez toho :oops:
Ritchiena
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ritchiena »

Ja chodím v súčasnosti do autoškoly a som veľmi spokojná :) môj inštruktor na mňa vôbec nezvyšuje hlas a dokonca vie aj dobre naučiť, hodiny sú príjemné. Ešte som skúšky nemala... a zatiaľ bolo 0 mŕtvych, takže som úspešná hehe :P
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

jeden známi si kúpil auto ešte pred tým ako si urobil vodičský a samozrejme neodolal a občas si zajazdil.samozrejme ho chytili a ako je to teraz?može si vodičský ešte dorobiť a potom mu ho rovno odoberú alebo musí prerušiť aj autoškolu?
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

ach jooo...tma osm si uzil zabavy...napr. jedna prihoda...to bola asi prva jazda...viete...robil som v MI..a sme isli zo siravy po starej a rozbitej ceste...a mi povedal ze pozor diera...som na neho pozrel...a povedla som..mam ju...a hned som nabral dieru :D
Bobr
Guru
Guru

question!

Príspevok od používateľa Bobr »

Neviem kam by som dal tuto otazku a nechcem zakladat novu temu, tak ju dam sem :)

Na kolko vyjde teraz rozsirenie vodicaku z B na C resp. C1 ci ako to vlastne je a ci s tym ma dakto nejake skusenosti ? DAKUJEM :P
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak vo štvrtok druhý pokus. Držte palce.
Red-John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Red-John »

Mam otazku ze kolko hodin dokopy stravi clovek v ucebni autoskoly.??
a este ze priblizne kolko jázd absolvuje?
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Red-John napísal:Mam otazku ze kolko hodin dokopy stravi clovek v ucebni autoskoly.??
a este ze priblizne kolko jázd absolvuje?
To mas rozne, na teorie ani nemusis chodit, ale je dobre tam raz zacas prist.
A jazdy my sme mali asi 12-15, ale poznam ludi ktori mali aj 20 -(zavisi od autoskoly)a jazdy si mozes aj priplatit.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

malo by to byt cca 20-25 hodin jazd, pocet hodin v zavislosti od kurzu
realne hodnoty mozu byt ine (10 min tu, 10 min tam... ved to pozname :D )
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ja som mal tak 12 jazd hrozne malo:( btw zazitok bol ked skolitel povedal ze nech rychlo zastavim rychlo rychlo okamzite niekde pri fast foode...a ze nech dvihnem nohy vysoko..dvihol som nechapiac a on dvihol kobercek a tam 1000sk. a ze tajne zasoby:)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Myslím, že počet jázd v cestnej premávke je (alebo aspoň bol) zo zákona daný - 28 hodín. Je potom už jedno, či ich zvládnete za 14 jázd alebo za 8, ale tento počet hodín by mala každá autoškola dodržovať.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

Pilifo napísal:Myslím, že počet jázd v cestnej premávke je (alebo aspoň bol) zo zákona daný - 28 hodín. Je potom už jedno, či ich zvládnete za 14 jázd alebo za 8, ale tento počet hodín by mala každá autoškola dodržovať.
no ja som mal 14 jazd po hodine a uplne to stacilo :wink:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak som bol dnes na mojej prvej jazde :) teoriu som nemal ziadnu..

nikdy som nebol nejakym fanusikom aut a aj vodicak si robim len preto, lebo ho potrebujem k praci.. vobec sa mi do toho nechcelo. Moje pokusy so soferovanim vacsinou koncili nejakou veselou historkou.. Na parkovisku som kruzil a kruzil.. Instruktor povedal, ze ta spojka este nikdy nedostala tak zabrat ako dnes..Nejako nemam cit v nohe, ale to pride :wink: Potom som si to odsoferoval domov, pedale musel instruktor pouzit len dvakrat :)
Co ma vsak potesilo, soferovanie ma zacalo bavit a uz sa tesim na dalsiu jazdu..woohooee! :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Šoférovanie Ťa určite chytí a so spojkou si musíš proste zvyknúť. Pokiaľ si predtým vôbec neskúšal jazdiť, tak Ti to bude trvať možno trochu dlhšie, ale mal by si to zvládnuť, však dnes už dostane vodičák skoro každý :wink:
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Kamarát keď chodil na jazdu tak sa dokúril riadne a potom sa len smial celú jazdu a vymotával na hocičom...a inštruktor že "Fičííme na távičke čooo..." :D a mal to na kredenci že bol dofajčený....
Red-John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Red-John »

Ja idem v utorok do autoskoly v Banskej Bystrici - Jan Koreň. Má niekto skusenosti s touto autoskolou? Ci uz zle alebo dobre? :D .....
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Prosim Vas neviete priblizne ako sa pohybuje cena vodicaka len na motorku (NR kraji)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak toto je asi fakt iba taká približná orientačná cena (podľa kamošov, ktorí si ho robili ešte dávnejšie) - možno 150 eur. Ale skús sa skôr poinformovať priamo v autoškolách, tam sú na to kompetentnejší ako tu
:wink:
Napísať odpoveď