Ahojte vospolok, hladam daku dobru radu alebo daky soft ktory by mi pomohol zachranit dokument ked som napriklad daco pisal do Wordu a nahle padla elektrina a PC sa vypol, a nebolo to ulozene, alebo zabudnete omylom ulozit dokument a zatvorite ho, da sa to dako vratit..?
Dakujem moc.
Neviem ci to zalezi od verzie Wordu ale ja mam 2007 a ked s ami nieco taketo stane tak mi staci znova spustit word a ono mi to same ponukne obnovit dokument.
Maju to vsetky Microsoft Office produkty od verzie Office 2000. Od instalacie je to prednastavene na automaticke ukladanie kazdych 10min.
Najcastejsie je kazdu jednu minutu.
A po nespravnom zatvoreni programu ti po otvoreni Wordu zada dotaz ci chces obnovit predoslu verziu.
Len dodám, že túto funkciu by mali mať všetky modernejšie editory, dokonca aj OpenOffice.org vo verzii 2 ti automaticky ponúkne obnovu po páde aj keď dokument nebol uložený.
ak sa ti nahodou nespusti ta obnova, tak si v adresary kde mas subor zobraz skryte subory, a mas tam aj zalohu automaticky ulozeneho dokumentu. staci to otvorit a ulozit