Cawte potreboval by som pomoc s olympiadov vysledky mam len potreboval by som postup ak by mi ho niekto spravil bol by som mu velmi vdacny DIk
(k+)
//autoeditácia príspevku ( 11 Mar 2009, 13:45 )
zadanie treba stiahnut lebo su tam obrazky a vysledky poslem ak budete chcet
olympiada s matiky
- Prílohy
-
- oplympiada.zip
- (6.01 KiB) 39 stiahnutí
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
olympiady som riesil pravidelne a vcelku uspesne..., velmi dobre viem, ze o vysledok pri tychto prikladoch az tak nejde. Ide predovsetkym o napad a postup.
Niektore z tychto prikladov tu uz ale dokonca boli aj riesene, sam si pamatam, ako som tu pisal riesenie na ten prvy a este aj nejake dalsie som tusim videl...
Priklady to ale vazne nie su tazke...
Niektore z tychto prikladov tu uz ale dokonca boli aj riesene, sam si pamatam, ako som tu pisal riesenie na ten prvy a este aj nejake dalsie som tusim videl...
Priklady to ale vazne nie su tazke...
olympiada je nepovinna. Pokial ju neodovzdas, nic sa nestane. K postupom..., skus si poriadne zapisat zadanie, napis si vsetko, co z neho naisto vies, nepokusaj sa pouzivat nic o com nevies, ze naozaj plati.
Tusim, ze uzivatel IMI sem vtedy daval niektore z tych prikladov a boli tu aj riesene, skus mu napisat SS. Vazne nemam chut zasa riesit za niekoho olympiadu, ked viem, kolko casu som nad tym stravil ja v tvojom veku.
Tusim, ze uzivatel IMI sem vtedy daval niektore z tych prikladov a boli tu aj riesene, skus mu napisat SS. Vazne nemam chut zasa riesit za niekoho olympiadu, ked viem, kolko casu som nad tym stravil ja v tvojom veku.