Odpustili by ste neveru ?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
111zuzu111
Amateur
podla mna je vztah zalozeny na dovere a ak sa tato dovera porusi tak sa uz neda vratit spat aspon u mna to tak funguje uz by som tomu cloveku nedokazala verit ani keby som velmi chcela...predstava ze ste si s milovanym vyznavali lasku a o hodku neskor si uzival radovanky s niekym inym...to podla mna nie je laska...
-
ja to nebyl
Medium Expert
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
diskutabilne co je nevera... niekto za neveru povazuje napriklad bozkavanie sa jazykom, niekto nie...
pre niekoho je prijatelnejsia fyzicka nevera ako zamilovanie sa do ineho, pre niekoho nie
niekedy staci uprimna lutost ze ten druhy podviedol a niekedy nestaci vobec nic
osobne fakt neviem ci by som to odpustil alebo nie.. kazdopadne by sa mi velmi sprotivila takze asi nie, nevedel by som
pre niekoho je prijatelnejsia fyzicka nevera ako zamilovanie sa do ineho, pre niekoho nie
niekedy staci uprimna lutost ze ten druhy podviedol a niekedy nestaci vobec nic
osobne fakt neviem ci by som to odpustil alebo nie.. kazdopadne by sa mi velmi sprotivila takze asi nie, nevedel by som
-
crazylucy222
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Moj naozor
No ci by som ja odpustila neveru?! .... No podla toho za akych okolnosti by to urobil .. ako keby bol opity a spravil by to ... no ja tvrdim ze alkohol neni vyhovorka!!! .. tak ale keby toho chlapca naozaj ze totaaaaalne velmi luubim .. myslim ze by som mu dala este jednu sancu-poslednu!!! Jako vravi sa spravi to raz dvakrat atd... ale proste keb to spravim zas -KONIEC... ja by som snim nemala co dalej riesit... !!!! ...Ale ja by som nedokazala.....spravit toto chalanovi .. ktoreho by som velmi luuuuubila!!! ... 
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
dnes si uvedomujem že veľa záleží od pevnosti vzťahu.. ak by ma podviedlo dievča, s ktorým to nemyslím vážne by to bolo určite iné ako keby to spravilo dievča ktoré fakt mylujem a predstavujem si s nou budúcnost.. v tomto prípade ked by som si predstavil ten jej slastný výraz tváre a chvenie sa pre sexe s iným chlapom tak to by ma asi zlomilo naveky