Liga majstrov
-
Marosc
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak nakoniec sa zrodili skoro samé remízi(okrem arsenalu).
Inter Miláno - Manchester United 0:0
Atlético Madrid - FC Porto 2:2 (2:1)
Góly: 3. Maxi, 45.+2. Forlan - 22. a 72. L. Lopez:
Arsenal Londýn - AS Rím 1:0 (1:0)
Gól: 37. van Persie z 11 m
Olympique Lyon - FC Barcelona 1:1 (1:0)
Góly: 7. Juninho - 67. Henry
Inter Miláno - Manchester United 0:0
Atlético Madrid - FC Porto 2:2 (2:1)
Góly: 3. Maxi, 45.+2. Forlan - 22. a 72. L. Lopez:
Arsenal Londýn - AS Rím 1:0 (1:0)
Gól: 37. van Persie z 11 m
Olympique Lyon - FC Barcelona 1:1 (1:0)
Góly: 7. Juninho - 67. Henry
Inter Miláno - ManU
Pozeral som celý zápas, ma prekvapilo ako sa to po prestávke otočilo, Manchester v prvom polčase niekoľko stopercentných góloviek a nič z toho nebolo.. Najmä Ronaldo dosť pozahadzoval. V druhom polčase mohol zasa Edwin viackrát inkasovať, Adriano sám na bránkovej čiare, odskočila mu lopta atď. Zápas bol dobrý, škoda len že bez gólov.
Lyon - Barcelona, čakal som vačšiu prevahu Barcy, prehrávali 1:0 nakoniec ale idú do odvety s gólom streleným na súperovom ihrisku, čo im vytvára pred odvetou lepšiu pozíciu a myslím že doma Olympique rozdrvia..
Arsenal - AS Roma, jediný gól, ktorý dal Van Persie z pokutového kopu, hmm, čo ja viem.. pozriem zostrihy na internete a možno neskôr vyjadrím svoj názor kto mal prevahu, kto by mal postúpiť atď. ale čo sa výsledku týka, AS nedalo na súperovej pôde gól, myslím že Arsenal minimálne jeden vonku dá, takže by mal postúpiť..
Atlético Madrid - FC Porto, pre mňa najväčšie prekvapenie večera, Porto dalo na súperovom ihrisku dva góly, čo je pred odvetou sľubná pozícia.. Čakal som že Madridčania predvedú na Caldérone viac..
Pozeral som celý zápas, ma prekvapilo ako sa to po prestávke otočilo, Manchester v prvom polčase niekoľko stopercentných góloviek a nič z toho nebolo.. Najmä Ronaldo dosť pozahadzoval. V druhom polčase mohol zasa Edwin viackrát inkasovať, Adriano sám na bránkovej čiare, odskočila mu lopta atď. Zápas bol dobrý, škoda len že bez gólov.
Lyon - Barcelona, čakal som vačšiu prevahu Barcy, prehrávali 1:0 nakoniec ale idú do odvety s gólom streleným na súperovom ihrisku, čo im vytvára pred odvetou lepšiu pozíciu a myslím že doma Olympique rozdrvia..
Arsenal - AS Roma, jediný gól, ktorý dal Van Persie z pokutového kopu, hmm, čo ja viem.. pozriem zostrihy na internete a možno neskôr vyjadrím svoj názor kto mal prevahu, kto by mal postúpiť atď. ale čo sa výsledku týka, AS nedalo na súperovej pôde gól, myslím že Arsenal minimálne jeden vonku dá, takže by mal postúpiť..
Atlético Madrid - FC Porto, pre mňa najväčšie prekvapenie večera, Porto dalo na súperovom ihrisku dva góly, čo je pred odvetou sľubná pozícia.. Čakal som že Madridčania predvedú na Caldérone viac..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Inter som nepozeral, pozeral som Arsenal a musim povedat, ze Arsenal podal velmi dobry vykon, skoda nepremenenych sanci(po rime by mohli mrziet..), rim hral zle.. Totti je podla mna strasne precenovanym hracom, behal tam jak matoha..do odvety tesi, ze sa nikto vazne nezranil a najlepsi hrac de Rossi sa vykartoval..
ostatne zapasy: co som hovoril o Barke?
ostatne zapasy: co som hovoril o Barke?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Neviem preco vsetci (vratane aj komentatora) ocakavali nejaky tlak Madridu. Tiez som tipoval ze zapas vyhraju ale v ziadnom pripade som neocakavl tlak. Snad nechcete porovnavat vykony a muzstva v La lige proti vykonom a muzstvam v LM.heker napísal:Zaspal som cez prestavku. Podla mna nic moc vykon Realu, ocakaval som tlak, ale neukazali skoro nic. Robben sa mi celkom pacil, snazil sa, strielal, ale to bolo asi tak vsetko, kedze nedal gol. V odvete bielemu baletu prilis neverim.
V spanielskej lige utoci kazdy a slabsie muzstva robia vacsie chyby v obrane. Liverpool je svetova spicke najma co sa tyka branenie a podobnych defenzivnych cinnostiach dokazala vygumovat aj ine muzstva ktore predvadzali utocny futbal. A okrem toho nemyslim si ze Madrid ako taky predvadza nejak zvlast oslnivu utocnu hru aj v spanielskej lige. Jedine co maju je len drzanie lopty ale ze by mali sustavny tlak s mnozstvom prilezitosti ako napr Barcelona tak to urcite nie.
Mi to tak pripada ze mnohy este ziju v ere Vincenta Del Bosqueho, ked v Madride hravali Zidane, Figo, R Carlos atd... a velmi radi stotznuju tieto vykony s tymi dnesnymi.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Liverpool doslavo zosmiesnil Madrid. Este predzapasove Robenove vyjadrenie ze Liverpool nevie zautocit bolo by mozno na mieste ak by sa jednalo o Liverpoolske zapasy vonku. Ale akonahle sa ide hrat na Anfield road nejaky dolezity zapas (vid v tejto sezone zapasy s United a Chelsea), tak Liverpool jednoznacne dominuje.
Na to ze to bolo osemfinale LM velmi dobry zapas.
Na to ze to bolo osemfinale LM velmi dobry zapas.
Dnes si veľa sľubujem od Manchestru United, resp. Interu Miláno.. na jednej strane podľa mňa kvalitnejší hráčsky kváder červených diablov a trénerská legenda Alex Ferguson (ktorý je však podľa mňa už trochu Old School), na strane druhej menej skúsený káder milánskeho Interu, avšak plne vyvážený (podľa mňa) najlepším trénerom sveta Josém Mourinhom. Dúfam, že padne veľa gólov, postup prajem viac Interu Miláno - majú viacerých sympatických hráčov (až na Zlatana), tak uvidíme no.. Takú remízu 6:6 by som bral heh..
Podla mna to skonci bud 1:0 pre manchester alebo 1:0 pre Inter, vela golov nebude.
Inak k tomu najlepsiemu trenerovi Mourinhovi, no neviem, uznavam jeho kvality ale za najelspeiho ho rozhodne nepovazujem. Jediny naozaj vyrazny uspech za co si moze zagratuovlat bolo vitazstov v LM s Portom.
Vitazstva Cheslea bolo pre mna v podstate nic, Abramovic mu kupil na koho si len ukazal a co viac v dobe jeho vitazstiev v premier league nemal riadneho supera (united liverpool a arsenal boli slabi, akonahle united zosilneli tak titul nevyhral). To iste teraz plati v aj v serii A, jednoducho nema adekvatneho supera so stabilnym vykonom. Pocet bodov ma skoro rovnaky ako Manchiny v minulej sezone.
Inak k tomu najlepsiemu trenerovi Mourinhovi, no neviem, uznavam jeho kvality ale za najelspeiho ho rozhodne nepovazujem. Jediny naozaj vyrazny uspech za co si moze zagratuovlat bolo vitazstov v LM s Portom.
Vitazstva Cheslea bolo pre mna v podstate nic, Abramovic mu kupil na koho si len ukazal a co viac v dobe jeho vitazstiev v premier league nemal riadneho supera (united liverpool a arsenal boli slabi, akonahle united zosilneli tak titul nevyhral). To iste teraz plati v aj v serii A, jednoducho nema adekvatneho supera so stabilnym vykonom. Pocet bodov ma skoro rovnaky ako Manchiny v minulej sezone.
-
Steven666
King
no včera ma dosť prekvapil Liverpool, úplne zničil Real a ten 2 gól Gerrarda bola paráda. Potešilo ma ako fandu Chelsea jej postup len ma mrzí že na úkor môjho ďalšieho obľúbeného klubu - k zápasu toľko že rozhodcovia obrali Chelsea o gól, videl som spomalený záber v telke a lopta bola celým objemom za bránkovou čiarou. K ostatným zápasom toľko že Bayern si naozaj schuti zastrieľal a Villareal postúpil po asi najvyrovnanejšom 2-zápase. Dnes očakávam postup Arsenalu a Manchesteru ( jednoducho musia aby opäť bolo anglické finále
) a Barcy a Atlética ( nech majú aj úradujúci európski majstri nejaké tie mužstvá v štvrťfinále).
-
Key5ers0ze
Guru wannabe