Dufam, ze mi niekto poradi. neviem presne kedy to zacalo, ale vsetky prehliadace co som skusal si nepamataju heslo do for, na stranky a musim sa vzdy rucne prihlasovat. Predtym som tento problem nemal, proste som zapol PC otvoril napr. hojka bol som automaticky prihlaseny. bohuzial teraz mi to akosi nefici a nie je to len problem firefoxu, ale robi mi to aj opera, safari....
Kybelvody napísal:ved to prave mam nastavene, ale neprihlasi ma to automaticky aj ked to mam zaskrtnute a musim napisat nick, aby mi to vyhodilo heslo z pamäte
Keď ti to nevyplní meno a heslo, pravdepodobne ta máš pre tú stránku uloženú viac rôznych mien (takže tie, čo nechceš musíš vymazať).
Ja mam ten isty problem.Tiez si nepamäta moje udaje.A mam iba jedno meno a nastavene vsetko OK...Taktiez mam problem sa prihlasovat na rozne serveri-proste ma stale vyhadzuje na uvodne stranky kde treba zadat meno a heslo.Tie zadam,dam"prihlasit",ale zase ma hodi na tu istu stranku,ibaze policka s menom a heslom su prazdne...Problem trva az pokial nevymazem cookies...
Predtym mi vsetko islo v pohode a zacalo to blbnut po update FIREFOXU na verziu 3.0.7. .