samovrazda

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

A7X napísal:iba slabosi utekaju...utek=vrazda alebo utek do zahranicia....
si chudak....tvoje problemy su velmy stupidne...otvor oci!niesi sam na tomto svete s problemami

teraz trocha odveci ale ma to svoje opodstatnenie preco to hovorim:
keby si si predstavil ze hviezda Arturo bude zmensena tak aby sa ti zmestila na obrazovku tvojho monitora,tak vtom istom pomere bude zmensene nase SLNKO.....bude predstavovat polovicu nechta tvojho malicka na ruke....len pre zaujimavost ZEM neuvidis a JUPITER ma velkost jedneho PIXELA..

keby si to iste spravil s inou hviezdou,napriklad hviezda ANTARES(vzd. 1000 svet. rokov)-
slnko ma velkost jedneho pixela a jupiter je nevyditelny

AKY VELKY si pripadas v tomto meritku ty?!
AKE VELKE su tvoje problemy?!
porozmyslaj otom
Akoze uz som tu cital vela odveci prispevkov ale toto predci vsetko...
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

Samovrah napísal:Dakujem, asi to vyriesim utekom.
Prichili ma niekto? :D
Caves nie nezabijaj sa skus radsej zmenit zivot odist niekde inde spoznat novych ludy ja by som chcel ist dakde na vydiek pomahat dajakemu panovy a zato by som mohol unho byvot bol by to vzrusujuci zivot ked pojdes okolo LM zastav sa skocime na cajik pokecame priapne mozes prespat par noci lebo rodicia su odcestovany
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ak chces utiect, tak chod niekde do zahranicia. Skus si ale najprv zohnat robotu a naplanovat si komplet vsetko. Najlepsia robota by sa ti sikla niekde, kde ta zamestnaju aj so stravou a ubytovanim. Pre zaciatok. Kolko mas rokov ? 17 ? Pokial si niekoho nezabil alebo neokradol mafiu o minimalne 23 kg heroinu tak nemas ani ponatie, co je to byt v problemoch. Co poriesis vrazdou ? CO stary rodicia, kamarati a tajne lasky ? :) Vezmi si, keby mas rodinu, deti, si zadlzeny az po usi, nemas co do ust, robota sa ti necrta, idu ti zobrat byt, a na krku exekutor a ty sa niekde odpalis. Co si vyriesil ? Este toho mozes v zivote vela dosiahnut. Ale ked nechces, je to tvoja starost....
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Gangy napísal:Akoze uz som tu cital vela odveci prispevkov ale toto predci vsetko...
Tommyno napísal:ja by som chcel ist dakde na vydiek pomahat dajakemu panovy a zato by som mohol unho byvot bol by to vzrusujuci zivot
tak, tento to predcil urcite :shock:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

A7X napísal:iba slabosi utekaju...utek=vrazda alebo utek do zahranicia....
si chudak....tvoje problemy su velmy stupidne...otvor oci!niesi sam na tomto svete s problemami

teraz trocha odveci ale ma to svoje opodstatnenie preco to hovorim:
keby si si predstavil ze hviezda Arturo bude zmensena tak aby sa ti zmestila na obrazovku tvojho monitora,tak vtom istom pomere bude zmensene nase SLNKO.....bude predstavovat polovicu nechta tvojho malicka na ruke....len pre zaujimavost ZEM neuvidis a JUPITER ma velkost jedneho PIXELA..

keby si to iste spravil s inou hviezdou,napriklad hviezda ANTARES(vzd. 1000 svet. rokov)-
slnko ma velkost jedneho pixela a jupiter je nevyditelny

AKY VELKY si pripadas v tomto meritku ty?!
AKE VELKE su tvoje problemy?!
porozmyslaj otom
h?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

A7X sa snazil proste o to aby sa zamyslel a uvedomil si ze do riti ja fakt nemam problemy .... no tak co ho tu pucujete ? :D ano bolo to trosku na hlavu vysvetlene :D
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

A7X napísal: AKY VELKY si pripadas v tomto meritku ty?!
porozmyslaj otom
no neviem :D ja byt v koncoch tak toto je posledna kvapka
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

Flinstone:ano presne tak.....
ale tak nech sa chlapec zamysli a uvedomi si podsatu veci
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

>>
nic ine ma nenapada... ak to myslis teda seriozne... vzchop sa :posilka3:

inac taketo samovrazdy ja moc neuznavam pretoze verim v karmu (nemyslim
tu co je tu na hojku), a tym ze sa zabijes podla mna nic nevyriesis..
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

myslim ze pokrok od samovrazdy k uteku je uplne fantasticky, drzim palce ;-)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

plasmon napísal:Pred nedavnom tu chcel skoncovat zo zivotom nas kolega qwerty-xyz, ale potom si to nakoniec rozmyslel a je stale medzi zivimi.Inak mas tu dobre rady. :wink:
:arrow: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=96746
//btw:Ty sa ides zabijat pre poje*anych 100eciek,chlapce sa zobud, v zivote sa stretnes aj s ovela horsimi vecami a nebudes rozoberat blbych 100€. OMG Preco su niektori ludia v dnesnej dobe padnuti na hlavu. :roll:
A naco ti vlastne bude treba pisat dopis?Co by si tam vlastne pisal?Inak sa mi zda, ze vela pozeras csi a dalsie sracky podobneho typu. :lol: Policia moze osrat tvoj "zasifrovany" hdd,myslis si,ze nemaju nic na praci, iba rozlustovat sifru na tvojom hdd?
:? 100 eura? na mna otec hodil teraz 50 000 sk dlhu ze mu vraj za daco ani neviem co dlzim, ide ma davat na sud, vyhadzuje ma z bytu a hej v neposlednom rade na mna hodi inkaso bytu pritom vie ze to nemam z coho platit. kazdy vsak mame svoje problemy , pisat na forum sa ich neoplati tu to nikto neporiesi . . . .

//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 14:56 )
Samovrah napísal:ob3lix: Ja som uz na uplnom dne! Nad samovradou rozmyslam hadam od 15rokov. Vzdy som sa udrzal, ale teraz je to na mna moc.
Cudziny sa bojim. Sice sa tam dostanem, ale ako dalej? Kde budem byvat, spat, co budem jest?
Na terapiju urcite nepojdem. Tomu terapeutovy neverim aj ked som ho este ani nevidel.
ci boze , prisam bohu by som tvrdil ze tieto prispevky som pisal ja ked som bol opity a nevedel som ze to pisem. ako nic v zlom, ale ako vidim podobne (aj ked mensie starosti, podobna depka . . . podobna odvaha to takto riesit. . . .)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

qwerty-xyz napísal:Na mna otec hodil teraz 50 000 sk dlhu ze mu vraj za daco ani neviem co dlzim, ide ma davat na sud, vyhadzuje ma z bytu a hej v neposlednom rade na mna hodi inkaso bytu pritom vie ze to nemam z coho platit. kazdy vsak mame svoje problemy , pisat na forum sa ich neoplati tu to nikto neporiesi . . . .
Hlavne, že máš čas písať o svojich problémoch a ostatným radiť, aby o nich nepísali. :hehe:
Ale chápem, potom zostane väčší priestor na tie tvoje. :wink:
qwerty-xyz

begbeee napísal:Hlavne, že máš čas písať o svojich problémoch a ostatným radiť, aby o nich nepísali. :hehe:
Ale chápem, potom zostane väčší priestor na tie tvoje. :wink:
:roll: nechapem, napisal som akurat ze to mam este horsie, tak neviem co sa tu do mna obuvas,.... A cas? prisiel som akurat na izbu tak preco by som nenapisal? ci co do pci, tak ked mam problemy to uz ani za pocitac nemozem sadnut ci co?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: samovrazda

Príspevok od používateľa Hotwire »

Samovrah napísal:Chcem to nejako stylovo v style IT. Dat to do PC a dam rychle formatovanie. Ci to vyhrabe policia. Nech skoncim stylovo.
LOL a ja ze sa neska na nicom nezasmejem :lol: ...a este ako :lol:
btw vsadim dvacku ze je to qwerty :D
/edit: ak nie tak tu bude zaujimavy suboj dvoch samovrahov ze kto ma vacsie problemy a kto skonci stylovejsie :lol:
qwerty-xyz

Re: samovrazda

SchYzo napísal:LOL a ja ze sa neska na nicom nezasmejem :lol: ...a este ako :lol:
btw vsadim dvacku ze je to qwerty :D
/edit: ak nie tak tu bude zaujimavy suboj dvoch samovrahov ze kto ma vacsie problemy a kto skonci stylovejsie :lol:
to by si tu dvacku preral, ja to isto nie som, z mojej IP cky to pisane nie je....
Okrem toho nebudem sa tu s nikym hadat kto je vo vacsom srabe, po vikende som zistil ze kazdy ma svoje starosti niekto vacsie niekto mensie . . .
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

qwerty-xyz napísal:...
Od tych 100€ to uz patrilo autorovi temy. :)
Inak nie si ty nahodou zo sidliska Okulka? :hmm:
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

dobrý sex vylieči všetky choroby...... aj tu nazývanou samovražda...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sebci napísal:dobrý sex vylieči všetky choroby...... aj tu nazývanou samovražda...
tak nech si to rozda s qwertym a budu zabite dve muchy jednou ranou :D
qwerty-xyz

SchYzo napísal:tak nech si to rozda s qwertym a budu zabite dve muchy jednou ranou :D
nesom bu*ik, dakujem pekne neprosim. ale keby to bola nejaka vysoka stihla uplakana ciernovlaska s vekom aspon 18 rokov tak preco nie? Take riesenie by som bral . . . .
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:nesom bu*ik, dakujem pekne neprosim. ale keby to bola nejaka vysoka stihla uplakana ciernovlaska s vekom aspon 18 rokov tak preco nie? Take riesenie by som bral . . . .
mno sak nikdy nevies kto sa pod tym nickom skryva, si nevidel film eurotrip? :D
Napísať odpoveď