ICQ a Skype ide, prehliadač nie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ICQ a Skype ide, prehliadač nie

Príspevok od používateľa DjBass »

Čafte. Keď zapnem PC, tak mi internet ide normálne. Asi tak po 20 minútach mi zrazu prestane ísť internet v prehliadači. Na druhom pc mi ide všetko, ale tu nejakým zázrakom nie. DNS servermi to nebude. Nemáte nejaký nápad, v čom by to mohlo byť a ako to vyriešiť?.. Ďakujem
dexp
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dexp »

skúšal si prebehnúť pc antivirom a pod?
mne napr. rušil pripojenie vírus hedgie.exe, počas online hry mi skočil ping na 1500 a bol koniec :)
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Presne tak, skus preskenovat PC vsetkym moznym. Tiez mi to raz robil virus. Popripade si skusk nainstalovat nejaky iny prehliadac, taky co si na PC este nemal nainstalovany a skus ten, co to bude robit.

Pamatam si, ze ked mi to robilo, tak niekedy stacilo otvorit stav pripojenia (dvojklikom na ikonu dvoch PC dole pri hodinach), tam sa prekliknut na Podpora a dat opravit. v tedy to zase na par minut islo ale potom zase prestalo. Ja osobne po dlhom bojovani som toi vyriesil preinstalovanim OS.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Niekde som tu videl, že cracknutý Eset 4 spôsobuje výpadky Internetu po cca 15-20 min.. nebude to Tvoj prípad? :)
Lara102
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lara102 »

nie, ak ti icq a skype ide, znamena to ze nemas v poriadku DNS servery. skus zavolat providerovy ci ich nemenili nahodou ;)
phosphor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa phosphor »

ja som mal tiez podobny problem a na vine bol virus, zrejme mi blokoval DNS, lebo ked som natukal ciselnu adresu googlu tak mi stranka bez problemov nabehla...3 antiviraky mi nenasli nic ani spybot, ale nakoniec som vymazal Nortona, ktoreho som mal uz od kupy NB nainstalovaneho a zacalo mi vsetko fungovat...ako uz bolo spominane tiez odporucam prejst PC kvalitnym antivirakom...Ja pouzivam McAfee a ten mi uz viackrat nasiel aj to co ine nie
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vírus nemám žiadny, keďže som len pred dvoma dňami preinštaloval win a nechodil po žiadnych stránkach. DNS servery sú v poriadku, keďže mi na druhom pc ide net v pohode. Jediná vec čo som zmenil je z Eset 3 na 4 ale cracknutý nie je...

//A ešte dodávam, že keď mi to padne, tak mi nejde pripojiť ani keď do prehliadača zadám rovno IP
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

v case ked ti to nefunguje, funguje ping na dany server? Nefunguje ti to v ziadnom prehliadaci? Alebo si skusal len jeden prehliadac?
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

DjBass napísal:Vírus nemám žiadny, keďže som len pred dvoma dňami preinštaloval win a nechodil po žiadnych stránkach. DNS servery sú v poriadku, keďže mi na druhom pc ide net v pohode. Jediná vec čo som zmenil je z Eset 3 na 4 ale cracknutý nie je...

//A ešte dodávam, že keď mi to padne, tak mi nejde pripojiť ani keď do prehliadača zadám rovno IP
Ak si bol počas inštalacie windowsu pripojený na internet tak vírus ti to chytiť mohlo (vlastná skúsenosť) ..Tiež som mal tento istý problém , preskenoval som pc s NODom,našiel vírus,zmazal vírus a internet šiel...Skús to..
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Na internet som pripojený nebol. No skúsim to nejak prejsť AV
ppt: keď sa mi to stane, tak to vyskúšam a skúšal som všetky prehliadače (firefox, ie, opera)
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

robi to ESS 4 cracknute.. Cital som to na jednom fore, kde sa ludia stazovali na ESS4 , ze im bud pada net, alebo nepripoji atd.. treba pockat na lepsi crack alebo nieco podobne... TAkze odporucam spatne prejst na ESS3
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ale ja ho nemám cracknutý omfg... momentálne som mal skušobnú verziu... no odinštaloval som a uvidíme.. inak ping v tom čase funguje...

//Odinštaloval som eset... robí mi to aj tak stále... zistil som, že icq a skype mi idú len preto, že boli spustené skôr ako to vypadlo. Sťahoval som pred chvíľou trackmaniu a v sťahovalo mi to aj počas výpadku. Takže relácie, ktoré sa začali idú v pohode ale keď chcem spustiť niečo iné, tak už mi to nejde. Potom mi nejde prihlásiť už ani na icq a skype. Ja už fakt neviem, v čom by to mohlo byť :( :cry:
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

hm, tak to je divne no.... Len som tipoval, ze asi mas cracknutu, lebo na nu sa kazdy stazuje...
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

pokial ti ide v tom case ICQ, tak problem s DNS to nie je. ICQ pouziva DNS. Ked ti to vypadne, tak skus pingovat nejake weby. pripadne skus tracert na nejaku domenu.

Mozno zaujimava by bola aj otazka ake mas pripojenie, ci ho sharujes, a pod.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No tak router = factory default a pc = reinstall win... zatiaľ mi ten net ide dobre, tak uvidíme ako to bude ďalej... :)

//Takže po nejakom čase mi to začalo opäť robiť. :( Robí mi to už aj v čistom wine...
marat01 napísal:Ked ti to vypadne, tak skus pingovat nejake weby. pripadne skus tracert na nejaku domenu.

Mozno zaujimava by bola aj otazka ake mas pripojenie, ci ho sharujes, a pod.
Keby si čítal vyššie, tak sa dozvieš, že ping mi funguje.
Pripojenie mám normálne WAN do domu -> router -> nb & pc... no a na pc ide všetko a na nb mi to tak blbne... aj keď som pripojený cez LAN, aj Wi-Fi

//Zistil som, že keď sa mi to stane, stlačím vo Vista diagnostiku a opravu, tak mi to ponúkne možnosť vynulovať nastavenia sieťového adaptéra... Keď to stlačím, tak mi opäť pár minút internet ide ale zas to padne. Neviete nejak pomôcť, aby som toto robiť nemusel?...
Napísať odpoveď