Chcem sa spitat ohlade Creatinu
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Chcem sa spitat ohlade Creatinu
Takzeby som sa chcel spitat či by som mohol uzivat creatin aj s niečiminym ako je mlieko lebo na krabicke je napisane ze si to mam zmiesat s napojom aleboto je jedno co ma vela bielkovin
-
ilfirinSVK
Light Expert
-
ilfirinSVK
Light Expert
Este som nevidel kreatin co by sa mal miesat s napojom ktory ma vela bielkovin. Kreatin je odporucane pit s napojom ktory obsahuje jednoduche cukry (matlodextrin,glukoza...).ades napísal:neviem, ci si si precital hned prvy prispevok: na krabici ma napisane, ze to ma miesat s napojom, ktory obsahuje bielkoviny. take kriterium z beznych napojov splna iba mlieko. ak to ale mas v pazi (ako by som to mal ja na tvojom mieste), tak si to miesaj s vodou
Ale tak ved nech si ho kludne dava aj do kavy so smotanou. Ta ma tiez dost bielkovin.
pozri, ja mam v pazi co s tym on urobi, pre mna za mna nech s tym v zime aj cesty posypa. jeho otazka znela, do akeho napoja, ktory ma vela bielkovin, si to moze nasypat, ale nech to nie je mlieko.ilfirinSVK napísal:Este som nevidel kreatin co by sa mal miesat s napojom ktory ma vela bielkovin. Kreatin je odporucane pit s napojom ktory obsahuje jednoduche cukry (matlodextrin,glukoza...).
Ale tak ved nech si ho kludne dava aj do kavy so smotanou. Ta ma tiez dost bielkovin.