čo chodím s holkou ktorá ma 19 tak je to v pohode dá sa s ňou dohodnúť a neprehovára keď mám platiť ja ..(mám 16 a vie pochopiť že niekedy nemám financie) ale tak povačšinu je to tak že buď napolovicu alebo každý zobere čo chce sem tam všetko buď ja alebo ona ...problém v tom nevidím ale na prvom rande som platil všetko ja a na druhom tak isto potom už sme sa dohadovali
Co sa tyka mna a mojej priatelky - stane sa ze zaplati ten druhy. Ale podstatnejsie pre nas je byt spolu, niekde von, prejst sa a zakoncit to kavou, ci cajom, mozno nejakym dezertom. Ide o to byt spolu, v ziadnom pripade by sa nemal dosiahnut stav, kedy za spolocnost danej osoby mate platit. Na take veci su tu ine zeny/muzi, nie vlastna priatelka/priatel a podobne.
Platim vo "vynimocnych" pripadoch - na vyrocie a podobne. Urobi to omnoho viac radosti ako prist do kaviarne a automaticky ocakavat ze mi vsetko bude zaplatene...
V tomto smere doporucujem razit cestu: Ako si vychovas, tak budes mat...
Hah tak to zalezi ci peniaze mam alebo nie Ked mam a mam dost tak platim ja vlastne stale som zatial platil ja raz bolo takze ze ona pozvala mna ale to som potom ja ju 2x. Alebo nieco platime napoly alebo tak no. Lebo predstava ze pride holka platit este aj za teba je
vobec ne preboha tak jak chlap pozve holku tak moze aj ona jeho...co je natom zle, teraz ze oni su zeny tak nebudu nic platit ne? nic take, nesom banka..
Pchat sa svojej holke do prdele nebude asi to co si chcel povedat vsak ?
Predstava ze svoju holku desi pozves a ptom jej povies ''cica nemam love zatahni ty ja sa idem vychcat" je celkom haluz
Holka moc penazii nema tak povacsinou platim ja , nuz ked má , pozve
Z aktívneho a fungujúceho vzťahu referujem: zaplatí raz ona, raz ja, nikdy sa nepýtame, kto zatiahne, proste jeden z nás vždy vytiahne evrá. Hlavne sa o peniazoch neradi obaja bavíme - debaty ako: "takže Ti visím ešte 28centov" sú fakt ohubu...