WhiteList - dôveryhodní užívatelia
-
nordscan
Star
- Kontaktovať používateľa:
Lord 3D
kupene PSP rychla komunikacia, posta, toar vyzeral tak ako bol opisany, naprosta spokojnost
//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 12:47 )
Juicy
kupeny ext. box na hdd, kmunikacia, stav vyrobku vsetko v naprostom poriadku, 100% spokojnost 
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/p-sony-psp-slim-lite-piano-black-gta-vcs-mspro-duo-t113443.html
kupene PSP rychla komunikacia, posta, toar vyzeral tak ako bol opisany, naprosta spokojnost
//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 12:47 )
Juicy
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/i-p-pc-komponenty-t109635.html-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
nejakymarko
Addict
El Magnifique
Sice velmi novy uzivatel fora, ale kupoval som od neho MB + CPU musim ho do whitelistu len odporucit, kedze komunikacia s nim na velmi vysokej urovni, dohodnutie ohladom ceny bezproblemov, dohoda specatena v piatok, v pondelok balik poslany prvou triedov (u mna balik az dnes kvoli neschopnosti posty v mojom meste), tovar super prikladne zabaleny, precitat som si mohol noviny za posledne 3 tyzdne
, v baliku bolo vsetko komplet prislusenstvo, v skratke radost obchodovat s tymto uzivatelom.
Sice velmi novy uzivatel fora, ale kupoval som od neho MB + CPU musim ho do whitelistu len odporucit, kedze komunikacia s nim na velmi vysokej urovni, dohodnutie ohladom ceny bezproblemov, dohoda specatena v piatok, v pondelok balik poslany prvou triedov (u mna balik az dnes kvoli neschopnosti posty v mojom meste), tovar super prikladne zabaleny, precitat som si mohol noviny za posledne 3 tyzdne
-
Black.Raven
Medium Star
Ok, tak je tu konecne dalsi update. Gratulujem uzivatelom Hellboy248, icefiresr, tonek, jin, GgDag, KoCi a Kibo k zaradeniu do whitelistu.
Tak teda zerte, svine.
Mimochodom Zaxman diky ale robil si to uplne zbytocne, pre mna to bolo nepouzitelne.
A este upozornujem ze odteraz nebudu zapocitane ziadne hlasy od cisto novych uzivatelov s jednym prispevkom (alebo s viacerymi, odoslanymi za jedno kratke obdobie).
Tak teda zerte, svine.
Mimochodom Zaxman diky ale robil si to uplne zbytocne, pre mna to bolo nepouzitelne.
A este upozornujem ze odteraz nebudu zapocitane ziadne hlasy od cisto novych uzivatelov s jednym prispevkom (alebo s viacerymi, odoslanymi za jedno kratke obdobie).