Kelko napísal:zdravim, chcel by som sa opytat jednu vec... Po dlhej dlhej dobe som sa tak zamyslel a uvedomil si ze wowko uz neni to co to byvalo, vsetci maju vsetko velmi jednoducho, vsetko je zjednodusene, a jednoducho uz ma to nebavi ... Preto sa chcem zbavit wowka, po kolko idu acc? chcem predat svoj acc (kde je 80 rogue + nejake alty) + wow/bc/wotlk ...
Mno a zatoven sa chcem spytat ci existuje nejaky neofik kde je iba zakladne wow na najvacsom patchi kt. bolo este pred bc (teraz nvm aky to bol) a je tam dobra komunita ludi, blizzlike, a vacsina veci funguje... pretoze si myslim ze to boli najlepsie casy wowka:) pred bc a woltk : )
SchYzo napísal:to myslis z freecka na ofik ci co??? si snad robis prdel...
ale ak myslis z jedneho offi accountu na iny offi account tak hej to sa da ale je to plateny prevod
ok problem asi vyrieseny...preinstaloval PC poradil som mu avasta a zistila sa aj IP adresa a naj sranda ze ma taku istu skoro ako on takze byva tam kde on ten chalan coho hackuje a ma DSLko takze ma pochlebe ide zistit kde byva a jeho tatko je kulturista xD no budee to naklad:)
Akurat som hral na defender BG co ma sere su rouge ambuher.Je to uplna k...tina.mam pod 1/2 hp a zo stealu mi hodi ambush a backtstab.jeden tam mal skore 10-0 a to bol iba zaciatok.a bez stealthu nespravi vobec nic
Cus , chcem sa spytat ako si viem zaplatit ofik kolko to stoji a cez ake sluzby sa to da platit hladal som na offik stranke alebo ako to nazvat ale nenasel som tam nic nehodite niaky link kde je to strucne nepisane ?
Kreditkou je to okolo 400-500sk/mesiac, tak si to prepocitaj. Ale viac ako 15 euro podla mna mesacne to nebude. Ja to nehravam, len trocha poznam sposoby platby.