Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Normalne tazko, ked leziem kazdych 20 minut tak icg vyzuvam, ale ked len tak tak slapem len po bokoch, ako keby som mal nohy do O... tym padom, mozem chodit, neboli to az takaxXis napísal:Retne: fajne, fajne...
ale otazne je ci v nich mozes normalne chodit? ja som ich totizto zvolil tak aby som sa nemusel furt prezuvat/vyzuvat. aj ked na druhu stranu neumoznia to co Tvoj model, lebo tlak nieje na palci ale celej spicke. ale tato nevyhoda mi pride skor taka teoreticka, lebo este nebolo nic co by niekto z mojich znamych dal v klasickych a ja v tychto nie
tu su...take obycajne, do telocvicneklasika napísal:mohol by si poslat foto tych topanok do temy http://www.hojko.com/aku-znacku-topanok ... -1320.html
som zvedavy
takže už tu niekdo písal že kce vedieť názor ktore topánky si vybrať tak sa spítam aj ja .......je to pomerne vačši výber ale tak no ...........
takže vyberte pls jeden pár s tých nízkych a druhy par stých basketbalových a potom stých dvoch čo sa vam pačia tak ktore su te naj lebo nvm či si budem kupovať aj nizke aj velke no .......dik .........
takže vyberte pls jeden pár s tých nízkych a druhy par stých basketbalových a potom stých dvoch čo sa vam pačia tak ktore su te naj lebo nvm či si budem kupovať aj nizke aj velke no .......dik .........
-
crazylucy222
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Ake scem ? ..
No ja som mala topanky.. take pekne ale asi iba pol hodinu ..stratila som ich na dlho ... mmmm
Ale tak cela by som take adidasky zeleneee zabkove :PPP
-
lekoklatik
VIP
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
neni tu niekto kto ma topanky znacky adidas a k1x..?
potreboval by som vediet ci priblizne sedia velkosti, alebo sa nejako lisia.. mam adidas superstar velkost uk 10,5 a chcem si z netu objednat k1x, su vo velkostiach UK9,10,11,12, len neviem ktora velkost by bola taka ekvivalentna, lebo nie vzdy to sedi pri roznych vyrobcoch..
potreboval by som vediet ci priblizne sedia velkosti, alebo sa nejako lisia.. mam adidas superstar velkost uk 10,5 a chcem si z netu objednat k1x, su vo velkostiach UK9,10,11,12, len neviem ktora velkost by bola taka ekvivalentna, lebo nie vzdy to sedi pri roznych vyrobcoch..